IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ха, наздраве!

Големи празници изкарах - яко гърч, ама вече оформям финалната сцена и до няколко дни ще гледам да е готово.

Наложи ми се да кастря, понеже от партиите ми искат да видели цялото и като обем няма да е първоначалното, което мислех.

После фростотия номер 2 - да бъдело като ръкопис предадено, па на мен принтер ми се скапа преди една година - лазарен, ама печата на деруги, не е от тонер, понеже имам резервен нов.

Сега ще ходя на офис да ръся по 20 стинки на страница по 100 страници + копие ксерокс + приемно-предавателни протоколи.

Пълна безсмислица от разходи - викам официална поща нямате ли, бря? Ама, моето момче вика, ако го пуснеш там не знам какво ще стане. Демек, може да стане цап-царап, ама няма стинки за пред нотариус да се бие печат по всяка страница.

Опция за дарителска кампания ми се предлага да спретнели.

Епаси филмите, в които влизам - ама, айде ... - нямам кинти за редактор/коректор и печат. Ся ще къпим на сапуни, наречени БГ култура.

Ако и тук не стане, направо дъня през амазон със забрана за града и БГ.

Иде ми малко да повърна да си скъсам задника година и нещо и да те подритват оттук оттам с лафчетата - ама, то тук е така - хъ-хъ-хъ ...

Ай, за Империята!

Де е Мичока да му набия една пернишка

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Ти за моя австралиец се не бой,нека падне,още ще купя даже,дебна и за дъно при еврака, 1,18, би трябвало да го спре

Иначе по-трезва нова година не съм имал,и пак ми беше убаво,щото имах 15 чиляка у дома някак си се чувствах задължен да им подгазувам,че не можах да се наквася как си му е ред
      Е, то да не сме на 20 години вече, бря и да не знаем как да къркаме.

За 10 години не дали ми се събират 2-3 отрязвания да има. Виж да се размажеш с алкохол и да висиш горе на черешета - там съм профи вече

П.П. Ей, бабето не ми прости обаче. Звънна по телефона и вика идвай на вратата съм и те чакам. Викам нямам сурвакница. Тя: Спокойно, аз имам.

Опасна - хихи

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Βихър Разгледай мнение
          Вал, отговорих ти искрено и от сърце, но тая модераторка "Анди11" пак ме е изтрила, предпазвайки не знам кого от не знам какво.
          Най-вероятно предпазвайки себе си от мислене, грух-грух мляс-мляс.

Не знам за вас, но за мен това е неприемливо.

Айде грух-грух ви, приемливи.

--------------------------------
          (прочее - къде си, Мечо? Бих ти обърнал вниманието на Podemos, ако беше тука)
          Прочетах го, Вихър.
          Не, не се чувствам свиня и не общувам с такива. И ти не го прави- филтрирай си средата.

п.п. Честита Нова Година!
          https://www.youtube.com/watch?v=rdiLxyGH8Lg

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Бе, ние сме трезви дори и пияни, ама ти май си пиян дори и трезвен.

Не ме послуша да хлопнеш австралиец на 0.82 и така.

Сега отиде коня в ряката .... моето момче октомври го бях поканил да денси форекс плей гейм и с 300$ ги направи 1500$ за 2 месеца, ама ме слуша. И вика само благодаря.

Аз нямам сега време за форекс, че фокус ми е да завърша книга - и без това се наляха луди средства там за година и нещо и просто искам всичко да приключи.

Можеше и много по-добре да стане, но .... въпрос на кинти.

Ха, наздраве!
            Ти за моя австралиец се не бой,нека падне,още ще купя даже,дебна и за дъно при еврака, 1,18, би трябвало да го спре

Иначе по-трезва нова година не съм имал,и пак ми беше убаво,щото имах 15 чиляка у дома някак си се чувствах задължен да им подгазувам,че не можах да се наквася как си му е ред
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Манков, Честита Нова Година и на теб Ние сме свине, ние знаем че сме свине, но само някой да ни нарече свине и се обиждаме. И защо? Ами защото сме свине

Надолу бях сложил една статийка за свинете. Прочетете я. Дълга е, но интересна

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                дубрутру!!!

не трезвихте ли вече бре
                Бе, ние сме трезви дори и пияни, ама ти май си пиян дори и трезвен.

Не ме послуша да хлопнеш австралиец на 0.82 и така.

Сега отиде коня в ряката .... моето момче октомври го бях поканил да денси форекс плей гейм и с 300$ ги направи 1500$ за 2 месеца, ама ме слуша. И вика само благодаря.

Аз нямам сега време за форекс, че фокус ми е да завърша книга - и без това се наляха луди средства там за година и нещо и просто искам всичко да приключи.

Можеше и много по-добре да стане, но .... въпрос на кинти.

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  По-дребната 1/3-та пълноправен член на домочадието празнува Нова година извън пещерата. Най-отговорно му заявих, че ако по някое време ме призоват у "нашата полиция ни пази", въобще няма да отида.
                  Прибра се около 04:00 часа в изключително ведро настроение, което ме навежда на мисълта, че или не му личи количеството изпит алкохол, както при по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието или изпитото количество алкохол ще е било минимално.

П.П. Добро утро, тайфата!
                  Даааам, аз за сега съм на принципа - Вместо пълна забрана - Разрешение с обяснение, какво, кога и колко може да се пие.
                  Моят се прибра в 12 на другия ден. Без махмурлук
                  Тъпо законодателство!!! Никой не забранява алкохола на малолетни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Не бре, хартиса ми шампанското. А е убаво и не ми се зяносва. Трябваше да го дам на синковеца да го гаврътнат
                    Продължавам да съм на 2 акъла аз с алкохола при 16 годишните. Докато го измисля, кое е правилно и той ще стане на 18
                    По-дребната 1/3-та пълноправен член на домочадието празнува Нова година извън пещерата. Най-отговорно му заявих, че ако по някое време ме призоват у "нашата полиция ни пази", въобще няма да отида.
                    Прибра се около 04:00 часа в изключително ведро настроение, което ме навежда на мисълта, че или не му личи количеството изпит алкохол, както при по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието или изпитото количество алкохол ще е било минимално.

П.П. Добро утро, тайфата!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Не бре, хартиса ми шампанското. А е убаво и не ми се зяносва. Трябваше да го дам на синковеца да го гаврътнат
                      Продължавам да съм на 2 акъла аз с алкохола при 16 годишните. Докато го измисля, кое е правилно и той ще стане на 18
                      Нещо се изкилифинчих......
                      Преди 1-2 месеца пих едно шампанско и направо се потресох....Срам не срам, три пъти спирах келнера за нова чаша....Започнах да си мисля, че пред 30 г шампанско и 30 г ..., избора ще клони към питието......
                      Щот съм циция, пратих домочадието да избере нещо над ...лв за да не получа сърцетуп...
                      Още в малките часове замина....Даже и глава не ме боля на сутринта...
                      Убаво питие е мехурчестото....За ценители....

Коментар

• Не мога да не споделя една рецепта( не е за торта..) За пръв път я прави жената и бях твърде скептичен.....Бърза мръвка алангле...
                        Едно филе или врат без кост ( около 25 - 30 см ) - поръсва се със сол, черен пипер и червен пипер. Да постои 10 мин и се подсушава. Във загрят тиган с малко олио, чесън и мащерка се запържва от всички страни до запечатване - за около 10мин...
                        След това във загрята фурна на 220 градуса за 15 - 20 мин ( според предпочитанията )
                        10 мин да отпусне на изключена фурна....

Крехко, сочно, вкусно...( вече се объркАх за какво си мисля..)

Коментар

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                          Аз сега се чудя да изляза ли на разходка в студа или да си сипя едно вино
                          Те ЖИУОТНИТЕ не носят на алкохол!!!
                          При МАМУН може и да е различно де.
                          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Голям Мамун , голямо Нещо....

Коментар

Къв кекс бре? Обиждаш тортата ми, която отдавна е в небитието Дори се чудя дали да не направя още една. Да си я метна с шампанско
                              На фабриката няма как да и помогна. Квото сме могли сме направили преди студа. Зор ще е в понеделник.

Голям Мамун , голямо Нещо....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Тъй като не ти се пие сега, си търсиш оправдание да наминеш до фабриката....
                                Аз вчера наминах... а днес си хапвам торта и пия кафе на слънцето....

пп Как е кекса ти ...? С ножовката ли го режеш ?
                                Къв кекс бре? Обиждаш тортата ми, която отдавна е в небитието Дори се чудя дали да не направя още една. Да си я метна с шампанско
                                На фабриката няма как да и помогна. Квото сме могли сме направили преди студа. Зор ще е в понеделник.

Коментар

Working...
                                X