Пак не сте в час ! Тази снобария е демонстрация колко сме успяли! Тоест, човека богат като Крез (примерно) може да си позволи всекидневна смяна на ултраскъпият патък, така както плебеите си сменят чорапите Та не ги мислете с гъбичките
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3355128[/ATTACH] Имам един въпрос за тука...
Може ли някой да ми обясни откъде идва това да не се носят чорапи. Само преди 10г това беше голяма простотия... Пък сега е супер модерно
[ATTACH=CONFIG]n3355127[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПо-скоро въпросът ми трябва дя е към тези които са между 18 и 35 годиниПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Като 20+ на това, въпросното поколение, не бях влизал тук. А се оказа, било интересно. Което забелязах, някак изведнъж е, че 30+ някак скокообразно, взе да замества 50+ измежду т.нар.„експерти” в ТВ изявите. Освен, може би, измежду представяните ни като инвеститори. Там, преходът 50+ =>40+=>30+ е значително по-плавен. Понеже вярвам, че интелектът е, що-годе, равномерно разпръснат между поколенията, това ме замисли, обаче, за какво точно, „ейся забыл”, както казваше един колега. Като се сетя, пак ще обадя.
Коментар
-
Жените в тротуарното движение.
Понеже ходя по-бързо от средното по тротуарите тука, в Софето, държа почти автоматично под око обстановката на 10-ина метра отпред и на метър-два отзад.
И имам наблюдения върху движението на жените по тротуара. Автоматично, жена ли е – отказвам се от предвидимост в движението ѝ и реакцията ми е по-готова за неочакван обрат – я ше кривне неясно защо, я ше намали рязко. Некои, некои, не всяка.
Два срещуположни човешки потока в подлеза в час пик... Хоп, някакво смущение в порядъка отсреща (по-висок съм и го виждам над главите). Да, тя е видяла витрината от другата страна на подлеза... Свива и кара на верев през потоците, очите хипнотично втренчени – обувки!.. блузки!.. шалчета, тъмни очила!.. Цепи напряко през всички и се спира, леко удовлетворена, пред витрината, оглеждайки с очите на котка, следяща птичките на земята пред нея. Никой и нищо не може да я спре по пътя, минава като ледоразбивач през потока на тълпата, не чува, не вижда друго. Е, хората са свикнали, заобикалят я, освен ако не се сблъска с подобна на нея.
Това е най-лекият пример на неадекватно движение в моите наблюдения; имам и по-озадачаващи – за жените в тротуарното движение.Last edited by П.Ф.Изеров; 02.07.2018, 16:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Бат Гого се покри ....
Дано е жив и здрав.
пп Много убава възраст. Малко си старичка за Тракащия, но си точно моя мярка...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеОхооо, я млък!
Аз като казвам, че нещо не е наред - не говоря празни приказки... Ето - и урока си си забравила! Не се казва "Я - млък!", а се казва:
"Я - БАН!" или пък, по-учтивото: "А едно банче, дали би ти харесало, СКЪПИ?" ))
Коментар
Коментар