IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Аз не търгувам, като се изключи мини форекс акаунт. Просто, заради приятел ми се налага да съм на линия напоследък.
    А за почивката, моята също е преебана за сега. Само да ми кажат "излизай", още на следващия ден съм в Гърция
    Сигурно е така.
    Значи си "кибик" в някои от темите или по интернет казано - трол.

П.П. А можеше и някой лев да направиш.... все още можеш, вместо да играеш дрегер.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Що бе? Какво е станало днес?
      Аз не съм гледал пазара ама какво толкова може да е станало?
      Ами, по близо 10 % в двете посоки

Коментар

Аз съм от 17 години на пазарите. Е по-голям бъзик от днешния не е имало
        Що бе? Какво е станало днес?
        Аз не съм гледал пазара ама какво толкова може да е станало?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Заради този "бъзик" си провалих половината почивка, но поне при мен си заслужаваше усилието. Дано така да е било и при теб!

Успех и как беше.... поздрави! (на трезва глава)
          Аз не търгувам, като се изключи мини форекс акаунт. Просто, заради приятел ми се налага да съм на линия напоследък.
          А за почивката, моята също е преебана за сега. Само да ми кажат "излизай", още на следващия ден съм в Гърция

Коментар

• Трябва да се унищожи сАветската чума. Пречи за нормалния алъш-вериш по света. Като я думнат и всичко ще се оправи

Коментар

Заради този "бъзик" си провалих половината почивка, но поне при мен си заслужаваше усилието. Дано така да е било и при теб!

Успех и как беше.... поздрави! (на трезва глава)

Коментар

Намериха ли я вече....посоката? Или още се "бъзикат"?

Коментар

Индексите си търсят посоката. Тя обаче не е "надолу" поне за сега. Не знам и дали китайчетата няма да попреместят вдигането на лихвата от американците за по-нататък.
                  Поздрави!
                  Намериха ли я вече....посоката? Или още се "бъзикат"?

Коментар

• Дубрутру
                    няма се плашите,като се изпоприберът от плажовете,пак ще изплуват кибиците

АЙ наздраве
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Какво става, тайфата!? Темата съвсем потънала.

П.П. Добро утро, тайфата!
                      Касмонафта от как ни остави, темата вегетира...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Какво става, тайфата!? Темата съвсем потънала.

П.П. Добро утро, тайфата!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

...

И наистина ми хареса поста на Миа11. Нямаше никаква ирония в отговора ми.
                          Аз пък разбрах единствено, че Миа вярва в Господ... в което няма нищо лошо де!

Коментар

• Колко па да си пияница, питаш ли ги 30+ годишните инвеститори на БФБ какво им е

Коментар

Индексите си търсят посоката. Тя обаче не е "надолу" поне за сега.
                              Тук сме на различни мнения. Ще видим. А и не е тук темата за подобни постове.

П.П. Но наистина не съм се заяждал с много участници!!!

П.П.2 А, Ткилата взе да ме мисли за пияница и утре да съм пишел... явно не ми е свикнал.

Коментар

Не си прав! Леко се закачиш с Майстора и отчасти с ники5, но пък за последния ник си имах поводи. С кого друг съм бил заядлив?! Не е хубаво така да обобщавате...

И наистина ми хареса поста на Миа11. Нямаше никаква ирония в отговора ми.
                                Бъзикам се. Между другото Ники прави опити да пише на кирилица, но явно наистина не винаги може. Аз харесвам коментарите му и се дразня, когато админите го трият. Особено пък, когато пише на английски, а не на шльокавица.
                                Индексите си търсят посоката. Тя обаче не е "надолу" поне за сега. Не знам и дали китайчетата няма да попреместят вдигането на лихвата от американците за по-нататък.
                                Поздрави!

Коментар

Working...
                                X