IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Добро утро, тайфата!

Макар, че утрото никак не е добро.
    Гледам новините и не мога да се начудя - 21 век, а България е като Бангладеш.
    Умират хора, завлечени от вода, кални потоци и свлачища.
    Лека им пръст на загиналите!
    Ма ти ако досега си мислела че лошите работи са само за другите си била в голяма заблуда.С какво ние сме по различни от Бангладеш.За Господ няма недосегаеми.Природата повече няма да ни търпи простотиите.Това е началото на шамарите.След тях следват юмруци и ритници ако не се вразумим.Прочети прдсказанията на Слава Севрюкова и ще разбереш какво ни чака до 10-12 години.Ще има нов релеф в Северна Америка и Европа...

Коментар

Добро утро, тайфата!

Добро утро ! И аз се чудя в кой век сме и какви хора сме ...

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Баси, гледам снимките.... Ужас

Коментар

Казаха, че има удавено дете. Но не разбрах в кой квартал.
            Ужасна новина.
            Поразено от светкавица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              В момента говоря с майка ми. Но в Аспарухово е ад
              Казаха, че има удавено дете. Но не разбрах в кой квартал.
              Ужасна новина.
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Няма ден, в който да не се излее порой.

п.п.Няма да коментирам факта, че естественият воден поток, независимо с какъв дебит е, заобикаля новоизградените шахти. Некадърни проекти и дваж по- некадърни-реализации.
                Тъкмо мислех да отправя призив да драснеш някой ред, за да разберем, че всичко при теб е наред.
                Мечо

Коментар

• Няма ден, в който да не се излее порой.

п.п.Няма да коментирам факта, че естественият воден поток, независимо с какъв дебит е, заобикаля новоизградените шахти. Некадърни проекти и дваж по- некадърни-реализации.

Коментар

• В момента говоря с майка ми. Но в Аспарухово е ад

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Абе, какво става във Варна бе хора?
                      Нещо страшно става.
                      Мечо

Коментар

• Абе, какво става във Варна бе хора?

Коментар

• Гледам, навън се е опнало едно слънце. Пък Емо рече да си вземем чадърите.... Малко се дезориентирах

Добро утро, тайфата!
                          Мечо

Коментар

Не вярвам човек с твоят житейски опит да допусне такава кардинална грешка.
                            Човек се учи, докато е жив......
                            И за да си знае урока, просто вдига виртуалните подаръци.....

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Различен, различен..колко да е различен? Притежаваш оръжие, а на мен, и през ум не ми минава за такова. Дремеш на верандата с пушкало в скута. Сигурно, защото си добър. Ако не беше така "чувствителен", щеше да е с оръжие за масово поразяване, предполагам.
                              Както и предполагах си " ръководен кадър "......
                              Нареждаш - "този до стената ".....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Какво да правя Валче..?
                                За разлика от тебе ( и м-р Биков), дето "враговете" до стената с автомата...., на мене ми трепва ръката и едно пиле, дето ми яде ягодите, не мога да застрелям....
                                На това му викат - различен манталитет и ценностни системи....
                                Различен, различен..колко да е различен? Притежаваш оръжие, а на мен, и през ум не ми минава за такова. Дремеш на верандата с пушкало в скута. Сигурно, защото си добър. Ако не беше така "чувствителен", щеше да е с оръжие за масово поразяване, предполагам.

Коментар

Working...
                                X