Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Здравейте банда !
tnm , някъде беше обяснявала за първичното мислене на насекомите и после се стигна и до извода , че и някои от по - вишите организми имат същите приоритети . Напълно съм съгласна с нея , като бих добавила , че и едните и другите са страшно досадни и неприятни . Слава Богу , че са мънички еднодневки ! Могат да се изтърпят .Last edited by Lelq; 11.08.2014, 16:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗеми си думите назат!? Нали ша одим у Мароко да харчим на 4i40 паричките
?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе знам дали обичаш паричките, ама ти се очертават големи харчовеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОбичам парички.
Мразя всички.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от annbetЗначи - пак псето е намазало - в прекия и преносен смисъл на думата...
Като знаем ОНЯ виц - за таткото на плажа, който си държал портфейла в банските, а малкият, като знаел това - логично си обяснил, че таткото по някое време -е "забогатял", а после пък по същата причина "забогатял" - и другият чичко, когато видяли красивата блондинка...
...то и псето вероятно в следващите години така ще "забогатява" /трайно/ покрай дамите от вида си..., очевидно - ще ти се отвори работа и грижи покрай продукта на "забогатяването" - новото поколение, което си е отвсякъде удовлетворение и радостни грижи, т.е. - и грижещата се с:чистене, разходки, сресване и т.н....радостни грижи - също ще забогатее "трайно" /най-вече - емоционално/...Нареченото сребро се прибира при пари, за да се увеличават.
Сега ще му правя нова "табелка"Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ ти си включен в магията.
Мразя всички.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
А тъй. Направи магия !!!.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
При такова пълнолуние, падащи звезди не ти трябват. Снощи беше нощ за наричане, не за пожелаване.
Обаче ... при мен за малко да се получи инфекция. Като си пребърках джобовете, портмонетата и всички други тайни местенца, се оказа, че нямам сребърна паричка.
Добре се сетих за медальона на дебелото псе, щото иначе щях да изтърва момента с магията за трайно забогатяване
Както и да ... спазихме ритуала в някаква си там форма
Успешна седмица ви пожелавам!
А тъй. Направи магия !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеИ пречи на пожелаванетоЩото трудно се виждат падащите звезди
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
При такова пълнолуние, падащи звезди не ти трябват. Снощи беше нощ за наричане, не за пожелаване.
Обаче ... при мен за малко да се получи инфекция. Като си пребърках джобовете, портмонетата и всички други тайни местенца, се оказа, че нямам сребърна паричка.
Добре се сетих за медальона на дебелото псе, щото иначе щях да изтърва момента с магията за трайно забогатяване
Както и да ... спазихме ритуала в някаква си там форма
Успешна седмица ви пожелавам!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМалий, каква голяма Супер Луна прорязва със сиянието си мрачния воал на нощното небе...
Време е за малко магия
П.П. Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
П.П.П. Дори се обърках и писах в темата за Украйна ... Супер Луната е виновнаЩото трудно се виждат падащите звезди
Коментар
-
Малий, каква голяма Супер Луна прорязва със сиянието си мрачния воал на нощното небе...
Време е за малко магия
П.П. Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
П.П.П. Дори се обърках и писах в темата за Украйна ... Супер Луната е виновнаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСинЮ?
Не знам. Ти, кажи. До колкото помня, беше абдикирал от отговорността си на избирател.
http://www.youtube.com/watch?v=P51LunEV3Sk
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХих, не се ли задава нещо голямо и синЮ ?
Не знам. Ти, кажи. Доколкото помня, беше абдикирал от отговорността си на избирател.Last edited by val/she; 10.08.2014, 20:59.
Коментар
Коментар