IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро tnm

Чиче го изследвали от Датската агенция за изследване на КОМУНИЗЪМА !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Ха, честит имен ден на именниците!

Всички болести идат от нередовно къркане.

Дзън!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
        Това годината на набора им ли требе да е
        Коо ? Нее !!!
        Лили Иванови неща......
        Айде да е лека, че имам едни графики да правя....
        Наздраве !

пп В кръчмата сте го обърнали на рекламна агенция....

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
          Дюбрутру
          да ти имам мерките ,Чичо-2х30-
          че тя жената пие повече

тебе спокойно ще те причислим към
          клуба на Мечо
          то в някой сироп за кашлица сигурно има повече алкохол

Без бой си признавам аз съм алкохолик
          Аз кат ви думам, че работохолизма е по-опасен от алкохолизма, вие не вземате от дума.
          Я, наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            +1
            Ще издам една тайничка... Бая пари паднаха от това ,че бях опитното "зайче"...
            50-70 гр била дозата.....Мнооого го изпортиха изследването.....Аз им давам чисти данни 2 х 30 = точно на 60...те ми пишат 50-70 гр...Пиша в протоколната тетрадка - прави ме як като бик и толкова умен , те - била полезна за здравето......

Ноо, са доволни от записките...Сега "Датската академия за сексуална култура" ми предлага да си водя записки в друго направление.....
            Много им наситена графиката - не искат "стандартна крива", а трябвало първата проба да е 22г а последната 52г..през 2г...( с последната ще се справя, но по пистата ще ми е трудно....)
            Това годината на набора им ли требе да е
            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

+1
              50-70 гр била дозата.....Мнооого го изпортиха изследването.....Аз им давам чисти данни 2 х 30 = точно на 60...те ми пишат 50-70 гр...Пиша в протоколната тетрадка - прави ме як като бик и толкова умен , те - била полезна за здравето......

Ноо, са доволни от записките...Сега "Датската академия за сексуална култура" ми предлага да си водя записки в друго направление.....
              Много им наситена графиката - не искат "стандартна крива", а трябвало първата проба да е 22г а последната 52г..през 2г...( с последната ще се справя, но по пистата ще ми е трудно....)
              Ахаа, те ако те намерят и от Швейцарската федерална сексуална служба и те започнат на немски, френски ..., аде и малко на италиански, направо ще изправиш "стандартната крива"
              Мечо

Коментар

• Дюбрутру
                да ти имам мерките ,Чичо-2х30-
                че тя жената пие повече

тебе спокойно ще те причислим към
                клуба на Мечо
                то в някой сироп за кашлица сигурно има повече алкохол

Финландски учени са достигнали до извода, че хората, които работят повече от 48 часа седмично с по-голяма степен на вероятност пият алкохол в опасни за здравето им количества. Под “опасни за здравето количества” учените уточняват, че трябва да се разбира всекидневното изпиване на над 250 мл вино за жените и повече от 300-350 мл за мъжетеhttp://nakratko.bg/category/29/73555/
                .
                Без бой си признавам аз съм алкохолик
                Last edited by MILOM; 16.01.2015, 19:37.
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  ,ний туй си го знаем
                  +1

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                    Учени откриха, че ракията е изключително полезна за здравето

http://vchas.net/%D1%83%D1%87%D0%B5%...84&xjt=1&fbp=1
                    ,ний туй си го знаем
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Учени откриха, че ракията е изключително полезна за здравето

http://vchas.net/%D1%83%D1%87%D0%B5%...84&xjt=1&fbp=1

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Добро утро tnm
                        Само за толкоз ли ти стигна силата!?

П.П. Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!
                        Мечо

Коментар

Добър ден, добри хора !!!
                          Мнооо готино навън....Свежо, чисто и красиво.....( пак правя описание на 20г ....)
                          Идеалист, не всичко 20 годишно е свежо и чисто.
                          Добър ви ден.

Коментар

• Добър ден, добри хора !!!
                            Мнооо готино навън....Свежо, чисто и красиво.....( пак правя описание на 20г ....)

Коментар

• Добро утро,сполай ви добри хора
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Да не ги подценяваме. Може би, те са точно това, от което има нужда епохата.

Да, Добър вечер и... Лека нощ.

Коментар

Working...
                                X