IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Тенкс, летният не е осран по обясними причини. Следващия път мини по него, ако не ти се гледат подобни екстри

Колегата ти е писал да видиш Пирин, по-красиво е като флора.
    И козЕлите са по-симпатишни. нЕкак ..
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      Честито
      аз бях миналата седмица там-ама понеделник и вторник лифта не работи
      и се разминах с изкачването му

сега отиди до Банско и опитай да покориш Вихрен
      и да направиш сравнение-м/у върховете
      а и м/у Банско и Боровец
      аз тотално се разочаровах от Боровец
      БАШ за туй говорех...

(Вихрен и Кутело са великолепни ( и кончето към заслона). Но са още ПО - ЗИМАТА..)
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Добро утро група.

Хубава и спорна седмица на всички.

П.с. Маранди-не мрънкам,а констатирам.
        Тенкс, летният не е осран по обясними причини. Следващия път мини по него, ако не ти се гледат подобни екстри

Колегата ти е писал да видиш Пирин, по-красиво е като флора.
        Last edited by marandi; 07.09.2015, 16:39.

Коментар

Голям връх,големо нещо.
          Днес качих мусала,верно набиха ми се здраво краката и сега не мога да ходя дори,че бая каманак извървях,ама си заслужаваше.
          Така,защо захващам тая тема: хората са потресени всеки втори по пътя към върха говори за това,а и с чужденци говорих,всички са възмутени от липсата на тоалета,по целия маршрут от ястребец до мусала,който е 7 часа в двете посоки.
          Вервайте ми,и малкото красиво и непокътнато място което е останало в тази дътжавица,и то се е превърнало на кенеф.
          През 20 метра,мини,превръзки,мокри кърпи и пр.
          Потресен съм.
          Уж национален парк,няма ли кой да помисли за това????
          Верно си е кенеф държавата от всякъде
          Честито
          аз бях миналата седмица там-ама понеделник и вторник лифта не работи
          и се разминах с изкачването му
          сега отиди до Банско и опитай да покориш Вихрен
          и да направиш сравнение-м/у върховете
          а и м/у Банско и Боровец
          аз тотално се разочаровах от Боровец
          http://milom.blog.bg/

Коментар

Голям връх,големо нещо.
            Днес качих мусала,верно набиха ми се здраво краката и сега не мога да ходя дори,че бая каманак извървях,ама си заслужаваше.
            Браво Емиле. Сега те чака Ботев... Да знаеш, че и там няма тоалетна по пътя. На Рай обаче можеш да се поглезиш с душ..
            Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Така,защо захващам тая тема: хората са потресени всеки втори по пътя към върха говори за това,а и с чужденци говорих,всички са възмутени от липсата на тоалета,по целия маршрут от ястребец до мусала,който е 7 часа в двете посоки.

Извиняаам са, ама по кой маршрут има тоалетна ????? Това е ПЛАНИНА.
            Нямам идея, какви очаквания сте имали, ама то там и БИЛА няма ... Бар, химическо също...
            Вервайте ми,и малкото красиво и непокътнато място което е останало в тази дътжавица,и то се е превърнало на кенеф.
            Когато до горе има ЛИФТ - ТАКА ще е... (Миналата седмица, слязохме на езерата от към Иван Вазов - горе, имаше милиарди !!! Долу на станцията, колите бяха сигурно 3 КИЛОМЕТРА !!! )
            Вярвай ми, че АКО НЯМА лифт, и превръзки НЯМА да има. Ше си останат на Боровец. Койт желае и може да издрапа от Боровец до Мусала, последното нещо, коет ще напраи, е боклук ...
            Така е. Всеки иска, без грам зор да види "таа красота"..
            ТОВА е цената.
            Потресен съм.
            Не държавата е кенеф. А НАРОДА, дето с*ре навсякъде !!!
            Last edited by Колчо Слепеца; 07.09.2015, 17:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Добро утро на всички планинари ! ( другите са лентяи и за тях утрото е винаги лошо и намръщено... Изключението е Тнм)

пп Така пише в Уйкито......Като знае, не значи че ги е ходил....
              Трогната съм из дъното на душата си. Тълкувам написаното, че съм лентяй и хайлазин, ама усмихната и в добро настроение

П.П. Чудя се и се мая, дали да не взема да стана планинар. От Зарата автомобила с висока проходимост, от теб бензина ... пей сърце
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                А ти пък не можеш, докато не направиш дежурната си забележка.
                Защо трябва да казва, че има два маршрута!? Разходил се свата, харесало му... подразнил се от мизерията и боклука. Това е.
                Не се фука, по-скоро ти го правиш. Като показваш, че знаеш за двата маршрута

П.П. Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

Добро утро на всички планинари ! ( другите са лентяи и за тях утрото е винаги лошо и намръщено... Изключението е Тнм)

пп Така пише в Уйкито......Като знае, не значи че ги е ходил....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  По описанието изглежда, че си катерил зимния маршрут ( който е по-лекият, но по-дългият ).

Не мога да разбера от какво се оплакваш или просто трябва да се мрънка винаги?

П.П. Можеше да си коректен и да опишеш, че има два маршрута, налЕ? А, ти се нафраска като за балъци - бях на Мусала.

Не ти правя забележка, просто казвам, че подобен стил на фукане е тъп.

Поздрави!
                  А ти пък не можеш, докато не направиш дежурната си забележка.
                  Защо трябва да казва, че има два маршрута!? Разходил се свата, харесало му... подразнил се от мизерията и боклука. Това е.
                  Не се фука, по-скоро ти го правиш. Като показваш, че знаеш за двата маршрута

П.П. Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!
                  Мечо

Коментар

• Добро утро група.

Хубава и спорна седмица на всички.

П.с. Маранди-не мрънкам,а констатирам.
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Отн.: Голям връх,големо нещо.

Днес качих мусала,верно набиха ми се здраво краката и сега не мога да ходя дори
                      Ами то за тази работа има специални обувки и специални стелки - даже може да си вземеш и чорапи от бамбук.
                      ... всички са възмутени от липсата на тоалета,по целия маршрут
                      Ако това ще ти е някакво успокоение, и тоалетните на хотелите и ресторантите по морето ... както и в кенефа 'първа класа' на влака за морето положението не е много по-различно. За плажа да не говорим - тръбите с отпадни води се изливат директно на плажа. Никой от презастрояващите от години наред крайбрежието не е чувал за пречиствателна станция за отпадни води.
                      Кенефите в BG винаги са били загадка за статистиката. Как в Била и Мак Доналдс могат да си поддържат тоалетните, а нашите заведения не могат - на тях им трябвала реклама. От почистването на кенефа по-голяма реклама няма.
                      За събиране на боклука от Мусала (не си виждал какво е на рилските езера след мероприятие на дъновистите, затова така говориш) може да си купиш един дрон с манипулатор и контейнерче за боклук ... и да го отдаваш под наем за дистанционно събиране на чашки от кафе и бутилки от минерална вода за развлечение на туристите от хижата. Даже може да му сложиш и едно харпунче за събиране на хартии от кифли ... и изхвърлени дамски превръзки.

Коментар

Голям връх,големо нещо.
                        Потресен съм.
                        По описанието изглежда, че си катерил зимния маршрут ( който е по-лекият, но по-дългият ).

Не мога да разбера от какво се оплакваш или просто трябва да се мрънка винаги?

П.П. Можеше да си коректен и да опишеш, че има два маршрута, налЕ? А, ти се нафраска като за балъци - бях на Мусала.

Не ти правя забележка, просто казвам, че подобен стил на фукане е тъп.

Поздрави!

Коментар

• Честит празник!

Мечо бийш ли ги индексите бре? Няма ли да купваш по малко дизел вече?
                          Уффф, ходи ми се и на мен на море. Лятото свърши. Аз още бачкам

Коментар

Добро утро, Мечо!

Как са пясъкът и морето по Шкорпиловци?
                            Днес пак се цъмбурнах. Май за последно. Казват щяло да се обръща времето
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Благодаря

Честит празник tnm
                              Добро утро, Мечо!

Как са пясъкът и морето по Шкорпиловци?
                              Мечо

Коментар

Вай, що сме толкова надоле!?

Честит празник, българи!

П.П. Добро утро, тайфата!
                                Благодаря

Честит празник tnm
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...