IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Добро утро tnm

Не съм се сетил вместо да ода на ресторант, да си носа лъжица на плажа и да сърбам рибена чорба от морето.
    Разчисти ли плажа от мидички? За септември дано да си готов, че да не се гледаме смутено

П.П. Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!
    Last edited by tnm; 31.07.2015, 15:34.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Изпържи ни, след малко ще ни удави!
      Хубав ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Добро утро tnm

Не съм се сетил вместо да ода на ресторант, да си носа лъжица на плажа и да сърбам рибена чорба от морето.
        За кво ти е таз лъжица.
        Навираш КРАТУНАТА и лочиш !!!
        ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          УжасТ....
          Тнм - започнала да работи на къра....

пп Щях да го пиша, но градските люде нямаше да повярват....
          Отивам на вилата в събота и гледам ябълките почерняли, неестествено, правилно, отгоре.....Късам една и я разглеждам - опечена...Измивам и опитвам - все едно си я пекъл на фурна....Не е развалена а ПЕЧЕНА
          Колко пъти да ти река, че не мога да си вредя на аристократичния тен с разни разходки по полето у най-голямото слънце.
          Контролът го упражнявам от стая и подвиквайки от прозореца.

П.П. Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Е па я си имам и басейн на работа

Добро утро !

Днес ще да ходим на гости на Наивника ...!!!

Коментар

УжасТ....

Отивам на вилата в събота и гледам ябълките почерняли, неестествено, правилно, отгоре.....Късам една и я разглеждам - опечена...Измивам и опитвам - все едно си я пекъл на фурна....Не е развалена а ПЕЧЕНА
              Като стигнеш до сливите си приготви спиртомер

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Ще ви замоля да не хленчите! У Чужденеция е ад. Пирерът и патладжанът ги бера готови опечени на корен. После само добавям смлени домате и кьопоолуто - готово

П.П. Добро утро, Мечо
                Добро утро, тайфата!
                Добро утро tnm

Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

.
                  Наивник, викни една "баба" да ти пусне душа в работата и ще сколасаш до вкъщи.....
                  Е па я си имам и басейн на работа

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Ще ви замоля да не хленчите! У Чужденеция е ад. Пирерът и патладжанът ги бера готови опечени на корен. После само добавям смлени домате и кьопоолуто - готово

П.П. Добро утро, Мечо
                    Добро утро, тайфата!
                    УжасТ....

Коментар

• Ще ви замоля да не хленчите! У Чужденеция е ад. Пиперът и патладжанът ги бера готови опечени на корен. После само добавям смлени домати и кьопоолуто - готово

П.П. Добро утро, Мечо
                      Добро утро, тайфата!
                      Last edited by tnm; 29.07.2015, 12:49.
                      Мечо

Коментар

• Има решение за всяка ситуация......
                        Най - учтиво помолих жената да се върне от работа по-рано и да пусне климатика.....
                        Хапартамента да се е климатизирал и като се върна да съм на ладно.... Не съм много капризен, все пак от работата до дома с метрото съм за 25 мин ....8 мин на жегата се издържа, даже и от развалина като мене.....
                        Наивник, викни една "баба" да ти пусне душа в работата и ще сколасаш до вкъщи.....

Хемилио, за да тече конденза от вътрешното тяло имаш запушена тръба ....Можеше и само с едно продухване да минеш......Но като ти вземат 60 лв се чувстваш защитен от жегите ....( психически...)

Още 3 дни и съм в отпуска......С кеф ще си ходя на ...работа.....

Коментар

• както си седя на компютъра и климатика ми протече на главата (вътрешното тяло) ,веднага извиках почистваща фирма и след час почистване на батаци и прахоляци,дозареждане с фреон,пак съм на хладно , хич не ми се излиза в тая фурна
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Добър ви ден !

Като си помисля каква ще е студена зимата, се изпотявам.....
                            А аз, като знам кво е навън, не ми се излиза от офиса

Коментар

• Добър ви ден !

Като си помисля каква ще е студена зимата, се изпотявам.....

Коментар

• Добро утро tnm
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X