Охооо, я млък!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеПоне има готини "стари" кучета
Аз съм невинна!
Охооо - дали няма да те изтрие някой от старшите? Откъде накъде! Не е разрешено на модератор да пледира невинност пред форума... Невинен модератор - такова определение е безсмислено! Хммм, може пък да напишеш нов Кодекс на модерацията - човек не знае от коя трънка ще изскочи зайчето... )
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Бат Гого се покри ....
Дано е жив и здрав.
пп Много убава възраст. Малко си старичка за Тракащия, но си точно моя мярка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеАз? След няколко дни ставам на 39.
Надявам се, че не преча с невинния си въпрос: Къде е Космо?!
Дано е жив и здрав.
пп Много убава възраст. Малко си старичка за Тракащия, но си точно моя мярка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Ба, невинен....
Така се усъмни и икономът в една от сериите на "Гувернантката", когато тя каза, че е на 29...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеАз? След няколко дни ставам на 39.
Сигурно е затънал край реката, във ваденето на поредния трактор от калта..., после и проблемът с дефекацията му е отнел доста време..., но предполагам - в следващите дни - може и да се появи.
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Може ли малко по-прецизно - след колко точно?
П.П. Да не забравиш да посетиш Кръчмата в уречения ден и час!!!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеВие верно ли възродихте тази тема?
Браво! Любимата ми.
Някой знае ли какво прави Космонавта?!
Какво нещо сме ние, хората: винаги ни привлича забраненото... Темата е за 30+, а някъде бяха споменали, че още не си навършилО 30-те...
Вероятно това е причината, за да не пишеш в любимата си тема /автоцензура/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеВие верно ли възродихте тази тема?
Браво! Любимата ми.
Някой знае ли какво прави Космонавта?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Simps Разгледай мнение30-годишните са видели всичко - и комунизъм, и посткомунизъм и демокрация и в същото време са още твърде млади и имат път към себе си. късметлии
В тоя смисъл - единствено сигурното - всеки има път към себе си! Обратната теза означава, че бием отбой и мислим за отвъдното, без да сме сигурни, дали там има "блага" като: комунизъм, посткомунизъм и демокрация... , защото ако ТАМ ги има тия "блага", по-добре е да си стоим от тая страна на бариерата...
Коментар
Коментар