IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Ей много ти знай БАЛАЛАЙКАТА

Гагаус
    Мичок,

раздуй сега пак за "частите" и "цялото" да'е ...

Мога да ти го вкарам и под друга формулировка, че нямах време да ти обръщам фнимание.

Ко ще кажеш за:

Цитат:

Според тринитарианството, Бог е едно същество, което съществува едновременно и вечно като три личности (или ипостаси) (Бог Отец, Бог Слово, т.е. Логосът, въплътил се в Иисус Христос от Назарет и Бог Свети Дух), които заедно са Светата Троица.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Света_Троица
    -------------------------------------------------------------------

По твоя Хегел те мачкам в момента. Ко викаш? И на кого се кланяш в момента? Глей да не е Хегел, че съм ти го написал "съществува едновременно". Кажи пак за "части" и "цяло" да те плющя с винкела.

Мога и през източните учения леко да те попилея, ама ми кацаш на волето

( опс ... ти утре ще си тибетец - забравих, а в другиден инка )
    Last edited by chronos; 16.08.2014, 10:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      адаш ,твоите клипове убави, но аз ще пусна нещо по оригинално
      спешъл и за оная селската мечка

https://www.youtube.com/watch?v=YfZmCAZwhyY
      И ти вкара парцал, ама защо пак са го напъплили матрьошките като коментари.

Пускам Мичок да ги почва с тачанката да'е ....

Мо'е ли да освинят нелошото парче?

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Коментар

• адаш ,твоите клипове убави, но аз ще пусна нещо по оригинално
          спешъл и за оная селската мечка

https://www.youtube.com/watch?v=YfZmCAZwhyY
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• е го батко ве ей го на.цъфна
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Ей, тукинка е - бие люспи в Африка със синята фанелка да го плющя:
              -------------------------------------

Shakira - Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup™ Song)

https://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0
              Last edited by marandi; 15.08.2014, 21:22.

Коментар

• Ей много ти знай БАЛАЛАЙКАТА

Гагаус
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                  Дей проскубаната селска МЕЧКА
                  Че,като я няма ми е едно чорлаво.а и последно време почна да влиза в час.налита на бой,събира Джелязо и други такива дейности

добра вечер
                  Сек. че го търся - много често сменя бизнесите - от камъчета на карибско пиратство и после, па търчи на скрап.

Ей, ся ще го ловна къде е

Коментар

• Дей проскубаната селска МЕЧКА
                    Че,като я няма ми е едно чорлаво.а и последно време почна да влиза в час.налита на бой,събира Джелязо и други такива дейности

добра вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Добрутро! Абе вие сън не спите. Аз пък се успах. Поне се наспах
                      На ей туй и стига си мрънкал:

Детство мое

http://vbox7.com/play:b80c25c8
                      --------------------------------------------------------

Тия в БГ яко се овълчили за авторски права. Пет линк-а ти изредих докато намеря нещо фрии да ти пратя.
                      --------------------------------------------------------

Най-смешно ми стана тази нощ, понеже моя личният блог, където аз съм си писал нещата - вече няма опция копирай като текст.

Все едно го е писала баба Яга на метлата, а не аз - думнаха ми текстовете. Ей, затова съм писал, че повече там няма да пиша - ТИМ-аджийска простотия. С чужда пита помен - ще правят, понеже навъртях над 1 милка четения там, но се усетих и сптях проект.

Както и да е ... - да ти имам кахърите - свиря на китара сега, а ти си слушай как да вдигнеш отново с кучето олелия. Лято е ...... ( че ти търсих фрии линк толкоз време )
                      ---------------------------------------------------------------

Аз не си търся никакви права, понеже съм го писал за хората - те ме оцвъкали с реклами и ми резнали достъп на мен - хохо

В момента по-лесно ще ти кача Металика като линк, отколкото БГ автор, па пази Боже да си ти и да се пробвам да ти кача нещо
                      Last edited by marandi; 15.08.2014, 10:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        От готиния сън по-юбаво нема.

Аз съм малко изнервен, че се прецаках със сюжет на книга - пръснах го на 3 части и всичко чака някоя от тази посоки, па аз забих в 4-та - само да не излезе глуха, че се трия като откачен.

Та, сега ще навързвам всичко.
                        Абе, ти фащай влака и на морето..... Че не са добре нещата
                        Ей на, Аз другата седмица ще карам синковеца на баба му, ама понеже ще се изморя от път, ще остана 4-5 дни

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Добрутро! Абе вие сън не спите. Аз пък се успах. Поне се наспах
                          От готиния сън по-юбаво нема.

Аз съм малко изнервен, че се прецаках със сюжет на книга - пръснах го на 3 части и всичко чака някоя от тази посоки, па аз забих в 4-та - само да не излезе глуха, че се трия като откачен.

Та, сега ще навързвам всичко.

Коментар

• Добрутро! Абе вие сън не спите. Аз пък се успах. Поне се наспах

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Ти на кое викаш село ве, КАУН. Провадия е по стара от Варна, че даже и от Белослав. Всъщност е най старият град в света, тъй като Мадара и Шумен са още по нови.
                              БГ Империя е имала около 27 столици.

П.П. Я, ми дай пример за столица на БГ някога Провадия, Шумен, Мадара? ( примерну )

Ся ще слушаш батко си Маранди и ще си водиш записки

С винкело бия такива "обратни" диагонали - ум да ти зайде къде се слагаш.

БГ-то ще я оставиш на болярите - идва от булгар = боляр и сие .... ( по подобие на столиците Биляр и Болгар в една друга България като Империя ).

Има кой да се грижи да'е ... ( ти мисли как ще ми върнеш бекхенд-а с 2 ръце )
                              Last edited by marandi; 15.08.2014, 10:05.

Коментар

• Стоянов бе и едно от лицата на протеста .................................. и често свиреше на рояла срещу парламента. По образование той е магистър по философия

Туй написаното що ми напомня нещо.Мечка,дей казваш то село.да дойда да те начеша аз.Да ева и философски свирчовци----министри

Коментар

Working...
                                X