Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеЧестито
аз бях миналата седмица там-ама понеделник и вторник лифта не работи
и се разминах с изкачването му
сега отиди до Банско и опитай да покориш Вихрен
и да направиш сравнение-м/у върховете
а и м/у Банско и Боровец
аз тотално се разочаровах от Боровец
(Вихрен и Кутело са великолепни ( и кончето към заслона). Но са още ПО - ЗИМАТА..)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро група.
Хубава и спорна седмица на всички.
П.с. Маранди-не мрънкам,а констатирам.
Колегата ти е писал да видиш Пирин, по-красиво е като флора.Last edited by marandi; 07.09.2015, 16:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеГолям връх,големо нещо.
Днес качих мусала,верно набиха ми се здраво краката и сега не мога да ходя дори,че бая каманак извървях,ама си заслужаваше.
Така,защо захващам тая тема: хората са потресени всеки втори по пътя към върха говори за това,а и с чужденци говорих,всички са възмутени от липсата на тоалета,по целия маршрут от ястребец до мусала,който е 7 часа в двете посоки.
Вервайте ми,и малкото красиво и непокътнато място което е останало в тази дътжавица,и то се е превърнало на кенеф.
През 20 метра,мини,превръзки,мокри кърпи и пр.
Потресен съм.
Уж национален парк,няма ли кой да помисли за това????
Верно си е кенеф държавата от всякъде
аз бях миналата седмица там-ама понеделник и вторник лифта не работи
и се разминах с изкачването му
сега отиди до Банско и опитай да покориш Вихрен
и да направиш сравнение-м/у върховете
а и м/у Банско и Боровец
аз тотално се разочаровах от Боровецhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Днес качих мусала,верно набиха ми се здраво краката и сега не мога да ходя дори,че бая каманак извървях,ама си заслужаваше.
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТака,защо захващам тая тема: хората са потресени всеки втори по пътя към върха говори за това,а и с чужденци говорих,всички са възмутени от липсата на тоалета,по целия маршрут от ястребец до мусала,който е 7 часа в двете посоки.
Извиняаам са, ама по кой маршрут има тоалетна ????? Това е ПЛАНИНА.
Нямам идея, какви очаквания сте имали, ама то там и БИЛА няма ... Бар, химическо също...
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВервайте ми,и малкото красиво и непокътнато място което е останало в тази дътжавица,и то се е превърнало на кенеф.
Вярвай ми, че АКО НЯМА лифт, и превръзки НЯМА да има. Ше си останат на Боровец. Койт желае и може да издрапа от Боровец до Мусала, последното нещо, коет ще напраи, е боклук ...
Така е. Всеки иска, без грам зор да види "таа красота"..
ТОВА е цената.
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПотресен съм.
Верно си е кенеф държавата от всякъдеLast edited by Колчо Слепеца; 07.09.2015, 17:26.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро на всички планинари ! ( другите са лентяи и за тях утрото е винаги лошо и намръщено... Изключението е Тнм)
пп Така пише в Уйкито......Като знае, не значи че ги е ходил....
П.П. Чудя се и се мая, дали да не взема да стана планинар. От Зарата автомобила с висока проходимост, от теб бензина ... пей сърцеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА ти пък не можеш, докато не направиш дежурната си забележка.
Защо трябва да казва, че има два маршрута!? Разходил се свата, харесало му... подразнил се от мизерията и боклука. Това е.
Не се фука, по-скоро ти го правиш. Като показваш, че знаеш за двата маршрута
П.П. Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Добро утро на всички планинари ! ( другите са лентяи и за тях утрото е винаги лошо и намръщено... Изключението е Тнм)
пп Така пише в Уйкито......Като знае, не значи че ги е ходил....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПо описанието изглежда, че си катерил зимния маршрут ( който е по-лекият, но по-дългият ).
Не мога да разбера от какво се оплакваш или просто трябва да се мрънка винаги?
П.П. Можеше да си коректен и да опишеш, че има два маршрута, налЕ? А, ти се нафраска като за балъци - бях на Мусала.
Не ти правя забележка, просто казвам, че подобен стил на фукане е тъп.
Поздрави!
Защо трябва да казва, че има два маршрута!? Разходил се свата, харесало му... подразнил се от мизерията и боклука. Това е.
Не се фука, по-скоро ти го правиш. Като показваш, че знаеш за двата маршрута
П.П. Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Отн.: Голям връх,големо нещо.
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДнес качих мусала,верно набиха ми се здраво краката и сега не мога да ходя дори
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение... всички са възмутени от липсата на тоалета,по целия маршрут
Кенефите в BG винаги са били загадка за статистиката. Как в Била и Мак Доналдс могат да си поддържат тоалетните, а нашите заведения не могат - на тях им трябвала реклама. От почистването на кенефа по-голяма реклама няма.
За събиране на боклука от Мусала (не си виждал какво е на рилските езера след мероприятие на дъновистите, затова така говориш) може да си купиш един дрон с манипулатор и контейнерче за боклук ... и да го отдаваш под наем за дистанционно събиране на чашки от кафе и бутилки от минерална вода за развлечение на туристите от хижата. Даже може да му сложиш и едно харпунче за събиране на хартии от кифли ... и изхвърлени дамски превръзки.
Коментар
-
Така,защо захващам тая тема: хората са потресени всеки втори по пътя към върха говори за това,а и с чужденци говорих,всички са възмутени от липсата на тоалета,по целия маршрут от ястребец до мусала,който е 7 часа в двете посоки.
Вервайте ми,и малкото красиво и непокътнато място което е останало в тази дътжавица,и то се е превърнало на кенеф.
Потресен съм.
Верно си е кенеф държавата от всякъде
Не мога да разбера от какво се оплакваш или просто трябва да се мрънка винаги?
П.П. Можеше да си коректен и да опишеш, че има два маршрута, налЕ? А, ти се нафраска като за балъци - бях на Мусала.
Не ти правя забележка, просто казвам, че подобен стил на фукане е тъп.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Как са пясъкът и морето по Шкорпиловци?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБлагодаря
Честит празник tnm
Как са пясъкът и морето по Шкорпиловци?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВай, що сме толкова надоле!?
Честит празник, българи!
П.П. Добро утро, тайфата!
Честит празник tnmБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар