IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 30-годишните са видели всичко - и комунизъм, и посткомунизъм и демокрация и в същото време са още твърде млади и имат път към себе си. късметлии

Коментар

• Щастлива, здрава, мирна и успешна 2017г.!
      Честит Имен Ден!
      https://www.youtube.com/watch?v=UwB8ipNZAlw
      https://www.youtube.com/watch?v=sm2ozMjYB5w
      https://www.youtube.com/watch?v=B8t4s_7VAP8

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Извъобще не си мязате, макар че и двамата имате доста добър вкус по отношение на музиката.
        Не го знам кой тоз. Рядко съм го засичал.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Умен бре, умееенн....

В пети клас Куросава е разнищвал...Аз само от "Седемте самураи" се възхищавах.... За чест, достойнство и помощ на слабите си мечтаех...
          Изпортена личност съм.....
          Не, бе, от пети до шести прякорът ми беше Паяк. Но наместо да се кръстя Щрака-щрак, съчетах паяжината с моторните движения съпроводени от пухтене Додескаден, преведено на български, та стана Тракатрак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
            Каквооо, пак ли са ме спрягали, че съм някой друг. Освен тракащия си прякор от пети до шести клас (съчетан с респекта ми към героя от "Додескаден" на Куросава, а не с борещия се с надуваеми кукли от българския "Тракатрак") други никове не ползвам и не възнамерявам да ползвам. Ако някой е също толкова просд, това си е за негова сметка.
            Извъобще не си мязате, макар че и двамата имате доста добър вкус по отношение на музиката.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Каквооо, пак ли са ме спрягали, че съм някой друг. Освен тракащия си прякор от пети до шести клас (съчетан с респекта ми към героя от "Додескаден" на Куросава, а не с борещия се с надуваеми кукли от българския "Тракатрак") други никове не ползвам и не възнамерявам да ползвам. Ако някой е също толкова просд, това си е за негова сметка.
              Умен бре, умееенн....

В пети клас Куросава е разнищвал...Аз само от "Седемте самураи" се възхищавах.... За чест, достойнство и помощ на слабите си мечтаех...
              Изпортена личност съм.....

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                Много вълнуващо, изпълнено с патос тракане
                Щрак-щрак...

Коментар

Много вълнуващо, изпълнено с патос тракане

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    От vmankov

Коментар

• От vmankov

Отдавна не съм влизал тук, в този форум; последната ми регистрация е noneth.
                      Чух, че някои ме смятат за Тракатрак, което не е така.

Коментар

• Честит празник на Будителите!

Да сте здрави и винаги с буден ум ))

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                          ...
                          "В кръговрата на природата няма победа, няма поражение, съществува единствено движение."
                          Хареса ми
                          В движението преминаваме през спадове и височини, но ако ги приемаме и двете с равностойно отношение си чертаем част и от пътя към мъдростта
                          Сетих се тук за "Ако" на Киплинг

Коментар

• На моето малко раче, то вече порасна и мина осем, което е много чувствително и лесно плаче и се сърди, особено като загуби на някоя игра, все още чета преди сън някоя книга от моите( по -старите "кучета" от форума помнят). И миналата вечер чак се изненадах, че "сладникавия" Паулу Куелю пише доста мъдрости за живота, дошли ми навреме. Например цитатът, който и щерка ми хареса звучи така:
                            "В кръговрата на природата няма победа, няма поражение, съществува единствено движение."
                            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Бря какви дяца бре.
                              Я вижте туй.

https://youtu.be/K_T-w3D2QKY
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                е 25% много
                                Не знам. Изобщо не го насилвам да ходи, като е болен. Не, че той не се възползва
                                Предпочита да ги пази за състезания. Преди дни ходи болен на училище и класната се беше пробвала да го върне, ама той - инат.
                                Лежи на чина и пръска бацили из въздушното пространство
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X