30-годишните са видели всичко - и комунизъм, и посткомунизъм и демокрация и в същото време са още твърде млади и имат път към себе си. късметлии
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Щастлива, здрава, мирна и успешна 2017г.!
Честит Имен Ден!
https://www.youtube.com/watch?v=UwB8ipNZAlw
https://www.youtube.com/watch?v=sm2ozMjYB5w
https://www.youtube.com/watch?v=B8t4s_7VAP8
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИзвъобще не си мязате, макар че и двамата имате доста добър вкус по отношение на музиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУмен бре, умееенн....
В пети клас Куросава е разнищвал...Аз само от "Седемте самураи" се възхищавах.... За чест, достойнство и помощ на слабите си мечтаех...
Изпортена личност съм.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКаквооо, пак ли са ме спрягали, че съм някой друг. Освен тракащия си прякор от пети до шести клас (съчетан с респекта ми към героя от "Додескаден" на Куросава, а не с борещия се с надуваеми кукли от българския "Тракатрак") други никове не ползвам и не възнамерявам да ползвам. Ако някой е също толкова просд, това си е за негова сметка.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКаквооо, пак ли са ме спрягали, че съм някой друг. Освен тракащия си прякор от пети до шести клас (съчетан с респекта ми към героя от "Додескаден" на Куросава, а не с борещия се с надуваеми кукли от българския "Тракатрак") други никове не ползвам и не възнамерявам да ползвам. Ако някой е също толкова просд, това си е за негова сметка.
В пети клас Куросава е разнищвал...Аз само от "Седемте самураи" се възхищавах.... За чест, достойнство и помощ на слабите си мечтаех...
Изпортена личност съм.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеМного вълнуващо, изпълнено с патос тракане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКаквооо, пак ли са ме спрягали, че съм някой друг. Освен тракащия си прякор от пети до шести клас (съчетан с респекта ми към героя от "Додескаден" на Куросава, а не с борещия се с надуваеми кукли от българския "Тракатрак") други никове не ползвам и не възнамерявам да ползвам. Ако някой е също толкова просд, това си е за негова сметка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеОт vmankov
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение...
"В кръговрата на природата няма победа, няма поражение, съществува единствено движение."
В движението преминаваме през спадове и височини, но ако ги приемаме и двете с равностойно отношение си чертаем част и от пътя към мъдростта
Сетих се тук за "Ако" на Киплинг
Коментар
-
На моето малко раче, то вече порасна и мина осем, което е много чувствително и лесно плаче и се сърди, особено като загуби на някоя игра, все още чета преди сън някоя книга от моите( по -старите "кучета" от форума помнят). И миналата вечер чак се изненадах, че "сладникавия" Паулу Куелю пише доста мъдрости за живота, дошли ми навреме. Например цитатът, който и щерка ми хареса звучи така:
"В кръговрата на природата няма победа, няма поражение, съществува единствено движение."Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениее 25% много
Не знам. Изобщо не го насилвам да ходи, като е болен. Не, че той не се възползва
Лежи на чина и пръска бацили из въздушното пространствоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар