Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от noneth Разгледай мнениеАз, кат си праа чикии, гледам никой да не ме види.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеНаздраве, Манков! Много здраве и осъзнати 'ора около тебе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от noneth Разгледай мнениеЗа какво искаш прошка, че да знам какво да ти простя?
Ели си плямпаш както що било казано на теб, на другите, на свинете?
Прошката, Миа, не е "ей така" за хората.
За кое искаш прошка? Знаеш ли, или просто ти е кеф да се правиш виновна, без да си?
Но обичаш ли да си правиш чикии пред другите? Е, простено да ти е.
Аз, кат си праа чикии, гледам никой да не ме види.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеПростете, приятели!
Ели си плямпаш както що било казано на теб, на другите, на свинете?
Прошката, Миа, не е "ей така" за хората.
За кое искаш прошка? Знаеш ли, или просто ти е кеф да се правиш виновна, без да си?
Но обичаш ли да си правиш чикии пред другите? Е, простено да ти е.
Аз, кат си праа чикии, гледам никой да не ме види.Last edited by noneth; 23.02.2015, 21:45.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро група,скатавате нещо
П.П. Чупим химикалки и чакаме. Понякога така се случва - търпението била ключова дума и сега се репетираме по същността й.
Ай, за Империята!
Коментар
-
добро утро групата
Честит празник!
Кой какво празнува,даже е и задушница
Гледам за прислужници сте се разписали-аз имах когато щерката ми беше малка,а със съпругата ми работехме,много мила жена,гледаше я като свое дете.
Цанихме я за гледачка,а тя и шеташе,и готвешеLast edited by hemilio; 14.02.2015, 16:15.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро на всички празнуващи !
Тнм, замислих се за помощницата....Твоята на колко години е..?
П.П. Добро утро, тайфата!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро на всички празнуващи !
Ей, дРЪт пе....рунгел, не си ли забелязалО, че освен леля /ти/ - във форума има и други дами? Или - според теб - те са по-държеливи на двусмислените /ти/ намигвания и подмятания?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕ ... то не може само млади 40 годишни. Налага се да жертваш за благото на етажната собственост
Коментар
Коментар