If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Да ти кажа честно и аз не съм получавала подарък от по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието за Св.Валентин /благодаря за заостряне на вниманието/, но мога да ти споделя за един от подаръците му за Осми Март.
По принцип той винаги ми е подарявал хубави неща. На първо място слагам по-дребната 1/3-та пълноправен член на фамилията. Съпругът ми ме дари с едно прекрасно хлапе,което носи много от неговите и малко от моите /но по-добрите/ гени.
Та за подаръка за Осми Март.
Понеже съм много мързелива и свободолюбива, времето никога не ми стига.
Докато си направя фризури, маникюри, грим и разни други процедури, докато прочета клюките из нета, пия кафета и то мръкнало. Не остава време за почистване на пещерата, пране, простиране, гладене ....
А както знаем, съботата и неделята са дни за активна почивка.
Затова, преди няколко години за Осми Март получих само една картичка, на която пишеше нещо от сорта:
- Вземи си домашна помощничка. Ще й плащам да идва два пъти в седмицата за една година.
Годините станаха две, три, четири ... не помня вече.
П.П. Но фнимавай с този подарък, щото някои дами се засягат на тема "домакиня"
П.П.П. Добро утро, тайфата!
Добро утро !
Добра идея, но жената си е взела домашен помагач преди 30г....
пп Да ти са живи и здрави домочадието и все така да те радват !
Да ти кажа честно и аз не съм получавала подарък от по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието за Св.Валентин /благодаря за заостряне на вниманието/, но мога да ти споделя за един от подаръците му за Осми Март.
По принцип той винаги ми е подарявал хубави неща. На първо място слагам по-дребната 1/3-та пълноправен член на фамилията. Съпругът ми ме дари с едно прекрасно хлапе,което носи много от неговите и малко от моите /но по-добрите/ гени.
Докато си направя фризури, маникюри, грим и разни други процедури, докато прочета клюките из нета, пия кафета и то мръкнало. Не остава време за почистване на пещерата, пране, простиране, гладене ....
Затова, преди няколко години за Осми Март получих само една картичка, на която пишеше нещо от сорта:
- Вземи си домашна помощничка. Ще й плащам да идва два пъти в седмицата за една година.
П.П.П. Добро утро, тайфата!
Мъжо ти е направил голяма грешка
жена без работа само глупости
са и във фризурата
Къде сте заровили убавата тема.....?
Малко съм затормозен...Какво да подаря на жената....?( щот нямаам спомен да съм подарявал нещо на този ден досега....)
Аз поисках да ме води на кино, дето един по-стар си играе с една по-млада ...и обратно....
Жената ми купила " Маша и Мечокът"......
Коментар