Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Макар, че утрото никак не е добро.
Гледам новините и не мога да се начудя - 21 век, а България е като Бангладеш.
Умират хора, завлечени от вода, кални потоци и свлачища.
Лека им пръст на загиналите!
Коментар
-
Добро утро, тайфата!
Макар, че утрото никак не е добро.
Гледам новините и не мога да се начудя - 21 век, а България е като Бангладеш.
Умират хора, завлечени от вода, кални потоци и свлачища.
Лека им пръст на загиналите!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКазаха, че има удавено дете. Но не разбрах в кой квартал.
Ужасна новина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВ момента говоря с майка ми. Но в Аспарухово е ад
Ужасна новина.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНяма ден, в който да не се излее порой.
п.п.Няма да коментирам факта, че естественият воден поток, независимо с какъв дебит е, заобикаля новоизградените шахти. Некадърни проекти и дваж по- некадърни-реализации.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе, какво става във Варна бе хора?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе вярвам човек с твоят житейски опит да допусне такава кардинална грешка.
И за да си знае урока, просто вдига виртуалните подаръци.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеРазличен, различен..колко да е различен? Притежаваш оръжие, а на мен, и през ум не ми минава за такова. Дремеш на верандата с пушкало в скута. Сигурно, защото си добър. Ако не беше така "чувствителен", щеше да е с оръжие за масово поразяване, предполагам.
Нареждаш - "този до стената ".....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКакво да правя Валче..?
За разлика от тебе ( и м-р Биков), дето "враговете" до стената с автомата...., на мене ми трепва ръката и едно пиле, дето ми яде ягодите, не мога да застрелям....
На това му викат - различен манталитет и ценностни системи....
Коментар
Коментар