IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    На 45 години станах, в сняг като вчерашния не съм карал. Прибирах се по Тракия. 2 часа от Ихтиман
    Да си жюф и здраф МАМУН !!!

http://vbox7.com/play:8e016888ab
    ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

• Къде сте заровили убавата тема.....?
      Малко съм затормозен...Какво да подаря на жената....?( щот нямаам спомен да съм подарявал нещо на този ден досега....)
      Аз поисках да ме води на кино, дето един по-стар си играе с една по-млада ...и обратно....

Жената ми купила " Маша и Мечокът"......

Коментар

• Честит и от мене!!!
        .................................
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Честит Рожден Ден
          За всеки -песен
          http://playback.fm/birthday-song
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• наздраве за летния рожден ден на Мамун
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• mia плакала.

Плачи и не плачи, момиче.

Ей тука една следа от прабългарите, минали през грузинците. То е хубаво, отпусни душа, душо mia.
              Приспивна майчина песен, изпълнена от хора на столетниците на град Тбилиси.

https://www.youtube.com/watch?v=SpPt...ZOMGHe-uLLHscR

Послепис: котаракът на картината е на Пиросманишвили.
              Last edited by noneth; 08.02.2015, 16:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Предполагах...
                Но все за нещо трябва да се викне една наздравица, пък даже и да не и е мястото в тази тема...

Гадно време...
                Какво му е на времето!? Типично зимно - сняг, вятър, студ ...
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Еее, де да беше 25 юли Нямам рожден ден, но като си се сетил .....

Мерси и наздраве!
                  Предполагах...
                  Но все за нещо трябва да се викне една наздравица, пък даже и да не и е мястото в тази тема...

Гадно време...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    ЧРД на патерици !!! ( някъде пишеше , че само в БГ има такъв поздрав )
                    Да си жив и здрав и да ти върви по вода във всяко агрегатно състояние....
                    Еее, де да беше 25 юли Нямам рожден ден, но като си се сетил .....

Мерси и наздраве!

Коментар

На 45 години станах, в сняг като вчерашния не съм карал. Прибирах се по Тракия. 2 часа от Ихтиман
                      ЧРД на патерици !!! ( някъде пишеше , че само в БГ има такъв поздрав )
                      Да си жив и здрав и да ти върви по вода във всяко агрегатно състояние....

Коментар

• На 45 години станах, в сняг като вчерашния не съм карал. Прибирах се по Тракия. 2 часа от Ихтиман

Коментар

• Кой кво му липсва,издуха ми мозъка само вятър и туй то.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            Дубрутру групата,искам сняг вече,тази зима още не съм виждал,искам да ми истинат шушоните
                            УжасТ, като видя вече сняг и пия хапове.....
                            Зверска, омразна красота.....

Коментар

• Дубрутру групата,искам сняг вече,тази зима още не съм виждал,искам да ми истинат шушоните

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Търкалям са из къщи край печката !!!
                                Пък аз рекох, че отводняваш
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X