Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПоради що е този нов/стар ник? Някой форумен търкал ли съм пропуснала?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗаядлив ... както обикновено
П.П. Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Не зная, кое за теб /за една жена/ би трябвало да се отчита като съпричастност. Не ме и интересува.
За мен съпричастност е това, ако мога да потвърдя, че ми се е случвало нещо по силата на някакви обстоятелства, които не е задължително околните да споделят. Тия обстоятелства могат да се проявяват във времето по различни начини. Те са сигнал за това, че се извършват промени в живота ни с времето.
За жената в нета /на 30++/ особен, вероятно и единствен вид съпричастност може да бъде на основата, ако би могла да открие мъж, който приема децата й.../не пречи, че те вече си имат баща/...
Грубичко е от гледна точка на мъжете, които, колкото и грубо да ни звучи, пак не казваме, че жените са заядливи.Е па - не сте мадоните, които ви се иска да бъдете, за съжаление!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеДобре дошъУ на боУ/р/да!
Споко, де - не си само ти, който спи на хотел в града, в който пУитежава 2-3 апаУтамента, като в тях са хоУата, които, както казваме - го обичат /необясними и непостижими за всички чувства и усещания/...
Все пак - използваш точното място, където има хоУа, които те УразбиУат...
/нямам пУедвид мене си, който се е новоУегистриУал, за да покаже съпУичастност.../
Всичко на тоя свят изчезва... Не е много оптимистично, но все пак остава оптимизмът ни.
НаздУаве и Уека нощ!
П.П. Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро! Днес ми е разтоварваща вечер. До сега бях с мама и тати на кръчма. Изпратих ги до вкъщи и сега пия коктейлче сам кат куче и ще си лягам. А народа сега излиза. Удъртяваме
Добре дошъУ на боУ/р/да!
Споко, де - не си само ти, който спи на хотел в града, в който пУитежава 2-3 апаУтамента, като в тях са хоУата, които, както казваме - го обичат /необясними и непостижими за всички чувства и усещания/...
Все пак - използваш точното място, където има хоУа, които те УразбиУат...
/нямам пУедвид мене си, който се е новоУегистриУал, за да покаже съпУичастност.../
Всичко на тоя свят изчезва... Не е много оптимистично, но все пак остава оптимизмът ни.
НаздУаве и Уека нощ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАко си в банкя,борисоф,да мина да изпушим по една......пура.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеи сега пия коктейлче сам кат кучеДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Понякога ме е ужасно яд , че съм си сбъркал професията.....
http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/08...5,image9#photo
пп За те такава балканджийка, ще се гмурна в студените води на водопада.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеко става тука бе.няма добро утро, тнм,няма нищо.да не жалеете нещо бре.пак съм изостанал,май.
П.П. Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар