IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Бе гледам мечо биков се подписва с лафче на тнм,а пук тя от своя страна - с мъдрост на мечобиков.

Да де, ама вижте кво става:

Иран конфискува кораб с български капитан на борда

Дали пък не загубихме мечо ни биков?
    Мечо е традиционалист. На него му дават все един и същ кораб

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Бе гледам мечо биков се подписва с лафче на тнм,а пук тя от своя страна - с мъдрост на мечобиков.

Аз съм утрепал Мичока в книгата доста героично и Брус Вилис пасти да яде с неговия Армегедон.

Обаче сега лягам, че ми е луд напън до петък, а тази редакторка малко ми е объркала бойните сцени и преправям наново кат' побъркан.

Жена кат' започне да ти редактира бойните сцени и става чудо - дето ме пита каква била разликата между сабя и меч? Не било ли едно и също.
      ---------------------------

П.П. Както и да е - мацката е много съвестна и фенка как става за разлика от предната уфсъ, ама има моменти, когато само пцувам наум, щот' Русото е 'ногу търпеливо и възпитано
      Last edited by marandi; 29.04.2015, 06:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ъмм ... за ко ти е?

То се слага за цвят, щот' нъл храната се поемала с очите и дрън-дрън. Демек за украса.

Я, пробвай една лютеница да врътнеш от него и да се посмееш
        Че кой прави лютеница от домати?
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Бе гледам мечо биков се подписва с лафче на тнм,а пук тя от своя страна - с мъдрост на мечобиков.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Малииий, кви градинарщини сте развихрили.
            Ся, като се замисля, аз чери освен на разни коктейлни апки, не съм ял.
            Иначе, тази година си купувам някакви розови, дребнички - много вкусни и без кокал
            Ъмм ... за ко ти е?

То се слага за цвят, щот' нъл храната се поемала с очите и дрън-дрън. Демек за украса.

Я, пробвай една лютеница да врътнеш от него и да се посмееш

Коментар

• Малииий, кви градинарщини сте развихрили.
              Ся, като се замисля, аз чери освен на разни коктейлни апки, не съм ял.
              Иначе, тази година си купувам някакви розови, дребнички - много вкусни и без кокал

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Мани, бегай от таквиз конкурци. Представи си, че излязат с общо предложение и ни връчат по едно оръдие на труда.
                Нье ... твърдо съм против!
                Ко? Нйе!!

Кой ще дегустира, ако ни затрият на полето?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Има ги във всички големи вериги. Кръгли черита...

пп Ще ти пратя рецепта как да ги гледаш на лични, че още съм разбит и дезорганизиран от вметката на Тнм за Фургуцида ( змия да беше, нямаше толкова да хапе......)
                  Знаейки какви чувства изпитваш към рептилиите, ще го приема за комплимент
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Требе ги срещнем с Ламята да видим кой е по-луТ. Ламята ходи с 2 мотики в ръцете като види земя и една си връзва на кръста отзад.

Кат' комбайна става

Ха, наздраве!
                    Мани, бегай от таквиз конкурци. Представи си, че излязат с общо предложение и ни връчат по едно оръдие на труда.
                    Нье ... твърдо съм против!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

пп Ще ти пратя рецепта как да ги гледаш на лични, че още съм разбит и дезорганизиран от вметката на Тнм за Фургуцида ( змия да беше, нямаше толкова да хапе......)
                      Айде сега, ТНМ-чева ти виновна, че лъжеш кат' дърта комунистка

280 доматчета от корен = по 10 бр. на седмица в продължение над 6 месеца ли, бря?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        мерси чича,имам 7 метрова открита тераса-източна , ще насея
                        Расада от пазара ли да го търся-кажи някоя марка

Коментар

Русото, чети ме фнимателно, щот няма да се повтарям.
                          По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието е агроном - по рождение.
                          Много му чува главата за всичко, що е свързано със земеделие.
                          Наздраве, да не забравя!
                          Требе ги срещнем с Ламята да видим кой е по-луТ. Ламята ходи с 2 мотики в ръцете като види земя и една си връзва на кръста отзад.

Кат' комбайна става

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            мхм,тенкю за идеята,тъкмо имам едни огромни саксии,дето се чудя какво да ги правя.
                            Обече ще постранствам малко зад граница и ще се прибера средата на юни ,няма ли да е късно тогава да ги сея?
                            Ся ..., 4i40 ша вземе да се засегне. Щото идеята за терасата е негова.
                            Късно е през юни. По нашите географски ширини разсадите се засяват на открито около Гергьовден.
                            Според мен е по-прафилно да ги засадиш у саксиите и да поръчаш на този, който ще полива китките на сватята, да полива и твоето чери.
                            Мечо

Коментар

Черито е сухо-устойчиво, демек глей да не го удавиш

Русото не го харесва и тая година ще се сади розов блян и розов гигант, каквото и да значи това като сортове
                              Русото, чети ме фнимателно, щот няма да се повтарям.
                              По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието е агроном - по рождение.
                              Много му чува главата за всичко, що е свързано със земеделие.
                              Наздраве, да не забравя!
                              Last edited by tnm; 28.04.2015, 17:16.
                              Мечо

Коментар

Миналата година имах два вида - по-топчесто и по-издължено. Много са вкусни и ароматни тези домати - идеални за салата.
                                Преди 2 години направихме грешката с това чери и още ми държи влага на задника. Раздавахме на комшиите по 5 кила, ама и те се цупеха.

Накрая останалото го направих в две дамаджани на трушия ( ония от по 7 литрас със широките гърла ) с неква марината и вишневи листа най-отгоре ( по памет ).

'ногу убава стана и изкара цяла зима до пролетта, когато тържествено се изхвърли, защото пак никой не искаше да я яде.

Та, ай мерси с т'ва чери. 'ногу му разбираме как се произвежда и консервира, само дет' никой не го сака

Коментар

Working...
                                X