IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Без да се намесвам в задълбочената ви дискусия за централизираните търгове на масовата приватизация и участието ми в десетина от тях, ще наблегна на последната ти фраза....
    За втори път днес ме засягаш.....
    Какви хиляди ???!!!
    Имам десетки хиляди акции закупени на търговете .....Не им помня бройката и емитентите...
    От време на време някой идиот ме прецаква с акциите или увеличението на капитала и отнасят едно проклятие от мен.... А то хваща декиш .
    После се явява друг и компенсира мажоритарната сган с човещина и добра цена
    По мой сметки на ангро съм дал 12 К лв а засега имам над 25 К продажби и дивиденти....
    Еххх, какви години....
    При теб е друго.

Имаш предварителна инфо като чиновник и те обслужват.

П.П. По принцип тия схеми в цял свят са незаконни, но БГ още се учиете - от типа аз съм чиновник и ходя да се правя на мутра с дългове за придобиване на активи.
    -------------------

Ще ви изчезнат и колекторските фирми и баМките ще станат писета - още рано - ще те изтрая, че ми борчееш в момента.
    --------------------------

Имаш нотариус и той ти подава инфо къде имаш фалит и процедура и ти ходиш там да "пазаруваш".
    ----------------------------------

Няма проблем казах - просто някой ден да остане и нещо човешко в БГ. Не знам дали ще успееете - не зависи от мен!

Коментар

• Така, така - бившите комунисти - пак ни бият, като ни идентифицират със собственото си минало...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        И твоята не е лесна. И на комунист се засягаш и на капиталист
        Тоя пост наистина утрепа кучето! В оркестъра ме ФърлИ, ама - па и акустиката нещо издишаше, та се изумих - във Виена ли съм, или така ми се струва...

Коментар

• Този комунистическият маниер ми е ясен.
          ---------------------

Питах покажи, къде пише, че има държавна защита за акции.

Търпелив съм.
          --------------------------------

Може и да разводняваш темата като побъркан, както в момента.

Като се сетиш - пусни го на хората да го прочетат.

Може дялово участие от бонова книжка.

Гаранция от държава.
          --------------------------------------------------

Може и от Зимбабве - ако там ги гарантират го прати пак. Акции.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Без да се намесвам в задълбочената ви дискусия за централизираните търгове на масовата приватизация и участието ми в десетина от тях, ще наблегна на последната ти фраза....
              Какви хиляди ???!!!
              Имам десетки хиляди акции закупени на търговете .....Не им помня бройката и емитентите...
              От време на време някой идиот ме прецаква с акциите или увеличението на капитала и отнасят едно проклятие от мен.... А то хваща декиш .
              По мой сметки на ангро съм дал 12 К лв а засега имам над 25 К продажби и дивиденти....
              Еххх, какви години....

Коментар

• ЦИТАТ: "Пак лъже! Ама - като дРЪт циганин лъже!

ИМА ЗАЩИТА от държавата!

Срещу КФН, НАП и КЗЛД - има защита!

/как иначе да си обЕсня предлагането на услуги извън закона, ако нямаше "защита"-та от държавата - топлата килия на 2-ри етаж, 213 - при Бай Ставри..., строг, но справедлиФ... и с твърд...характер/ "

Това, наглото - и от майтап не разбираЛО...

КВа държава те е патила, за да пишеш за защита, ако става въпрос за Акционерно дружество, Ве образ?

Това да не ти е защита от бедствия и аварии?

Пак се оказва, че си неподготвен /недочел, ама и изобщо НЕЧЕЛ!/

Какви обезщетения бълнуваш, ако някой е решил да инвестира в някакво дружество, без държавно участие?

ОчевАдно, днес ще продължиш смело с излагацията си...

Ми това беше от мен, де..., съветъэт ми е да не се набутваш между шамарите, защото - нали разбра за "защитата" - при Бай Ставри...

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
                  Пак лъже! Ама - като дРЪт циганин лъже!

ИМА ЗАЩИТА от държавата!

/как иначе да си обЕсня предлагането на услуги извън закона, ако нямаше "защита"-та от държавата - топлата килия на 2-ри етаж, 213 - при Бай Ставри..., строг, но справедлиФ... и с твърд...характер/
                  Повярвай ми всичко е през банков път и осчтеводено.

П.П. Няма ДЪРЖАВНА защита на бовете книжки от масовата приватизация - и въобще при акции като инструмент.

Долу-горе това работя - покажи линк, че са защитени - НЕ за България - по твой избор.

Аз бачкам с инструменти - в случай акции.

Линк! И после реви дали лъжа.

Коментар

Маранди, неам идея за какво говориш, обаче навлизаш наистина в моя територия на знания, с които мога да те бия от тук до Горна. И се благодари, че аз /по скоро жена ми/ имам само двуцифрена бройка акции от масовата, щото Киро и Чичо имат с хиляди:D
                    Какви хиляди ???!!!
                    Еххх, какви години....

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
                      Пак лъже! Ама - като дРЪт циганин лъже!

ИМА ЗАЩИТА от държавата!

/как иначе да си обЕсня предлагането на услуги извън закона, ако нямаше "защита"-та от държавата - топлата килия на 2-ри етаж, 213 - при Бай Ставри..., строг, но справедлиФ... и с твърд...характер/
                      Може ли пуснеш линк - къде има защита за акции в частност от масова приватизация и после реви кой лъже.

П.П. Сега продаваме италиански дълг на около 130% ( под 10 години купон ). Т'ва за транспорта.

Спри се да ми дрънкаш тия институции - пропуснал с КЗН - тя е най-секси, ама ти откъде да знаеш

Коментар

• Пак лъже! Ама - като дРЪт циганин лъже!

ИМА ЗАЩИТА от държавата!

Това, наглото - и от майтап не разбираЛО...

КВа държава те е патила, за да пишеш за защита, ако става въпрос за Акционерно дружество, Ве образ?

Това да не ти е защита от бедствия и аварии?

Пак се оказва, че си неподготвен /недочел, ама и изобщо НЕЧЕЛ!/

Какви обезщетения бълнуваш, ако някой е решил да инвестира в някакво дружество, без държавно участие?

ОчевАдно, днес ще продължиш смело с излагацията си...

Ми това беше от мен, де..., съветъэт ми е да не се набутваш между шамарите, защото - нали разбра за "защитата" - при Бай Ставри...
                        Last edited by annbet; 25.06.2014, 23:02.

Коментар

Миномитар квой?
                          Имаш неква миниатюрка - която ще ти я водят дялово участие. Ти ще го гледаш като брой акции. Могат да те плъзгат всякак ( най-вече в БГ ).

По принцип не се гарантира това в цял свят.

П.П. Къпи там и дръж, ама принципно говоря. При акция няма защита от държавата.

Момчето пита за масова и т.н. че имал книжка - много се разводни с тоя умник нашенския
                          -----------------------------------

Ще го оставя да ми обяснява, че ми е смешно и да си взема нещо за къркане
                          Last edited by marandi; 25.06.2014, 22:33.

Коментар

• Ама, на такова му се обяснява надъъъъълго, ето така: внимавай и си води записки - миноритарен собственик на акции - миноритар /казано накратко в инвестиционната общност/...

А тръгналО да дава съвети..., а дори в един търг не е участвало...

То си мисли, че по търговете се печели винаги с номинал!!!

...па и дава акъл...

Коментар

• Па и нагло, Вееее..., АМА аз съм оптимист: много неща научи за има-няма час-два..., ееее - не се става така спец, де....

И кО стана с НАП, КЗЛД и КФН? Добре, че с един телефон моЕм оправи някое обеСШТетение /за "запазим" клиета, де..., моляяяя!/

Коментар

• Сега, обаче - другото...

АВе тоя човек НЯМА понятие от търг и тръжни цени... Ама, чети, Ве - човек! Има си закони...

Дружеството емитира акции. Що е то емисионна цена? какво правим, ако е имало свръх-търсене, по закон, де? Каква е цената на акция?

АКО държа на определено д-во, почвам да наддавам, което е ясно като 2 + 2 = 5 /за някои/..., та : с една бонова книжка мога /индивидуално да кандидатствам за различен брой акции, над номинала от 1 лв./

Абеее - я си спомни студентските години - и отчети /поне пред себе си/, че ти липсва сериозната информация..., ама си и мързелЧЕ - никак не ти се чете, ама ей така - искаш да учиш от тук...

Ми - не знаеш! ТолкоЗ!

Коментар

Working...
                                X