IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Що!? Нали ша одим у Мароко да харчим на 4i40 паричките?

Надеждите ти по-големи от луната......

Коментар

• Здравейте банда !
      tnm , някъде беше обяснявала за първичното мислене на насекомите и после се стигна и до извода , че и някои от по - вишите организми имат същите приоритети . Напълно съм съгласна с нея , като бих добавила , че и едните и другите са страшно досадни и неприятни . Слава Богу , че са мънички еднодневки ! Могат да се изтърпят .
      Last edited by Lelq; 11.08.2014, 16:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Земи си думите назат
        Що!? Нали ша одим у Мароко да харчим на 4i40 паричките?
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Не знам дали обичаш паричките, ама ти се очертават големи харчове
          Земи си думите назат
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Обичам парички.

Мразя всички.
            Не знам дали обичаш паричките, ама ти се очертават големи харчове
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet
              Значи - пак псето е намазало - в прекия и преносен смисъл на думата...

Като знаем ОНЯ виц - за таткото на плажа, който си държал портфейла в банските, а малкият, като знаел това - логично си обяснил, че таткото по някое време -е "забогатял", а после пък по същата причина "забогатял" - и другият чичко, когато видяли красивата блондинка...

...то и псето вероятно в следващите години така ще "забогатява" /трайно/ покрай дамите от вида си..., очевидно - ще ти се отвори работа и грижи покрай продукта на "забогатяването" - новото поколение, което си е отвсякъде удовлетворение и радостни грижи, т.е. - и грижещата се с:чистене, разходки, сресване и т.н....радостни грижи - също ще забогатее "трайно" /най-вече - емоционално/...
              Не е намазало, щото му свалих медальона от каишката. Дори в някаква липса е сега. Дрънкат му само пластинките от ваксините против бяс Нареченото сребро се прибира при пари, за да се увеличават.
              Сега ще му правя нова "табелка"
              Мечо

Коментар

И ти си включен в магията.
                Обичам парички.

Мразя всички.
                tnm

Коментар

Добро утро tnm

А тъй. Направи магия !!!
                  И ти си включен в магията.
                  Мечо

Коментар

Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!
                    При такова пълнолуние, падащи звезди не ти трябват. Снощи беше нощ за наричане, не за пожелаване.
                    Обаче ... при мен за малко да се получи инфекция. Като си пребърках джобовете, портмонетата и всички други тайни местенца, се оказа, че нямам сребърна паричка.
                    Добре се сетих за медальона на дебелото псе, щото иначе щях да изтърва момента с магията за трайно забогатяване
                    Както и да ... спазихме ритуала в някаква си там форма

Успешна седмица ви пожелавам!
                    Добро утро tnm

А тъй. Направи магия !!!
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                      И пречи на пожелаването Щото трудно се виждат падащите звезди

Добро утро, Мечо!
                      Добро утро, тайфата!
                      При такова пълнолуние, падащи звезди не ти трябват. Снощи беше нощ за наричане, не за пожелаване.
                      Обаче ... при мен за малко да се получи инфекция. Като си пребърках джобовете, портмонетата и всички други тайни местенца, се оказа, че нямам сребърна паричка.
                      Добре се сетих за медальона на дебелото псе, щото иначе щях да изтърва момента с магията за трайно забогатяване
                      Както и да ... спазихме ритуала в някаква си там форма

Успешна седмица ви пожелавам!
                      Мечо

Коментар

Малий, каква голяма Супер Луна прорязва със сиянието си мрачния воал на нощното небе...
                        Време е за малко магия

П.П. Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

П.П.П. Дори се обърках и писах в темата за Украйна ... Супер Луната е виновна
                        И пречи на пожелаването Щото трудно се виждат падащите звезди

Коментар

• Малий, каква голяма Супер Луна прорязва със сиянието си мрачния воал на нощното небе...
                          Време е за малко магия

П.П. Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

П.П.П. Дори се обърках и писах в темата за Украйна ... Супер Луната е виновна
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            СинЮ?
                            Не знам. Ти, кажи. До колкото помня, беше абдикирал от отговорността си на избирател.
                            Дамм, и ще съм абдикирал, докато не видя нещо наистина синЮ "true blue". Игра на думи
                            http://www.youtube.com/watch?v=P51LunEV3Sk

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                              Пишеме, пишеме.
                              Защо си я сложил тази друза?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Хих, не се ли задава нещо голямо и синЮ ?
                                СинЮ?
                                Не знам. Ти, кажи. Доколкото помня, беше абдикирал от отговорността си на избирател.
                                Last edited by val/she; 10.08.2014, 20:59.

Коментар

Working...
                                X