IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Понеже ми се наложи доста да чета във връзка с проекта през последните няколко години.

По-рано тоже четях още на 5 години, а до 6 години бях обърнал цялата библиотека в къщи с книгите по хистори ( едни благи томчета ).

Та, като се старти продукт за цял свят, се налага да се чете между запетайките. Риск е един и същ - дали ще се удавиш в родното блато или на Атлантика.

Но го казвам това, понеже с течение на годините ми се промени гледната точка, на това което съм чел. Оказа се че десетилетия наред БГ-стан е лъган и мазан най-нагло от т.нар. "историци".

И понеже не ми се обяснява защо, директно казвам кога ще усетите възход - след 10 години, а след 20 ще сте в разцвет

П.П. Ха, наздраве! ( за империята )

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Май ,май си е така
      БГ империя отново ще се изправи. След 10 години ще започне да се усеща от всички, а след 20 години по цял свят всичко ще пада, за да целува ръка като види Българин.

П.П. Няма такъв масов и ударен геноцид върху Българите, който нанасят БГ комунетата само за 3 години.

Османските зверства и стотиците войни с комшиите бледнеят.

Но т'фа е положението, Минке - как шпрехат в Добруджа

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        На днешния ден преди 29 години, въпреки че прекрасно знаят за риска от радиация - БГ комунетата "заповядват" на народа да излезе и да чевства 1-и май.

Радиационният дъжд удря 'орицата, които изобщо не са предупредени, че шепа свине ще им жертват живота за една свирка от СССР.

В същото време тия, които са издали заповедта за масови чевствания ги няма, те се крият в къщите си и пият минерална вода.
        ---------------------------

След първия удар от радиционния дъжд, идва следващия само след 3 години. Сеното, което е трябвало да бъде унищожено заради радиацията като особено опасно, е извадено от резерва и раздадено на животните.

Това е вторият удар с радиация по населението този път през храната - абсолютно умишлено.
        ----------------------------

Днес всяка трета двойка има проблем с възпроизводството на деца и не може да зачене по естествен път.
        -----------------------------

П.П. Разбира се, от БГ комунетата и до ден днешен няма дори едно "Простете ни!", че ви избихме умишлено ( геноцид ).

Дори напротив - тъпият селяк от Правец беше прибран да си пукне в къщи в кревата, под благия поглед на любящите го внуци.

П.П.П. И днес наглите БГ матрьошки ни държат сметка, че се топим и изчезваме като нация?!

Май ,май си е така
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• На днешния ден преди 29 години, въпреки че прекрасно знаят за риска от радиация - БГ комунетата "заповядват" на народа да излезе и да чевства 1-и май.

Радиационният дъжд удря 'орицата, които изобщо не са предупредени, че шепа свине ще им жертват живота за една свирка от СССР.

В същото време тия, които са издали заповедта за масови чевствания ги няма, те се крият в къщите си и пият минерална вода.
          ---------------------------

След първия удар от радиционния дъжд, идва следващия само след 3 години. Сеното, което е трябвало да бъде унищожено заради радиацията като особено опасно, е извадено от резерва и раздадено на животните.

Това е вторият удар с радиация по населението този път през храната - абсолютно умишлено.
          ----------------------------

Днес всяка трета двойка има проблем с възпроизводството на деца и не може да зачене по естествен път.
          -----------------------------

П.П. Разбира се, от БГ комунетата и до ден днешен няма дори едно "Простете ни!", че ви избихме умишлено ( геноцид ).

Дори напротив - тъпият селяк от Правец беше прибран да си пукне в къщи в кревата, под благия поглед на любящите го внуци.

П.П.П. И днес наглите БГ матрьошки ни държат сметка, че се топим и изчезваме като нация?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
            Аз - да.
            Ако имаш въпрос, може и на лично.
            Благодаря !
            Явно нямам всички екстри - само до проверка на статуса...

Коментар

• Аз - да.
              Ако имаш въпрос, може и на лично.

Коментар

• Някой ползва ли ПИК кода за подаване на годишна данъчна декларация по чл 50 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Благодаря за подкрепата !

пп Само едно да запомниш от мен... Тнм, когато греши, пак е права....
                  Ахъ, баш тъй.

П.П. Отваряш ми се нещо, ама все някога пак ще стъпиш в самодивско
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Споко, тя и tnm се е объркАла.
                    Тревата си я пръскал с хербецид.
                    Благодаря за подкрепата !

пп Само едно да запомниш от мен... Тнм, когато греши, пак е права....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Сега го погледнах. Ако е зел същия кораб, в момента е при комунистите

Начи, да чакаме антикомунистическа революция......

пп Тия арабели с глад, бой и "ласки", ще го откажат....

пп Да се върне жив и здрав....За бъзици винаги ще има време....

Коментар

Въххх, прав си. Започнала съм да забравям латинския.
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          ... че още съм разбит и дезорганизиран от вметката на Тнм за Фургуцида ( змия да беше, нямаше толкова да хапе......)

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            Бе гледам мечо биков се подписва с лафче на тнм,а пук тя от своя страна - с мъдрост на мечобиков.

Да де, ама вижте кво става:

Иран конфискува кораб с български капитан на борда

Дали пък не загубихме мечо ни биков?
                            И така да е, в най-скоро време ще ни потърсят да ни го върнат
                            Привърженик е на трудно смилаеми философски течения. Не могат го търпя дълго време
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Не му го дават - той си го превзема на абордаж.
                              Сега го погледнах. Ако е зел същия кораб, в момента е при комунистите

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Мечо е традиционалист. На него му дават все един и същ кораб
                                Не му го дават - той си го превзема на абордаж.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X