IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добра вечер! Току що свърших лебефово езеро в басейна с четири шейсегодишни лелки

Коментар

• Добра ви вечер !

Мислех да напиша два реда за топлите слънчеви лъчи в Дивото, смълчаната планина потънала в жар....но прочетох описанието на Тнм и ми се схванаха кунките и размекнаха гънките на мозъка....

A няма 30 градуса....Жената пише от Европа, че някой гръцки бог им е пратил пъкала ...
      40 гр на сянка.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Не съм ходил още на море. Водата е студена. Като мине 24 градуса тогаз
        Така като гледам метеорологически на нещата, това се очаква да стане към август, ама догодина
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Няма да е скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Как е времето по Шкорпиловци? У моят хабитат .. "дъждът се лее из ведро"
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Добро утро tnm

Те тава е литература !!!
              Как е времето по Шкорпиловци? У моят хабитат .. "дъждът се лее из ведро"
              Мечо

Коментар

Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

Сутринта грееше слънце ...
                А сега сребристи облаци, поръбени с отблясъци от лъчите, докоснаха далечните върхове на Балкана и хвърлиха мрачна сянка върху смарагдовите гори.
                Унил, сивкав цвят превзе пейзажа в очакване на първите капки прохладен летен дъжд.
                Дори птичият хор се загуби и тишината изящно покри с воала си деня....
                А бях решила да направя снимки.

Приятен дъждовен ден от мен!

Добро утро tnm

Те тава е литература !!!
                tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

Сутринта грееше слънце ...
                  А сега сребристи облаци, поръбени с отблясъци от лъчите, докоснаха далечните върхове на Балкана и хвърлиха мрачна сянка върху смарагдовите гори.
                  Унил, сивкав цвят превзе пейзажа в очакване на първите капки прохладен летен дъжд.
                  Дори птичият хор се загуби и тишината изящно покри с воала си деня....
                  А бях решила да направя снимки.

Приятен дъждовен ден от мен!
                  Мечо

Коментар

Аз още ги държа бре. Той аржентинския дълг не ги събори на времето, ти чакаш гръцкия да ги събори. Чааакай !!!

Тренда е ИСТОРИЧЕСКИ !!!
                    Я,мечок търговец , аз мислих,че само спи
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Не знам. Докато жиуотното урод държи дълги индекси - никакъв
                      Аз още ги държа бре. Той аржентинския дълг не ги събори на времето, ти чакаш гръцкия да ги събори. Чааакай !!!

Тренда е ИСТОРИЧЕСКИ !!!
                      tnm

Коментар

Аха
                        Погледнах и реших, че има много голяма вероятност да се подхлъзна
                        А бе ... то ще има няколко рехабилитаторки да те придържат, ама знае ли човек!?
                        Мечо

Коментар

Мисля, че от такъв тип бани на Мамун съвсем ще му се разбие центровката
                          Аха
                          Погледнах и реших, че има много голяма вероятност да се подхлъзна

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                            Ако баните са от този тип:

и не се оправиш, наистина имаш проблем.
                            Мисля, че от такъв тип бани на Мамун съвсем ще му се разбие центровката
                            Мечо

Коментар

Добро да е. И за мен дъждовен, а утре отивам на бани Ако и там не се оправя - имам проблем
                              Ако баните са от този тип:

и не се оправиш, наистина имаш проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнение
                                MAMUM,,,,МАМУН какъф е шанса с оглед на ситуацията
                                при предстоящото фалиргане на маляките във вариант
                                БРУТАЛНО РАЗКЕКЕРЧВАНЕ т.н. пущиняци, т.е.
                                полупразни селища(МАХАЛИ) съвсем да станат без пари
                                и МАМУН да стане ГОРД собственник на СЕЛО???
                                Не знам. Докато жиуотното урод държи дълги индекси - никакъв

Коментар

Working...
                                X