IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    И на теб добра вечер!
    тя приказката стигна до "ти мене уважаваш ли ме"

Наздраве на всички

Маранди, на кво си тази вечер, ай едно наздраве за империята с чаша червено )

Коментар

И на теб добра вечер!
      Еее, на мене щооо ? ( аз само паля фитила...)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Стига си псувал, бре....
        И на теб добра вечер!

Коментар

Добра вечер и от мен!
          Стига си псувал, бре....

Коментар

• Добра вечер и от мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Пиши го по-често линка към сайта на книгата и ще кликаме, ей така и за спорта няма лошо да има и малко трафик, всяко начало е трудно и за какво са приятелите, било от форум, ако нещо толкова дребно не могат да направят

http://ziezibook.com/nachalo

Беше се оплаквал от някакви редактори, та ето и дребничка помощ за корекция в 2та текста, които погледнах
              Жено? Питам те къде го има това, което твърдиш, понеже ние бачкаме по него и го НЯМА?

Имаш ли представа, че мога да те осъдя за подобна фросташтина.
              ------------

Работим - мечтая един ден да се напия като талпа.

Коментар

• опитвам се да бъда максимално тактична, ама ...)
                ... на въпроса "сайта отваря ли се" ...когато няколко човека са се бъхтали над него ...мисля, че има и лесен отговор - дори, ако всички са ...на един комп, просто излизат от платформата, хоста или квито си представяте велики полета и сами ще видите дали се отваря...
                та, зад въпроса или стои наивна простота, или зов за внимание
                Толкова.

Маранди, не ми губи времето с тези ти измислени постановки, че съм казала нещо, дето не съм.... щото имам да ти отговарям на другите ти писаници ...кой кого гонил ))

байдъуей, преди време се оплакваше, че ти искали един куп пари за редактор, затова си позволих да оправя в 20ната реда текст няколкото стилистични и граматически грешки. Беше и помощ. Както и да изглежда.
                Не съм от хората в този форум, които иначе се вманиачават на темата...но в случая говорим за лице на сайт.
                Малко вероятно беше да кажеш Благодаря... та, нейсе...
                Това е 1я и последен път, когато се включвам на тема - Книгата, Сайта, Проектът ТИ!!!
                Last edited by съни(тя); 08.05.2015, 20:24.

Коментар

• Оо ... забравих за "КУЛТурата" в БГ, по които всички са луди и изредих общини и прочие да ги моля за някви жълти стинки, щот' казвам иде плащане.

"МНЕ, нямаме такова "перо" предвидено в бюджет.
                  -------------------

Имат "Перо" за 1,5 милки за 2 хавлии и 3 джапанки - направено ултра-непрофисионално.

Но това ще е "Новото" лого на България решиха другарите.
                  -------------------------------------

А, за проект от този ранг, където са накъпани една камара тесни специалисти - се чупят пръсти и се вика - "не може".

Виж там - ако превземеш Холивуд - може да те извикаме през Фризедентъ, Фримиеръ, Обштинътъ и да ти дамем един плакет за 1 левас.
                  ---------

П.П. Щях да блокирам проект за регион, но какво са виновни хората, че не знаят за каква фростия иде реч.

Но е обидно като тая дет' ми реди "бележки" за клик/цък и аз питам 5-и път - да даде линк.

Само тя ги е видяла досега. Неква фантастичка

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    И това в черничкото да е без пари, щот' сме българи? ( предполагам ).

А, че летят луди сметки и помощ от хора, защото не издържам - това не е важно.

Да е като омлета за 1,5 млн. лв дет' се плати и за некво ЛОГО на "България" и отпечатан на 3 джапанки и 2 хавлии.

Ти наистина си много зле.

ПИТАМ ТЕ!?!! ЩЕ се извиниш ли, че публично изцепи тъпня, че в сайт има КЛИКОВЕ, форуми за реклами и т.н.?!?

ТОВА ТЕ ПИТАМ? Ето дори и аз не знам, имало такива неща. Обясни какво твърдиш в момента, че има - защото за мен си малко налудничева.

Дай линк - къде, как, защо и т.н. - ти си "специалистка" по нещата и просто те моля - дай линк. Качи го и да видим?

Ааа ... да се сещаш за думата ИЗВИНЯВАЙ, а тя е прекрасна БГ дума. За ПРОСТИ го имаш после, но просто си ми смешна какви глупости пишеш е момента.
                    Прекаляваш!
                    спомена Толкин...дали е тръбил по форуми какъв велик проект има в началото и да очаква всеки да откликне с финансова помощ
                    Имам приятели, които също пишат, когато мога помагам, но защото са приятели, а не заради празни гръмки приказки...

и това - пак са твои съчинения
                    ПИТАМ ТЕ!?!! ЩЕ се извиниш ли, че публично изцепи тъпня, че в сайт има КЛИКОВЕ, форуми за реклами и т.н.?!?
                    НИКЪДЕ НЕ съм писала ТОВА!
                    Двойно отрицание.Точка.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      Marandi
                      сайта се отваря без проблеми
                      от'' равната земя''
                      ще има ли версия на английски
                      Благодаря!

Профи текст превод и много-меню с езици гълта още.

Продукт е направен за навън и точно в англо-саксонския пазар, където са 650 млн. и имат пари и си плащат като си купят нещо. Не се ослушват като тук разни идиоти, на които да се обяснявам, че проект дотук пое повече средства от къщите им.
                      --------------

Но всички сте милионери кат' ви чета в този форум и никой няма 20 лв за една идея как се прави концепция и дългосрочна визия на България.

Мани, смешно!! Ама, сега имам малко време и се забавлявам с кликъщата. Тя ми цъкала кликове по сайта и по форум, дет' ние работим в момента яко

Айде, ти обясни, че нямаш сестра.

Коментар

• Marandi
                        сайта се отваря без проблеми
                        от'' равната земя''
                        ще има ли версия на английски
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

тенкс за доброто ти възпитание

Относно трафика, даже не ми хрумна за реклами - на зелена поляна...к'ви реклами
                          друго имам предвид, но както писах - твоят проект си е твой, направи го и ако ми хареса - ще го аплодирам!
                          Иначе, гръмки думички, че го правиш за нас-българите можеш да лееш, колкото си искаш
                          И това в черничкото да е без пари, щот' сме българи? ( предполагам ).

А, че летят луди сметки и помощ от хора, защото не издържам - това не е важно.

Да е като омлета за 1,5 млн. лв дет' се плати и за некво ЛОГО на "България" и отпечатан на 3 джапанки и 2 хавлии.

Ти наистина си много зле.

ТОВА ТЕ ПИТАМ? Ето дори и аз не знам, имало такива неща. Обясни какво твърдиш в момента, че има - защото за мен си малко налудничева.

Дай линк - къде, как, защо и т.н. - ти си "специалистка" по нещата и просто те моля - дай линк. Качи го и да видим?

Ааа ... да се сещаш за думата ИЗВИНЯВАЙ, а тя е прекрасна БГ дума. За ПРОСТИ го имаш после, но просто си ми смешна какви глупости пишеш е момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            .... ти ще извинеш в какво ме обвиняш в мен публучно по някакъв проект.
                            никъде не съм те обвинявала - ако прочетеш пак - може и да го проумееш ...пуснах и аз линка ти - както писах - няма лошо
                            Поправих и няколко стилистични и граматически грешки - можеше да си ги оправиш и да продължиш напред...
                            Сега дълбай и рови, доказвайки това, което не искаш

Коментар

Пиши го по-често линка към сайта на книгата и ще кликаме, ей така и за спорта няма лошо да има и малко трафик, всяко начало е трудно и за какво са приятелите, било от форум, ако нещо толкова дребно не могат да направят
                              Питам те пак? Къде ще кликаш за спорта? Какви трафици като то няма нищо общо едно с друго?

П.П. Ти въобще нямаш на представа какви глупости ръсиш, бре жено.

Покажи къде кликаш, в кой форум и в кой трафик, понеже ДАЖЕ аз още не знам.

Ама ти си ни "разкрила"? Линк може ли?

Коментар

въххх, въххх, та въййййййй
                                прав беше Мико Миков....
                                ..........

Ейййй, как ме преименува таА дама! Форумните ми изяви са под името: mikomikov.... АКО визирате мен - една риза би трябвало да купя..., като за кръстник/ЦА....

Много сложни ми се виДЯТ дилемите тук, които касаят един нетипичен случай. Прекалено много време му се отделя. Аз не познавам ИСТИНСКИ писател, който да е прогресирал, говорейки повече за себе си, отколкото са страниците в /само/прехвалената му "одисея", житие-битие и т.н....

Повече от хората намират истинските автори, без да са чели и ред самохвалства от самите тях... /повече от хората биха разбрали какво казвам.../

Коментар

Working...
                                X