Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЯ за по-сигурно си поръчай с оптика.
П.П.
Добро утро, тайфата!
Пак ме сдъвчи и .........
Оптичен мерник имах предвид ( но каквото и да напиша, вече е късно.....)
пп Така както си тръгнала, ще се лишиш от спонсорство за нови.........камъчета...
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеKaзваш, че и невръстни гарги не можеш да изплашиш, дори и с пушка?
За разлика от тебе ( и м-р Биков), дето "враговете" до стената с автомата...., на мене ми трепва ръката и едно пиле, дето ми яде ягодите, не мога да застрелям....
На това му викат - различен манталитет и ценностни системи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДаааа, в духовна бедност и материална нищета....Мъкааааа !
пп Чекай сега да поразмишляваме.... Що ме слагаш в причинно - следствената връзка на твоето ДОразвитие
Аз просто съзерцавам в бъдещето и все убавини виждам....
Какви сте такива жени - аз тая радостни надежди а те за разстрел до стената .....
пп Сега, като ще се стреляме да ви разкажа накратко...
Отивам набързо на вилата в неделя и тъкмо започнах 6-то косене, чувам птича глъч около ягодите ми....Поглеждам и сърцето ми се сви ...5 сойки се наслаждат на екопродукция - мама и тати учат челяд къде да похапват на закуска...
Грабвам въздушната пушка, кутия със съчми и влизам в къщата...Заставам на прозореца с изглед към лехата с остатъци от ягоди и започвам да стрелям...Дъртите излетяха а младите нямат страх и не знаят отде идва "онзи с косата"......Нъцки...12-13 пъти ...зареждах - стрелях, зареждах- стрелях......от 5-8 метра.....Срааааааам....
Идеше ми да си прострелям големия пръст....но най - вероятно пушката се е разцентровала или ръждясала...
Ще си поръчам друга с мерник.....
П.П.
Добро утро, тайфата!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНеее, ще го оставя да живее и да се мъчи.
пп Чекай сега да поразмишляваме.... Що ме слагаш в причинно - следствената връзка на твоето ДОразвитие
Аз просто съзерцавам в бъдещето и все убавини виждам....
Какви сте такива жени - аз тая радостни надежди а те за разстрел до стената .....
пп Сега, като ще се стреляме да ви разкажа накратко...
Отивам набързо на вилата в неделя и тъкмо започнах 6-то косене, чувам птича глъч около ягодите ми....Поглеждам и сърцето ми се сви ...5 сойки се наслаждат на екопродукция - мама и тати учат челяд къде да похапват на закуска...
Грабвам въздушната пушка, кутия със съчми и влизам в къщата...Заставам на прозореца с изглед към лехата с остатъци от ягоди и започвам да стрелям...Дъртите излетяха а младите нямат страх и не знаят отде идва "онзи с косата"......Нъцки...12-13 пъти ...зареждах - стрелях, зареждах- стрелях......от 5-8 метра.....Срааааааам....
Идеше ми да си прострелям големия пръст....но най - вероятно пушката се е разцентровала или ръждясала...
Ще си поръчам друга с мерник.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Ъпгрейд на Тнм?!
Ще има отстрел.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОт мене "само" толкова :
http://www.dnes.bg/zvezdi/2014/06/16...dite-si.229085
пп Да се отбележи - при евентуално "малко" забогатяване....
Начи, 4i40 речи, че дрът - това ме навежда на мисълта, че причината отпада
Следствието - да, може. Ама в някой друг живот.
Като изключим контактните лещи, единственото чуждо тяло в моето тяло е една мъничка бяла пломба
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМай се пробваш да избягаш от поетия ангажимент!?
Кобилката си е твоя грижа
http://www.dnes.bg/zvezdi/2014/06/16...dite-si.229085
пп Да се отбележи - при евентуално "малко" забогатяване....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКо? Нье!
Ма, като се замисля.... Ако ги е слушал преди 25-30 години )))
http://www.youtube.com/watch?v=7mHe6FMs46o
Поздравче!!!
Отивам да си ги гледкам.
Абе, кво ще слушат младите като измрат класиците???
П.П. Начи да се успокоя за Мечето. Щот предложението, дето му отправи, ма хвърли в някакви съмненияLast edited by tnm; 16.06.2014, 17:01.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКоо, неее...
пп Стига си го жалила Биков, две шапки пари ще взема .....Ще има и за камъначета, и за разходки, и за кобилка......
Кобилката си е твоя грижаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКо? Нье!
Поздравче!!!
Отивам да си ги гледкам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМалий, Мечо де не би вече да е в пенсионна възраст!?
Поздравче!!!
Отивам да си ги гледкам.
Коментар
Коментар