IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Адаш,преди час си купих замразена пица 6лв-3бр.Никога не съм купувал, такова нещо.Женското тяло беше против и аз се съгласявах.Сега обаче се наложи,щото гладът е голям, а още съм в процес на развитие на готварските ми функции
    пише на кутията- хакваш у фурната и след 10-12 мин блажиш голяма работа било замразената пица от два дена, жуля само тюламор и набивам шоколади и кока-кола.
    тая офтикясалата пица ми се видя,като едно от най хубавите неща в живота ми
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Мечо мечка ли е или напротив!? Ти него не го мисли - зимата ще изпадне у летаргия, некоя друга телесна функция ще му замре ... ще оцелее той. Ние да му мислим.
      ще изпадне в истерия той,като му цъфне сметката за тока
      замряха му нещо функциите за стачки и революции,ся събира джелеза, да ми се дзвери на мен
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
        Оня ден болезнено ми се прияде печена скумрия. Купих си готова такава с доставка + салата снежанка и два бр. безалкохолни бири , сокче. ВЕЧЕРЯ- 9лв. на глава.
        Вчера реших да пробвам с елементъри рецепта на варена скумрия с варени картофи на кубчета и литър сок фреш. ВЕЧЕРЯ - 3,5лв. на глава!
        То за 9 кинта на калпак направо може да се издъни 5-степенно меню, бря.

Ще се понаучиш малко да готвиш и готово. Има разни бързи/секси рецепти - тип аламинути за по 30 мин. стават.

Обезкостена замръзена скумрия ти е около 4-5 килото ( малко нагарча ). Цепеш я през средата. Грил-тиганя и след 10 мин. е готова като я обръщаш през 3-4 мин, ама ще осмърдиш цялата къща - хихи
        -----------------------------------------------------

Е, за т'ва пиле ще ти кажа как се прави - даже и щерка ти ще го направи.

Грабваш едно цяло пиле ( почистено - то го пише отпред на табелата - демек без карантиите ).

Измиваш го на чешмата, осоляваш го отвътре и отвън. Червен пипер яко ръсиш отгоре. Направо си го хакнал в тенджерата с йенско стъкло и сипваш 3-4 лъжици олио и го омазваш хубаво с червения пипер навсякъде и го обръщаш и същото упражнение и там.

Трябва да застане с гърдите надоле.

Люсваш една чаена чаша вода и го хакваш в студена фурна. Палиш я на макс. и като закъкри водата го сваляш на 170 градуса горе и доле.
        ----------------------------------------------
        След 1 час и половина го бодваш с вилицата и ако се е поизпекло махаш капака, обливаш го отгоре пак със соса отгоре и го оставяш без капак за още 15 мин. да ти издъни готината коричка.

И т'ва е. Най-тъпите рецепти обикновено са най-вкусни
        ----------------------------------------------

После аз вчера го махнах пилето и бях си нарязал 3 глави лук на полушайби, 3-4 картофа на шайби и моркови на едро. Доливаш с вода почти да покрие.

Бам във същия бульон от пилето - само сол, чер пипер и малко мащерка и връщаш обратно в горещата фурна, още 1 час и воала.
        -----------------------------------------------

Ей, така се готви в стил Русото - мързеливо, бързо и гнусно с 2 копчета.

После ципльонъка беше омекнал като мозък и се отделяше месото само с вилица като боднеш.
        ------------------------------------------------

Някой го правят този номер същия като постилат първо зарзавата най-отделе и отгоре слагат пилето, ама първо го полусваряват за половин час нейде с цел да падне времето на 1 час, иначе ще ти стане зарзавата на пюре, ма аз го дъня отделно, както съм го описал. Някои го мажат вместо с олио с масло.

Ей, смятай си - 1 кг пиле - 4 лв
        3-4 картофа - 30 стинки
        4 моркова - 10 стинки
        3 глави лук - 20 стинки
        --------------------------------------------------
        Общо: 4.60 лв ( средно на калпак 1.80 лв ) и ще лапате като пуйчета после

Ха, наздраве!
        Last edited by marandi; 25.08.2014, 15:57.

Коментар

• Най-лесно е, ако един заслужил инвеститор не може да разтълкува 5 изречения, да се обърне към друг заслужил инвеститор.

Не ми се ще да давам схема:

"велика индивидуалност" - за някого е нещо много гадно и лошо

"индивидуалност" - някои твърдят, че тя е в същността на всеки индивид

"колективна отговорност" - често сравняват с безотговорност

"колективен разум" - какъв е той, ако не е подчинен на някаква идея?

"идея във виртуален форум" - разнопосочна нагласа, често водеща до разправии

"колективен интерес" - ега ти интереса...

Нямам интерес да разширявам схемата до безкрай. Това е виртуален форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            ти недей ланка за комунисти, ами направи още две три дупки на колана,вашите са на власт и зимата идва.де е Махно,А
            Мечо мечка ли е или напротив!? Ти него не го мисли - зимата ще изпадне у летаргия, некоя друга телесна функция ще му замре ... ще оцелее той. Ние да му мислим.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
              То - като гУедам - в тоУа фоВум - сичкото - от Майка ТеВ/р/еза - нагоВе: ВаздааааВат се - за щяУо и нещяУо... ВаздааааВат линкове.- наляво и надясно, зер собствено мнение нямат.

Вадостно е: ни един индивидуаУист... Много-много не се интеВесувате от конкВтно мнение, а от това - кой го биУ писаУ - оттам и коментаВите се обобщават коУективно. Да живее коУективизацията, долу - на "великите индивидуалности"!

Лично мнение: добрите екипи се правят от мислещи личности!
              Проста да падладейш /както казва един мой приятел руснак, женен за българка/.
              Не стига, че трябва да ти разгадавам дълбокомислените помисли, ами сега трябва да умувам какво точно си имал предвид, отчитайки и временната ти неграмотност.
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                ти недей ланка за комунисти, ами направи още две три дупки на колана,вашите са на власт и зимата идва.де е Махно,А

Коментар

• Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                    не са ти правилни, грешките
                    стига писа по тоя начин,че докато прочета,какво си написал, почнах да заеквам
                    Кат ти играя един винкел, ши запелтечиш !!!
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                      То - като гУедам - в тоУа фоВум - сичкото - от Майка ТеВ/р/еза - нагоВе: ВаздааааВат се - за щяУо и нещяУо... ВаздааааВат линкове.- наляво и надясно, зер собствено мнение нямат.

Вадостно е: ни един индивидуаУист... Много-много не се интеВесувате от конкВтно мнение, а от това - кой го биУ писаУ - оттам и коментаВите се обобщават коУективно. Да живее коУективизацията, долу - на "великите индивидуалности"!

не са ти правилни, грешките
                      стига писа по тоя начин,че докато прочета,какво си написал, почнах да заеквам

Коментар

• Добро утро tnm
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          А бе ... не ми се надувай с тази велика индивидуалност, бре!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Ключуфти ли загуби пак ???
                            Ключуфти, документете и телафона. Добре, че парите не са КТБ.(

П.П. Добро утро, Мечо!
                            Добро утро, тайфата!
                            Last edited by tnm; 25.08.2014, 10:26.
                            Мечо

Коментар

• И аз чакам. В данъчна проверка съм, срокът на която изтича в петък. Така че чакам пидалите, които до момента не са идвали

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Мне, на тръстиката съм вече Прибрах се преди малко
                                Е, жалко тогава! Поне да ти е захарна тръстиката! Щото на мен като ми свърши отпуска, ме налазиха много пИдали от най-разнообразно естество още от неделя

Коментар

Working...
                                X