If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Дюбрутру
да ти имам мерките ,Чичо-2х30-
че тя жената пие повече
тебе спокойно ще те причислим към
клуба на Мечо
то в някой сироп за кашлица сигурно има повече алкохол
Без бой си признавам аз съм алкохолик
Аз кат ви думам, че работохолизма е по-опасен от алкохолизма, вие не вземате от дума.
Я, наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
+1
Ще издам една тайничка... Бая пари паднаха от това ,че бях опитното "зайче"...
50-70 гр била дозата.....Мнооого го изпортиха изследването.....Аз им давам чисти данни 2 х 30 = точно на 60...те ми пишат 50-70 гр...Пиша в протоколната тетрадка - прави ме як като бик и толкова умен , те - била полезна за здравето......
Ноо, са доволни от записките...Сега "Датската академия за сексуална култура" ми предлага да си водя записки в друго направление.....
Много им наситена графиката - не искат "стандартна крива", а трябвало първата проба да е 22г а последната 52г..през 2г...( с последната ще се справя, но по пистата ще ми е трудно....)
+1
50-70 гр била дозата.....Мнооого го изпортиха изследването.....Аз им давам чисти данни 2 х 30 = точно на 60...те ми пишат 50-70 гр...Пиша в протоколната тетрадка - прави ме як като бик и толкова умен , те - била полезна за здравето......
Ноо, са доволни от записките...Сега "Датската академия за сексуална култура" ми предлага да си водя записки в друго направление.....
Много им наситена графиката - не искат "стандартна крива", а трябвало първата проба да е 22г а последната 52г..през 2г...( с последната ще се справя, но по пистата ще ми е трудно....)
Ахаа, те ако те намерят и от Швейцарската федерална сексуална служба и те започнат на немски, френски ..., аде и малко на италиански, направо ще изправиш "стандартната крива"
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Дюбрутру
да ти имам мерките ,Чичо-2х30-
че тя жената пие повече
тебе спокойно ще те причислим към
клуба на Мечо
то в някой сироп за кашлица сигурно има повече алкохол
Финландски учени са достигнали до извода, че хората, които работят повече от 48 часа седмично с по-голяма степен на вероятност пият алкохол в опасни за здравето им количества. Под “опасни за здравето количества” учените уточняват, че трябва да се разбира всекидневното изпиване на над 250 мл вино за жените и повече от 300-350 мл за мъжетеhttp://nakratko.bg/category/29/73555/
.
+1
Коментар