If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Голям връх,големо нещо.
Днес качих мусала,верно набиха ми се здраво краката и сега не мога да ходя дори,че бая каманак извървях,ама си заслужаваше.
Така,защо захващам тая тема: хората са потресени всеки втори по пътя към върха говори за това,а и с чужденци говорих,всички са възмутени от липсата на тоалета,по целия маршрут от ястребец до мусала,който е 7 часа в двете посоки.
Вервайте ми,и малкото красиво и непокътнато място което е останало в тази дътжавица,и то се е превърнало на кенеф.
През 20 метра,мини,превръзки,мокри кърпи и пр.
Потресен съм.
Уж национален парк,няма ли кой да помисли за това????
Верно си е кенеф държавата от всякъде
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Другите теми са много специализирани...
Тука може да се пише за всичко....
С тези китайски и донякъде руски разпродажби на долара, дали ще премине 1.2 ....?
Маса разбирачи писаха за паритет а то.....
Искрено се надявам Чиче,че имам едни увиснали евра от миналата година,и вече ми писна да ги дондуркам.
Но вече се вижда светлина в тунела,натам се е запътило поне чертичките така казват,а и фундамент бол има вече в тая посока.
Щом и в тази тема се заговоти за пазара,днес бая народ му се е бръкнало в здравенцето
Ама верно си беше интересно,един от малкото дни в които не се проклинам,че не слагам стопове
Другите теми са много специализирани...
Тука може да се пише за всичко....
С тези китайски и донякъде руски разпродажби на долара, дали ще премине 1.2 ....?
Маса разбирачи писаха за паритет а то.....
Щом и в тази тема се заговоти за пазара,днес бая народ му се е бръкнало в здравенцето
Ама верно си беше интересно,един от малкото дни в които не се проклинам,че не слагам стопове
Ти си първа "шпага", щото само говориш за "+". Какво да се разсъждава толкова върху твоите плюсове.... Виж, леко се изпусна в поста си за посоката, но пак беше тако и вако, я ще ходи нанякъде си и..... изненада - пак си на "+".
Успешен човек си ти!
Грабвай една от лимузините си и заминавай за Гърция! Стига си си губил времето!
Нямам лимузини. Имам нормални автомобили. Едното даже се води камион
Да, успешен човек съм. Жив, здрав в момента, семейството също.
Пожелавам същото и на теб!
Е, няма как да стане. Аз за всякакви глупости съм първа шпага Който ми се връзва си е негов проблем.
А както съм кибик днес съм 3 % напред върху акаунта Няма да казвам обаче размера му, щото ще ми се смееш
Поздрави!
Ти си първа "шпага", щото само говориш за "+". Какво да се разсъждава толкова върху твоите плюсове.... Виж, леко се изпусна в поста си за посоката, но пак беше тако и вако, я ще ходи нанякъде си и..... изненада - пак си на "+".
Успешен човек си ти!
Грабвай една от лимузините си и заминавай за Гърция! Стига си си губил времето!
Когато индексите са надолу, нали? Ехххх, и аз искам тогава да съм консултант.
Стига толкова за борсите. Да те замоля, тогава, друг път да не се заяждаш за простотии. 2-ка или 1-ца.... дори в съдебни решения се води "явна фактическа грешка".
Е, няма как да стане. Аз за всякакви глупости съм първа шпага Който ми се връзва си е негов проблем.
А както съм кибик днес съм 3 % напред върху акаунта Няма да казвам обаче размера му, щото ще ми се смееш
Поздрави!
Когато индексите са надолу, нали? Ехххх, и аз искам тогава да съм консултант.
Стига толкова за борсите. Да те замоля, тогава, друг път да не се заяждаш за простотии. 2-ка или 1-ца.... дори в съдебни решения се води "явна фактическа грешка".
Коментар