IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Не си прав! Леко се закачиш с Майстора и отчасти с ники5, но пък за последния ник си имах поводи. С кого друг съм бил заядлив?! Не е хубаво така да обобщавате...

И наистина ми хареса поста на Миа11. Нямаше никаква ирония в отговора ми.
    Знам!
    Както знам, че и не претендирам за оригиналност.
    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Аноне, заеби го този чаршаф дето ти е влязал у дирнико бре Кво се дърлиш с хората по темите
      ти гледай какво правят индексите - това ни е най-важно.

Коментар

Аноне, заеби го този чаршаф дето ти е влязал у дирнико бре Кво се дърлиш с хората по темите
        Не си прав! Леко се закачиш с Майстора и отчасти с ники5, но пък за последния ник си имах поводи. С кого друг съм бил заядлив?! Не е хубаво така да обобщавате...

И наистина ми хареса поста на Миа11. Нямаше никаква ирония в отговора ми.

Коментар

• Не е такъв човека....( и нищо чуждо, не му е чуждо...)
          Строг ( надут), но справедлив.....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Нали?!?!?
            И аз се бях притеснил!

П.П. Поздравления за оригиналния пост!
            Чудех се какво ще последва след поста ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
              Слава Богу!
              Нали?!?!?
              И аз се бях притеснил!

П.П. Поздравления за оригиналния пост!
              Чудех се какво ще последва след поста ми.

Коментар

• Слава Богу!
                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Добро утро, Добър ден, Приятна вечер, Лека нощ..... Персеидите и т.н. - Жив съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнение
                    30-годишните сме си младежи отвсякъде
                    какви младежи бре,според някои мили съфорумци,направо сме деца

Но младостта не е порок,дерзай
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• 30-годишните сме си младежи отвсякъде

Коментар

• Наздраве пичове,и дами, където и да сте,каквото и да пиете

П.с. Мамун-толкоз пари за Български сервиз не давам по принцип,виж проучи,че преди две седмици в Трявна ми вдигнаха кръвното.
                        Много им е трудно на нашенците да си оправят сервиза и отношението-нямам идея защо.
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Макар и успешно да сготвих шкембето, според жената съм пиян и надрусан на мотика, кирка, талпа и т.н.

Личният ми опит говори, че В тези моменти на жените Трябва да се вярва и да се покланяме......Ниско....Още, малко, по-ниско.....

Затова. Като един гаден и дърт пънкар пускам малко музика из къщата и танцувам така все едно няма да има утрешен ден....

https://www.youtube.com/watch?v=ttFkJifDUFA

Приятен и успешен ден на всички българи, където и да сме!

Коментар

• Обедно време....

Гладен като вълк...

И вече застройвам шкембенцето...

https://www.youtube.com/watch?v=9erQMDWzWVs

Коментар

• Алооооу, капитане!!!
                              Как е времето на Шкорпиловци бре?
                              Аз не знам дали и кога ще излизам в отпуск, ама разглеждам менюто.

Туй добро ли е бре?

http://www.booking.com/hotel/bg/long...=1&#map_closed

Коментар

Изпържи ни, след малко ще ни удави!
                                Хубав ден!
                                У Чужденеция температурите са все така високи. Нощеска беше голяма задуха.
                                Смятам да се ориентирам по овреме към умерения климат на родния си хабитат
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X