IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Ето, цитирам да си четеш феноменалната фростотия, с която изгони мен, бат' Космо, бат' Асен и бат' Серго.

Няма опция за реклами и кликове въобще в момента, жено фростясала. Покажи къде съм дал такава опция въобще?

Ти ли правиш нещата, че нареждаш?
    ....
    тенкс за доброто ти възпитание

Относно трафика, даже не ми хрумна за реклами - на зелена поляна...к'ви реклами
    друго имам предвид, но както писах - твоят проект си е твой, направи го и ако ми хареса - ще го аплодирам!
    Иначе, гръмки думички, че го правиш за нас-българите можеш да лееш, колкото си искаш

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      въххх, въххх, та въййййййй
      прав беше Мико Миков....
      .
      Ти ще посочиш ли къде има система за кликове и плащания, понеже предвид срокове да се пусне книгата съм я спрял. Работи се, но ще стане може би след 200 години.
      --------------

Питам те, ако имаш ДОСТОЙНСТВО - ти ще извинеш в какво ме обвиняш в мен публучно по някакъв проект.

Може да е проект Х, може да автор И, може да'е. ....

Ти имаш ли представа какви глупости не спираш да бълваш в момента?

Коментар

Не се връзвай )
        Има една максима, която все повече осъзнавам - "С лошотията наглава не се излиза"

Което не пречи да останем добри, въпреки...
        Хубав уикенд

Напротив - с лошотията се излиза наглава. Всеки си подбира методите.

Младите наистина са по-добри от нас. Все пак - младостта е нещо много относително... Като ученици - говорехме за 30-годишните като дъртаци...

Хич не ми пука, кой - като какъв се изживява: като млад или стар. Уважавам и млади, и стари, единствено, ако са Човеци.

За мен е важно единствено, дали събеседникът ми е Човек. Критериите ми не са неизпълними. Основно изискване: уважавай човека срещу теб!

ТолкоЗ!

п.п. Между младите /20-30 годишни/ - наистина има доста талантливи хора, логично мислещи, професионалисти, разбрани. Не разбирам мисленето, което лансира вечен конфликт между млади и стари. Хората по условие са коректни един към друг, а това не зависи от възрастта им. Другото са изключения от правилото.

Хубав уикенд на всички!

Коментар

Съни,

винаги ме е поразявала феноменалната фростия, с която сте закърмени от БКП и бай Иван.
          ................
          въххх, въххх, та въййййййй
          прав беше Мико Миков....
          Оттук-нататък по твоята книга, сайт и квото искаш друго ...както и да го наричаш - Аз няма да взема мнение!
          Допусках, че няма да ти хареса поправянето на грешки - нормално е, хората сме чувствителни за слабостите...
          Обикновено, в живота, разчитаме на близките приятели да не ни ги спестяват, за да можем да се ...поправяме...
          Но не допусках, че ще злобееш ....язвително. Никога не съм имала нещо общо нито с БКП, нито с БСП ...но явно ти е стил да изопачаваш, нападайки

Успех с к'вото правиш!
          и последно съветче - намали гръмките думи в представянето, че ...завишаваш очакванията на хората...

Коментар

Пиши го по-често линка към сайта на книгата и ще кликаме, ей така и за спорта няма лошо да има и малко трафик, всяко начало е трудно и за какво са приятелите, било от форум, ако нещо толкова дребно не могат да направят

http://ziezibook.com/nachalo

Беше се оплаквал от някакви редактори, та ето и дребничка помощ за корекция в 2та текста, които погледнах
            Ето, цитирам да си четеш феноменалната фростотия, с която изгони мен, бат' Космо, бат' Асен и бат' Серго.

Няма опция за реклами и кликове въобще в момента, жено фростясала. Покажи къде съм дал такава опция въобще?

Ти ли правиш нещата, че нареждаш?

П.П. Трафик ви е профи до 10 хил. едновременно няма да мръдне. Същият е като този инвестор - но ми се обяснява.

Събирайте с другия "разбирач" мъж/жена/траверс Зарко и си плюйте на воля.

Коментар

• Сега ще се обяснявам на идиоти, които ме карат да обяснявам: Че аз нямам сестра.

Но са 'ногу "загрижени" за проекта и не спират съчиняват фростотия след фростотия ....

И после някой .... да им се обяснява. Сори! И го приеми като мъж.

Оня зарко отдавна разбрахме, че е жена

Коментар

• Съни,

винаги ме е поразявала феноменалната фростия, с която сте закърмени от БКП и бай Иван.
                -----------------------------

Самият сайт въобще не е предвиден за реклами към момента и ние бачкаме кат' откачени.

За рекламодали ( без значение ) дали иде рече за тук се говори чак след 3-5 години, освен ако не е някоя уникална за цял свят.

Опитвам се децата в БГ да знаят кои са и нищо повече. И да спрат да бягат от часовете по История още след втория час.

Съжалявам, че не мога да ви отделя време като една днес, на която й казах, че превод ще стане по тия, тия и тия условия, които не са указани нито в договори, нито в проформа фактури и т.н. Викам аз т'фа няма да го платя - в понеделник може и тя вдигна целия си счетоводно-юридически екип. Но в този вид - не.
                ----------

Не искам да ви занимавам с глупостите, които текат в момента, понеже са доста - И благодаря на хората, които дават поне по една усмивка, че някой в БГ се опитва да направи нещо.

П.П. Отностно текст - винаги може да стане по-добър, по-добър и по-добър, на аз аз фалирах за тия 2 години време, отделени по проект.

Толкин, който е писал Хобит ( му отнема 3 години време ), а той не е голям текст - 300 страници е. Властелинът на Пръстените е малко по-здрав.

Толкин не получава нищо от Хобит, а той е първия му проект да раздуе келтската култура/история

Опитвам се да раздуя вашата БГ История, защото келтската бледнее - и благодаря за подкрепата

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                  При мен се вижда много добре.
                  Благодаря!

Би трябвало това да е отстранено - на други фази сме и се чисти едо по едно всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    Дубрутру.
                    Не се отчайвайте,всичко с времето си.
                    Нови ще дойдат,и те така.
                    Всяко старо поколение плюе по новото,казва,че нищо няма да излезе от него,но живота продължава,цивилизацията се развива!!!
                    Браво, надеждата когато я има, шансът винаги расте
                    А Добрите емоции привличат доброто в пространството

За поколенията - да са ни живи и здрави най-младите! Никакво плюене, по-добри са от нас в толкова много неща... А и те са причината, самите ние да се развиваме, догонвайки ги )

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                      След като му прочетох писанията долу - се замислих...
                      ....
                      Не се връзвай )
                      Има една максима, която все повече осъзнавам - "С лошотията наглава не се излиза"

Което не пречи да останем добри, въпреки...
                      Хубав уикенд

Коментар

• След като му прочетох писанията долу - се замислих...

Реших да споделя мислите си накратко. Бях чел някакъв откъс преди месеци - и също направих някои бележки: по неяснотата в диалозите между героите, по неправилният словоред и по накои правописни грешки.

Хора сме. Грешим.

Обаче - виждам как, без да съм предизвикал с нещо "автора" - същият периодично злослови срещу мен...

И какво от това? Ми - нищо...

Сега се сещам, че мога - още при излизането на /да го наречем/ - печатното му издание - да мотивирам организация, която да закупи /на първо време/ поне 500 броя. В следващите години - мога да направя още повече.

Разбира се - това би било равносилно на неуважение към самият мен.

Дамммм /дълбокомислено/....

Разгеле, не зная защо се сетих за един наш общ познат - Анон. Де изчезна тоя човек - не разбрахме? Поздрави!

Коментар

.......................
                          ДЕКЛАРИРАМ, че ...бележките ми са съвсем Добронамерени!!! ))
                          Да не прочета после нещо друго )

Виждам, че ти е дошла музата и си ме насосал по-долу и в крак с амбицията ми да зарежа на заден план излишната ми скромност ) ще ти пиша и по онези въпроси, когато ми дойде настроение за това))

Хубава вечер на всички!

Та, нека използвам малко по- НЕбезобразен език, уважаеми дами и господа...

Защо НЕГОВИЯТ безобразен език не се редактира, уважаема Амсердамм? /имате тема за размисъл в часовете за откровения, пред самата себе си.../

Та - на такива хора не бива да се помага, уважаеми дами и господа.

Помага се на ония, които могат да уважават себеподобните.

Не сте ли на моето мнение?

В следващите дни, уважаеми дами и господа - отново ще се убедите как се преиначават думите на добронамерените към него. По тая причина, уважаеми дами и господа - на него не бива да му се помага /казано меко и с НЕбезобразен език..., идват ми наум и други НЕбезобразни изрази, но - от уважение към Вас - няма да ги използвам/...

Такива неща... /останалото са БЕЗОБРАЗНИ изрази/...

Коментар

Ще помоля, ако някой реши да върне обратно инфо, понеже сайт се сгъна леко при тестове на различни резолюции и за различни браузери.

Бачкахме кат' ахмаци 5 часа, ама увяхнахме кат' сибирска билка в Сахарски пущинак и не знам дали отстранихме фрублемъ.

Сега спим и утре наново, но това дойде като ново двайсе да'е .. ( щот' си нема за бачкане ).

П.П. Резюме в център сайт дали се вижда и дали се чете е въпрос?

Ако остане време ще се оправи текст да е още по-добре, но то всичко се дъни едно подир друго. После докато се пренастрое на вълна писане и аз съм умрял 100 пъти. Бързаме и гафовете валят един след друг.

Та, първа страница чете ли се. Другото е ясно, че още не е довършено? Просто напишете - Не не се чете, ако някъде е така, за да търсим фрублем.

Благодаря предварително!
                            Пиши го по-често линка към сайта на книгата и ще кликаме, ей така и за спорта няма лошо да има и малко трафик, всяко начало е трудно и за какво са приятелите, било от форум, ако нещо толкова дребно не могат да направят

http://ziezibook.com/nachalo

Беше се оплаквал от някакви редактори, та ето и дребничка помощ за корекция в 2та текста, които погледнах

...
                            Империята хвърля целия си ресурс, докато се отбранява, за да подготви едно момче за бъдещ владетел като последна надежда. В същото време изпраща зов за помощ към останалите в света, срещу които воюва(т) от хилядолетия.
                            и по втория
                            Антония, Станка, Андрей, Деян и Явор, без които този проект нямаше да се случи. Благодаря и на семейството си, ко(и)ето също подкрепи (една)тази идея. ((или пък - подкрепи една идея - химера(мечта) в началото й))

Както всяко дете, което научава буквите и се опитва да ги приложи на практика, се сблъсках с книгите по история, легендите и приказките за различните народи, с които бе осеяна библиотеката (в)у дома.

Детското любопитство движеше нещата напред.

Тази книга е една художествена измислица (и)за начина, по който Българите се виждат отстрани.
                            и малко дребни, помощни идеи за човека, правещ сайта - би могъл да забрани копирането на текст от сайта , а ако ще става световен лейбъл, както мислиш, може да се помисли за картинката ...не е удачно да се открива лесно произхода й ...и това съвсем лично мнение - снимката на автора в синхрон със стайлинга на сайта ще изглежда по-добре, ако е във вид на графика...или поне черно-бяла ))

ДЕКЛАРИРАМ, че ...бележките ми са съвсем Добронамерени!!! ))
                            Да не прочета после нещо друго )

Виждам, че ти е дошла музата и си ме насосал по-долу и в крак с амбицията ми да зарежа на заден план излишната ми скромност ) ще ти пиша и по онези въпроси, когато ми дойде настроение за това))

Хубава вечер на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Мани, манииии ... мъка. Напоследък хич не мога да оцеля баланса
                              Наздраве!
                              )) когато балансът ти забегне нейде, наблегни на по-хубавата част ...за теб така, в цялото ще има хармония )
                              Наздраве

Петък е хора, направихте ли планове или ще импровизирате за утре и послеутре-то

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Сменила си отровите...демек....

пп Глей ся.. На тези години се набляга равномерно на трите неще...Само с пиене не става...
                                Мани, манииии ... мъка. Напоследък хич не мога да оцеля баланса
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X