IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    мхм,тенкю за идеята,тъкмо имам едни огромни саксии,дето се чудя какво да ги правя.
    Обече ще постранствам малко зад граница и ще се прибера средата на юни ,няма ли да е късно тогава да ги сея?
    Черито е сухо-устойчиво, демек глей да не го удавиш

Русото не го харесва и тая година ще се сади розов блян и розов гигант, каквото и да значи това като сортове

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Миналата година имах два вида - по-топчесто и по-издължено. Много са вкусни и ароматни тези домати - идеални за салата.
      мхм,тенкю за идеята,тъкмо имам едни огромни саксии,дето се чудя какво да ги правя.
      Обече ще постранствам малко зад граница и ще се прибера средата на юни ,няма ли да е късно тогава да ги сея?
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

абе пичове,и моми,що туй малкото думати(черито) толкоз скъпо?
        пък мноо ми аресва у салатата,ама .... (8 лефа) килото
        У Българско не вирее ли?
        Миналата година имах два вида - по-топчесто и по-издължено. Много са вкусни и ароматни тези домати - идеални за салата.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Миии... фащай мотиката....
          В Чужденецията ти има дядо, баба, тати, дечко, куче, котка и фчелички да теглят ряпата....
          За мен нещо по - мързеливо....

пп Казват, че съм художник - естет.... ( каквото и да значи това...)
          Таа, като косих с машината тревата и разбрах , че вече за нищо не ставам....купих фургицид и напръсках както ми падне....
          Тази седмица косих пръсканото и се получи цветен килим - зелено, кафяво( малко позагинала трева), жълто на осморки и зиг-заг....Красив мек цветен килим от окосена трева....
          Означава, че правиш красиви дъщери - като рисувани с четка

П.П. Ако вместо фургицид вземеш та напръска бурените с фунгицид, мое и да те си получат нещата
          Мечо

Коментар

Щото има хора дето го купуват на тази цена....
            Тази година над 50 % от разсада ми е чери....Лесно се гледа и ражда като циганка...Празно няма...
            Преди 2 г имах на корен по 280 доматчета... Миналата година бе гадна за доматите, но за да си начеша крастата засадих два корена на терасата - по 80-100 бр на корен....
            Пробвай ако имаш открита тераса...Моята е южна и през лятото става 50 градуса....
            мерси чича,имам 7 метрова открита тераса-източна , ще насея
            Расада от пазара ли да го търся-кажи някоя марка

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Чи то у Чужденеция доматиту вирее ли?
              У Чужденеция фсичко вирее - важното е да има вода. Пък у нашето дворче - вода да искаш.
              Мечо

Коментар

абе пичове,и моми,що туй малкото думати(черито) толкоз скъпо?
                У Българско не вирее ли?
                Щото има хора дето го купуват на тази цена....
                Тази година над 50 % от разсада ми е чери....Лесно се гледа и ражда като циганка...Празно няма...
                Преди 2 г имах на корен по 280 доматчета... Миналата година бе гадна за доматите, но за да си начеша крастата засадих два корена на терасата - по 80-100 бр на корен....
                Пробвай ако имаш открита тераса...Моята е южна и през лятото става 50 градуса....

Коментар

• абе пичове,и моми,що туй малкото думати(черито) толкоз скъпо?
                  У Българско не вирее ли?

Коментар

Ми ... има разсад за разсаждане. Така като го гледам, ще има за две оранжерии от по 400 м2
                    Ходи ли ти се до Чужденеция?
                    Миии... фащай мотиката....
                    В Чужденецията ти има дядо, баба, тати, дечко, куче, котка и фчелички да теглят ряпата....
                    За мен нещо по - мързеливо....

пп Казват, че съм художник - естет.... ( каквото и да значи това...)
                    Таа, като косих с машината тревата и разбрах , че вече за нищо не ставам....купих фургицид и напръсках както ми падне....
                    Тази седмица косих пръсканото и се получи цветен килим - зелено, кафяво( малко позагинала трева), жълто на осморки и зиг-заг....Красив мек цветен килим от окосена трева....
                    Last edited by 4i40; 28.04.2015, 15:25.

Коментар

Ми ... има разсад за разсаждане. Така като го гледам, ще има за две оранжерии от по 400 м2
                      Чи то у Чужденеция доматиту вирее ли?

Коментар

Добрюутро...
                        Как сте ?
                        Хапнахме, пийнахме, нещо за довършване да е останало...
                        Мечо

Коментар

• Добрюутро...
                          Как сте ?
                          Хапнахме, пийнахме, нещо за довършване да е останало...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            https://www.youtube.com/watch?v=AQi-5IAKm2A

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Трудна работа. Според мен творението на човешкия гений чушкопек трудно би било заменено от смартфоните. Иначе според мен няма абсолютно никаква грижа да си джиткаш корабчето от телефоня. Така де помниш ли как се използва секстант?
                              https://www.youtube.com/watch?v=WzV6mXIOVl4

Коментар

• Априлско-едно такова-загубено време за нищо не става
                                Ще чакаме май месец

Коментар

Working...
                                X