If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Оня ден болезнено ми се прияде печена скумрия. Купих си готова такава с доставка + салата снежанка и два бр. безалкохолни бири , сокче. ВЕЧЕРЯ- 9лв. на глава.
Вчера реших да пробвам с елементъри рецепта на варена скумрия с варени картофи на кубчета и литър сок фреш. ВЕЧЕРЯ - 3,5лв. на глава!
Днес па какво печено пиле фрътнах - 2 часа у фурно в тенджерата с йенско стъкло и после като отворих врата и тръгна да излита.
Добре, че го свалих с мухобиялката да го плющя
Оня ден болезнено ми се прияде печена скумрия. Купих си готова такава с доставка + салата снежанка и два бр. безалкохолни бири , сокче. ВЕЧЕРЯ- 9лв. на глава.
Вчера реших да пробвам с елементъри рецепта на варена скумрия с варени картофи на кубчета и литър сок фреш. ВЕЧЕРЯ - 3,5лв. на глава!
За "30++" - прецакал ми се е и "++" на клавиатурата и ги шляпа по два...
Трудно схващам нагласи като "чувство за хумор" у много от заслужилите инвеститори. Към тях не се отправят молби за споделяне. Вероятната причина - знаете си дори "кирливите ризи"?
Някой ден, когато дорастна до вашето ниво - може да ми се отдаде възможност да си формирам същото /ваше/ "чувство за хумор". Дотогава "ще си мра" без чувство за хумор... , за голяма моя радост...:D
А бе ... не ми се надувай с тази велика индивидуалност, бре!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Въъъъх, бъди милостив! Намери някакъв по-деликатен начин да ме претрепеш, защото това мъчение с разгадаването на помислите ти в коментарите, трудно се преживява.
П.П. Няма ли да ти е по-лесно вместо "30++" да напишеш "40-"!?
П.П.П. Не зная, кое за теб /за един мъж/ би трябвало да се отчита като чувство за хумор. Интересува ме, така че - би ли споделил?.
За "30++" - прецакал ми се е и "++" на клавиатурата и ги шляпа по два...
Трудно схващам нагласи като "чувство за хумор" у много от заслужилите инвеститори. Към тях не се отправят молби за споделяне. Вероятната причина - знаете си дори "кирливите ризи"?
Някой ден, когато дорастна до вашето ниво - може да ми се отдаде възможност да си формирам същото /ваше/ "чувство за хумор". Дотогава "ще си мра" без чувство за хумор... , за голяма моя радост...
Някой новорегистриран задливец си се заяжда с мен. Нищо, аз съм готов да си бием дуСпи на правопиЗ по всяко време В Чужденеция съм!!! Сорка, няма да мога да се обадя. Повлякъл съм 4 тийна да видят бабата. След час отиваме на Албена.
Моите съболезнования!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не зная, кое за теб /за една жена/ би трябвало да се отчита като съпричастност. Не ме и интересува.
За мен съпричастност е това, ако мога да потвърдя, че ми се е случвало нещо по силата на някакви обстоятелства, които не е задължително околните да споделят. Тия обстоятелства могат да се проявяват във времето по различни начини. Те са сигнал за това, че се извършват промени в живота ни с времето.
За жената в нета /на 30++/ особен, вероятно и единствен вид съпричастност може да бъде на основата, ако би могла да открие мъж, който приема децата й.../не пречи, че те вече си имат баща/...
Грубичко е от гледна точка на мъжете, които, колкото и грубо да ни звучи, пак не казваме, че жените са заядливи. Е па - не сте мадоните, които ви се иска да бъдете, за съжаление!
Въъъъх, бъди милостив! Намери някакъв по-деликатен начин да ме претрепеш, защото това мъчение с разгадаването на помислите ти в коментарите, трудно се преживява.
П.П. Няма ли да ти е по-лесно вместо "30++" да напишеш "40-"!?
П.П.П. Не зная, кое за теб /за един мъж/ би трябвало да се отчита като чувство за хумор. Интересува ме, така че - би ли споделил?.
Като новодошъУ във фоВУма на сайта, не мога да не бъда впечатВУен от непонятната ми теВминология, която изпоУзват /вече/ засВужилите инвеститоВУи: "предварителните нагласи" веВоятно са особена, неВазбиВаема от мен категоВия нагласи у инвеститоВите...
Извод: още мнооого има да уча от засВужилите /инвеститоВи/ и техните точни Веплики и диаВози..., може и някоя ВазшиВена готваВска Вецепта да усъвъВшенствам...
Коментар