IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ооооо, добра стига, ве, пУбратими!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Ама, ти ще се обясняваш на всеки срещнат ли, бря?

Адаш, подай винкел 47 номер ( сорок последний ) ... плийз.
      --------------------------------------------------------

The Roots - You Got Me ft. Erykah Badu

https://www.youtube.com/watch?v=MJCHeEQV454
      готоФо
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
        Намеква , че съм неграмотна . Но аз не съм го забравила С - то и знам , че трябва да е там . Просто влизам в тона с умишлените , натъртени правописни грешки , които правим , за да сме по - интересни
        Ама, ти ще се обясняваш на всеки срещнат ли, бря?

Адаш, подай винкел 47 номер ( сорок последний ) ... плийз.
        --------------------------------------------------------

The Roots - You Got Me ft. Erykah Badu

https://www.youtube.com/watch?v=MJCHeEQV454

Коментар

• сега го прочетох и реших да го джасна тук

Изтинското богадство се крие в блиските ти хора..., а не в блиските ти материални вешти!

.......има и продължение
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Добра вечер,добри орица
            ай да ви размърдам,че се прозявате гледам http://www.youtube.com/watch?v=0WN79...&feature=share

дей оня философ мечкадаря.
            Наивника прибра ли се?

аве тука освен оперети и класика, друга музика слуша ли се,да не направя някоя грешка с тия смешни бг песнички
            правописните грешки достатъчно ли са

Коментар

• Perseid Meteor Shower

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Много си заядлив ... на моменти.
                И кратък! За всеобща радост

П.П. Майтап, Зара

Коментар

Намеква , че съм неграмотна . Но аз не съм го забравила С - то и знам , че трябва да е там . Просто влизам в тона с умишлените , натъртени правописни грешки , които правим , за да сме по - интересни
                  Мдъъ, ама явно само у Кръчмата са ни позволени такива волности.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Да, разведряваш я обстановката ..., ама защо трябва да намекваш нещо с това голямо "Ш"!?

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet
                      Даммм - пак трябва да се влиза в обяснителен режим...

Няма да го направя.

Кой - как - търси повод да разведри обстановката /си/, а дали отсреща - по някаква причина са хапнали нещо кисело /или си им е основна черта в характера/ - това не коментирам.

Чичо обаче може да оправи нещата /ако си няма други ангажименти - негова работа/ - стига се е правил на умрЕла буболечка /с навирени крака/: да се взема в ръце и да приема нещата сериозно, но не тук, а НА ПЪРВО ВРЕМЕ - на лични - да се опита да й влезе в положението. Може и да си паснат... И дано не е като ден - до пладне и не почне да му накиселява и на него, ама не вярвам.

Мисля, че реагирах адекватно. Доколкото ми е възможно, ще продължавам в тоя дух - правилният. Другите мнения остават встрани от мен.
                      Да, разведряваш я обстановката ..., ама защо трябва да намекваш нещо с това голямо "Ш"!?
                      Мечо

Коментар

Добре, че мъничките еднодневки винаги са знаели от кого да се учат: разбира се - от по-по-най-виШите организми...
                        Интересна мисъл ! Не вярвам обаче отреденото им време за живот и капацитетът на ганглият да им стига за да се учат дори от себеподобни , камо ли от по - виши

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Надеждите ти по-големи от луната......
                          Ама ще се оправдаят, да знайш
                          Мечо

Коментар

Добре, че мъничките еднодневки винаги са знаели от кого да се учат: разбира се - от по-по-най-виШите организми...
                            Много си заядлив ... на моменти.
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Кофти ден ...?
                              По - скоро забавен
                              https://www.youtube.com/watch?v=kgn8Eoh9aSY

Коментар

Здравейте банда !
                                tnm , някъде беше обяснявала за първичното мислене на насекомите и после се стигна и до извода , че и някои от по - вишите организми имат същтите приоритети . Напълно съм съгласна с нея , като бих добавила , че и едните и другите са страшно досадни и неприятни . Слава Богу , че са мънички еднодневки ! Могат да се изтърпят .
                                Кофти ден ...?

Коментар

Working...
                                X