Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Наричането за трайно забогатяване започна да дава резултат. Днес, докато се влачех като народна песен /от родопската фолклорна област/ по пътя за кафенето, намерих на тротоара 2 /два / лева. Довечера ще ги сложа при сребърния медальон на дебелото псе
.
Приятен и прохладен ден ви пожелавам!
Да го наречем, че се опитват да постигнат Ямбол ( Тракия ), но са далеч от Търново ( Дунава ).
П.П. Релеф е определял вид на танците/хората - контра-пункт е Македония - там се е танцувало почти на едно място и затова танците са им тип: Пиянска прегръдка, където леко се повдига единият крак.
Тия неща не ги пише в Уики-то
Ще те бия с пушката - хихи
Не ме разсейвай докато свиря на китара с клавира да'е ...Last edited by marandi; 12.08.2014, 19:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение3, 5, 8
За другите три питай Оногова !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНапиши 3 числа, пък после - каквото сабя покаже
За другите три питай Оногова !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение"Барем фиш от тотото купи ли си ???"
Дедо ГосподПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Наричането за трайно забогатяване започна да дава резултат. Днес, докато се влачех като народна песен /от родопската фолклорна област/ по пътя за кафенето, намерих на тротоара 2 /два / лева. Довечера ще ги сложа при сребърния медальон на дебелото псе
.
Приятен и прохладен ден ви пожелавам!
Дедо ГосподБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро!
Голяма жега щей неска! Морето далеч
Лек ден!
Робин Уилямс умрялR.I.P
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
.
Приятен и прохладен ден ви пожелавам!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ако някога минеш да строиш кораб ( по поръчка ) - ще минеш най-малко като по 10 параметъра през нас.
Коробособсвеник определя каква ще е бирата и кацаш при нас. Не са с'фиянци - те са виждали кораб само на снимка и ги отсвирват веднага.
Но няма да стане - учете се да носите табли и толкоз по Златните и Дружба.
Казвам го - Боли ме - но това е положението! Вместо кораби - ще носите кафета - не съм виновен аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнениеАйдИ да ви освобождавам терена, за да се развихряте с винкелО...
ЕдинЯ пУбратим да обЕсни на другия, що е то булбов профил, Щот ние - кУрабостроителите - обикновено Фащаме булб № 40...
До утре моЕте си ги обяснявате, споко - няма да ви досаждам!
Само малко шЪ позабърша, за да имате къде да пишИти...
На лелята - специални извинения!ДръШ ЧичАтЪ - У негУ`й лЕбЪ!
в момента няма бизнес в БГ. Поне веднъж ме послушай.
Представяме над 35 чужди фирми за БГ при кораби/яхти ...
Отказахме навремето на евреите за контейнерите и го думнаха Илия Павлов, понеже ги пое.
Отказахме и на Дукати ( моторите ), още нямате Дукати като хората в БГ - но хората търсят нас. Нямам представа защо не търсят Вас.
Млъкни малко - говориш глупости.
Казах ( понеже имам поглед ) - повече кораби в БГ няма да се строят и това не е по наша вина.
Сервитьорки и бармани - толкоз.
И нас ни боли!!!! ( тъп ли си )Last edited by marandi; 12.08.2014, 04:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеготоФо
Това ти е за лечение на бял дроб - няма да го видиш в книга, която пиша - просто не мога да сместя всичко там. Нв ми се обяснява защо:
------------------------------------
Български Фолклор - Дайчово хоро
https://www.youtube.com/watch?v=XgUBjQszgpw
Коментар
-
АйдИ да ви освобождавам терена, за да се развихряте с винкелО...
ЕдинЯ пУбратим да обЕсни на другия, що е то булбов профил, Щот ние - кУрабостроителите - обикновено Фащаме булб № 40...
До утре моЕте си ги обяснявате, споко - няма да ви досаждам!
Само малко шЪ позабърша, за да имате къде да пишИти...
На лелята - специални извинения!ДръШ ЧичАтЪ - У негУ`й лЕбЪ!
Коментар
Коментар