IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вай, що сме толкова надоле!?

Честит празник, българи!

П.П. Добро утро, тайфата!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Голям връх,големо нещо.
      Днес качих мусала,верно набиха ми се здраво краката и сега не мога да ходя дори,че бая каманак извървях,ама си заслужаваше.
      Така,защо захващам тая тема: хората са потресени всеки втори по пътя към върха говори за това,а и с чужденци говорих,всички са възмутени от липсата на тоалета,по целия маршрут от ястребец до мусала,който е 7 часа в двете посоки.
      Вервайте ми,и малкото красиво и непокътнато място което е останало в тази дътжавица,и то се е превърнало на кенеф.
      През 20 метра,мини,превръзки,мокри кърпи и пр.
      Потресен съм.
      Уж национален парк,няма ли кой да помисли за това????
      Верно си е кенеф държавата от всякъде
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• добър ден
        днес тихо, след партито

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          То само той да е с мед да го намажеш
          Мнем, гледам го цял ден неактивен на страницата виси и сега го чукнах да видя да би да е било почивен ден. Гледам го 707 ли беше ( -7% ).

Какво толкова крият тия от инвестор? Да не се изсмеем на матрьошките ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Тоя РТС какво толкова го крият от инвестор, че е спихнал днес със 7% до почти 700.

Големата тайна на мурзилята да'е ...

То само той да е с мед да го намажеш

Коментар

• Тоя РТС какво толкова го крият от инвестор, че е спихнал днес със 7% до почти 700.

Големата тайна на мурзилята да'е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Другите теми са много специализирани...
                Тука може да се пише за всичко....
                С тези китайски и донякъде руски разпродажби на долара, дали ще премине 1.2 ....?
                Маса разбирачи писаха за паритет а то.....
                Искрено се надявам Чиче,че имам едни увиснали евра от миналата година,и вече ми писна да ги дондуркам.
                Но вече се вижда светлина в тунела,натам се е запътило поне чертичките така казват,а и фундамент бол има вече в тая посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Щом и в тази тема се заговоти за пазара,днес бая народ му се е бръкнало в здравенцето
                  Ама верно си беше интересно,един от малкото дни в които не се проклинам,че не слагам стопове
                  Другите теми са много специализирани...
                  Тука може да се пише за всичко....
                  С тези китайски и донякъде руски разпродажби на долара, дали ще премине 1.2 ....?
                  Маса разбирачи писаха за паритет а то.....

Коментар

• Щом и в тази тема се заговоти за пазара,днес бая народ му се е бръкнало в здравенцето
                    Ама верно си беше интересно,един от малкото дни в които не се проклинам,че не слагам стопове

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Ти си първа "шпага", щото само говориш за "+". Какво да се разсъждава толкова върху твоите плюсове.... Виж, леко се изпусна в поста си за посоката, но пак беше тако и вако, я ще ходи нанякъде си и..... изненада - пак си на "+".

Успешен човек си ти!
                      Грабвай една от лимузините си и заминавай за Гърция! Стига си си губил времето!
                      Нямам лимузини. Имам нормални автомобили. Едното даже се води камион
                      Да, успешен човек съм. Жив, здрав в момента, семейството също.
                      Пожелавам същото и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Е, няма как да стане. Аз за всякакви глупости съм първа шпага Който ми се връзва си е негов проблем.
                        А както съм кибик днес съм 3 % напред върху акаунта Няма да казвам обаче размера му, щото ще ми се смееш
                        Поздрави!
                        Ти си първа "шпага", щото само говориш за "+". Какво да се разсъждава толкова върху твоите плюсове.... Виж, леко се изпусна в поста си за посоката, но пак беше тако и вако, я ще ходи нанякъде си и..... изненада - пак си на "+".

Успешен човек си ти!
                        Грабвай една от лимузините си и заминавай за Гърция! Стига си си губил времето!

Коментар

Когато индексите са надолу, нали? Ехххх, и аз искам тогава да съм консултант.

Стига толкова за борсите. Да те замоля, тогава, друг път да не се заяждаш за простотии. 2-ка или 1-ца.... дори в съдебни решения се води "явна фактическа грешка".
                          Е, няма как да стане. Аз за всякакви глупости съм първа шпага Който ми се връзва си е негов проблем.
                          А както съм кибик днес съм 3 % напред върху акаунта Няма да казвам обаче размера му, щото ще ми се смееш
                          Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Абсолютен кибик
                            Раздавам го консултант напоследък
                            Когато индексите са надолу, нали? Ехххх, и аз искам тогава да съм консултант.

Стига толкова за борсите. Да те замоля, тогава, друг път да не се заяждаш за простотии. 2-ка или 1-ца.... дори в съдебни решения се води "явна фактическа грешка".

Коментар

• Китайците ми приличат на българите в ада.
                              Нямат нужда от дявол до казана.
                              Потапят се в дълбокото, но завличат и целия свят ..

пп Или борсите са чакали нещоТО, за да се сринат....Не знам....
                              Ако знаех, нямаше да се радвам на доматите си...

Коментар

Сигурно е така.
                                Значи си "кибик" в някои от темите или по интернет казано - трол.

П.П. А можеше и някой лев да направиш.... все още можеш, вместо да играеш дрегер.
                                Абсолютен кибик
                                Раздавам го консултант напоследък

Коментар

Working...
                                X