IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Синът оня ден, най сериозно ми каза: Ако продължава така с глобалното затопляне, трябва да си сложим климатик
    Тряба !!!

И ваксина за маймунски грип, задължително !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Добро утро !

Още една седмица такава жега и пенсионната реформа в БГ ще я бъде...
      Синът оня ден, най сериозно ми каза: Ако продължава така с глобалното затопляне, трябва да си сложим климатик

Коментар

• Добро утро !

Още една седмица такава жега и пенсионната реформа в БГ ще я бъде...

Коментар

• Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнение
          MAMУН е майстор на късия разказ.
          Не знам за кои ремонт говори, но имаше един дето
          щеше да е ,,,да кажем ГЕНЕРАЛЕН нещо.
          Спрягаха се цифри мисля към 85 млн. лефа за гарата.
          То всичко хубу, но приходите на БДЖ от пътнически
          превоз на година са по-малко от таз сума.
          Та вместо да сменят изгнилите локомотиви и вагони по на
          40-50 години са решили да РЕДят бордюрии и гранитоГРЕССС !!!
          Яко усвояване на кинти в нечии джобове ще падне.В белите страни с тия пари нова гара ще издигнат

пп:Като инфо ЕС е дал зелена светлина за строителството на нов тунел за влакове и автомобили който значително ще съкрати времето за пътуване м/у Германия и Дания .Съоръжението с дължина 19км ще минава по дъното на морето и ще струва 8,7 млрд. евро.Тунелът ще съединява датския остров Лоланд и германския остров Фемарн. Строителните дейности ще започнат през януари, а тунела ще бъде открит през 2024 г...
          http://www.svt.se/nyheter/utrikes/ko...k-och-tyskland
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• MAMУН е майстор на късия разказ.
            Не знам за кои ремонт говори, но имаше един дето
            щеше да е ,,,да кажем ГЕНЕРАЛЕН нещо.
            Спрягаха се цифри мисля към 85 млн. лефа за гарата.
            То всичко хубу, но приходите на БДЖ от пътнически
            превоз на година са по-малко от таз сума.
            Та вместо да сменят изгнилите локомотиви и вагони по на
            40-50 години са решили да РЕДят бордюрии и гранитоГРЕССС !!!
            ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

• Добрутро!

Бях вчера на гарата.
              Да знаете, голям майтап ще бъде с този ремонт.
              Изпращах синковеца в Бургас,
              Та ще спестя паркирането, където набързо улучих някакво от 5-те места за 300 автомобила. Влязох в гарата - голям кеф. Ремонт, почнало да става красиво.
              Гледам табела - към коловозите. Последвахме я и отидохме.... в глух коловоз. Демек, никъде.
              Върнахме се. Слязохме по едни стълби, от където по стар спомен, а не по нови указателни табели се стига до коловозите. Тези стълби са стръмни, с големи стъпала, за сметка на това, зимата ще бъдат адски хлъзгави. Забравете за ескалаторите. Те според ремонтиращите са отживелица.
              Само да спомена, че ако кракът ми беше в състоянието от преди 2 месеца, никакъв влак не бих могъл да използвам. А има хора, далеч по зле от мен.
              Продължихме в гмеча към перона. Да кажа само, че освен табелите фантоми имаше и нови, отпечатани на формат А4, гласящи на чист западен език WC-->50 ст. Ииии, не знам какъв ремонт са правили, но до болка познатата миризма на кенеф беше пропила целия новопоставен мрамор и гранитогрес и всякакви други новинки. Не знам как го правим това с кенефите, но винаги ни се получава. Сред ремонта достигнахме как да е коловоз 8и, не знам горките западняци как го разбират, но не искам и да давам акъл, защото току се пръкне табела "8 iztok", така де, отново на чист западняшки..... Отново по стръмни стълби и псуващи хора с огромни куфари. Имаше и малък асансьор, с явно специално назначен оператор, който го пускаше едва, когато някой 90% инвалидизиран човек възроптаеше на по-висок глас.... О боже.... вече сме на перона. Подновен, с некви нови павенца, поставени почти равно, по които куфарите на хората тракаха бетер от пътнически влак. Както и да е. Накрая намерихме и вагона. Първа класа. Доста странен според мен, защото беше един вагон, от двете страни 2 класа, а в средата първа - конски, без купета. Не знам какви са разбиранията на БДЖ, но моите за първа класа коренно се различават. Но цена си държи Та ролкова за БДЖ-ту и новата ни гара от мен. Ще спестя липсата на всякакви кошчета по перона, полицаите, бъркащи си в носа и други родни БГ картинки.

Коментар

• Жив и здрав!

Много бананас, мохитос и няколко села с къщас за тръпка

Коментар

• Здраве и късмет мамуне.
                  И почиваме,и ни мързи да пишем
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Добро утро, Мечо!
                    Добро утро,тайфата!

ЧРД, Мамун! Да си жив и здрав и да почерпиш каквото ти е на сърце у Кръчмата.
                    Въх, мерси, мерси
                    Почерпвам веднага!

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                      Добро утро,тайфата!

ЧРД, Мамун! Да си жив и здрав и да почерпиш каквото ти е на сърце у Кръчмата.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Нещо за МАМУН:
                        http://dnes.dir.bg/news_comments.php?id=19596353
                        ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

• Темата потънала
                          На почивка ли сте или ви мързи да пишете!?

П.П. Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• малииий, не мога ви открия
                            Имам ядове с една испанска фирма - не иска да си изпълни гаранцията за стока, намира си някакви не по същество мотиви...
                            Някой нещо с тяхния еквивалент на КЗП дали е имал

Коментар

• Един кумбоец го гонели индианците. Разбрал, че постепенно го настигат и промърморил.

– Е*бало си е майката !!!

Тогава вътрешния глас му казал:

– Още не си е е*бало майката. Убий вожда !!!

Кумбоеца стрелял, убил вожда и вътрешния глас му казал:

– Ей сега вече си е е*бало мамата.
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                                Си е*бало мамата?Да?
                                О,да!
                                Икзакли!
                                Именно!

Коментар

Working...
                                X