Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОт 6 рд съм в отпуска, 5 от тях си бях на работа....
В туй скапано време , къде да почиваш.....???
Любимата ми планина , потънала във вода....
Морето не ми понася сега - септември ...
На вилата ми писна да кося.....
Ще търся СПА....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТуй псувня бре ! Ней културно.
Ей не можа да научиш човешки език
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОт 6 рд съм в отпуска, 5 от тях си бях на работа....
В туй скапано време , къде да почиваш.....???
Любимата ми планина , потънала във вода....
Морето не ми понася сега - септември ...
На вилата ми писна да кося.....
Ще търся СПА....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМайната ти и на теб
Ей не можа да научиш човешки езикБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМи що не си стоиш у Чужденеция?
Абе, мани времето съвсем пощуря. Тази седмица в Софето лятото беше миналата събота.
Прав си. Тази година не е нормална - топла зима, хладна пролет, дъждовно лято ...
Омръзна ми.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМани, ум да ти зайде.
П.П. Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Абе, мани времето съвсем пощуря. Тази седмица в Софето лятото беше миналата събота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение...200 л на м2 в габровско...
Бах маа му...Това е много вода ......
П.П. Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДа си кажа и аз. Кой каквото си намери да се почувства по-добре, трябва да го направи. От тук нататък, гледам че не си изгубила способността за реална преценка, така че всичко е ОК.
Аз пък напоследък страдам от липса на проблеми
Всички дребни проблеми и проблемчета, които съпътстват ежедневието ми ги отсвирвам много яко, на принципа 99.9% от нещата се оправят сами, останалите никога не се оправят.
Прекалено много от най-хубавите ми годинки преминаха в борба с избрани гадости от живота и сега в момента като ги нямам, имам чувството че мозъкът ми работи на 10%
Иначе, както казва Чичо, некви хормони, некви хормончета, годинки, мъжка бременност и т.н, примесени с по 2 кутии цигари на ден и 7-8-10 кафета, и 200-300 крачки дневно, трябва да ги церя по някакъв начин, ама да видим
Като ти дам една мотика, една коса и една лопата и аз с една тояга отзаде...ще забравиш и за цигари и за кафета.....
Ходене и умерено бачкане е лекарството за 45 + годишните....
Много се ядосвам на хора , който неглежират здравето си и се мислят за железни..( Космо беше такъв.....поне да мецне , че е добре и чука 27 годишните.)
Имам си лаф - "първо умират глупаците"...( ако ще да са академици или капиталисти...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеДавам, поне на един човек да е интересно, пак е добре.
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=7817.0
Аз пък напоследък страдам от липса на проблеми
Всички дребни проблеми и проблемчета, които съпътстват ежедневието ми ги отсвирвам много яко, на принципа 99.9% от нещата се оправят сами, останалите никога не се оправят.
Прекалено много от най-хубавите ми годинки преминаха в борба с избрани гадости от живота и сега в момента като ги нямам, имам чувството че мозъкът ми работи на 10%
Иначе, както казва Чичо, некви хормони, некви хормончета, годинки, мъжка бременност и т.н, примесени с по 2 кутии цигари на ден и 7-8-10 кафета, и 200-300 крачки дневно, трябва да ги церя по някакъв начин, ама да видим
Коментар
Коментар