IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Никога не съм пушила....
    Но ... това е въпрос на личен избор /ама не съвсем/
    Бравос, де, а мен едно гадже се опитваше, като студент - да ме учи да пуша..., после се разкарахме и ми мина мерака да "пия тутун"......

АВе, тук голяма депресия ви гони..., че разходете се по таА Витоша, де - за кВо Господ ви я е харизал? Да си я гледате от балкона ли, само?

Я вижте - какво ще ви покажа, ама тва е едно нищо - тръгвайте..., кретайте... или каквото - там..., това ще ви даде възможност за релакс и презареждане... Вие си знаете, де - аз почти не давам съвети, но тук не мога да се стърпя, колкото и темата да се отнася за ЧАРЪТ...

/и гледайте снимките, докато не ме е ядосала някоя модераторка - и не съм ги изтрил/..., копи-пейст не разрешавам по законите на Вселената - авторското право!

Есен..., здравец и багри...
    http://snimki.be/store/1/661446969240.jpg

Боянският водопад на е така пълноводен, както с трите си ръкава напролет:
    http://snimki.be/store/1/221446969406.jpg

част от плантациите с малини горе..., до 15 август са страхотно сочни и за 10-на дни изчезват:
    http://snimki.be/store/1/881446969503.jpg

вр.Ушите и Камен дел /от над Платото/
    http://snimki.be/store/1/121446969587.jpg

Черни връх
    http://snimki.be/store/1/961446969762.jpg
    http://snimki.be/store/1/571446969983.jpg

Рило-Родопският масив /от Черни връх/
    http://snimki.be/store/1/471446969865.jpg

Движете, бе хора, не се заседявайте - е, ако щете - въпрос на личен избор..., както и философии на тема, дали ще ми се разсърдят "приятелите", ако днес не стъпя в кръчмата!
    Last edited by drago33; 08.11.2015, 11:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Романтична Валче, романтична....
      Съчки, огън, наденички жарени, чаши с вино и падащи есенни листа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Ъхъъъ и аз почнах да усещам пушачите. Както казват нема по долни изчадия относно пушачите от бившите пушачи. Още не съм станал непушач. Ще видим. Някой казват че гейските цигари били по вредни. Може и да е така, макар че не виждам реална причина за това.
        Хабсолютно....!!!

Коментар

Издържиш ли месец, два с тях, можеш да ги откажеш... ( ако искаш, разбира се..)

пп Поне не смърди около тебе на цигари ( много я мразя тази смрад...)
          Откакто ги отказах( преди много време ) стана ми отвратна ...
          Скоро време ще се разправям до кръв с един съсед, дето любимото му действие е като се качи в асансьора да запали цигара ....Да ева и простаците....

пп Извинявам се за изразите.....
          Ъхъъъ и аз почнах да усещам пушачите. Както казват нема по долни изчадия относно пушачите от бившите пушачи. Още не съм станал непушач. Ще видим. Някой казват че гейските цигари били по вредни. Може и да е така, макар че не виждам реална причина за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Чичо, каква е тази грусть ?

п.п. Наивник, като си станал в 5- тази сутрин, в колко си легна нощеска?
            Ми де да знам, към 22:00. Помня че зяпах маркета, ама не го затворих май в 23:00. Абе мани, старост нерадост....

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Чичо, каква е тази грусть ?

Романтична Валче, романтична....

Коментар

Ъхъ
                Никога не съм пушила. Преди години по-едрата 1/3-та пълноправен члена фамилията, под натиска на изнесените от мен факти, доброзорно ги отказа. По-дребната 1/3-та се прави на спортист и не ги е започвал. Доколкото знам, само той от компанията му не пуши.
                Но ... това е въпрос на личен избор /ама не съвсем/
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Чичо, каква е тази грусть ?

Коментар

Ъхъ
                    Издържиш ли месец, два с тях, можеш да ги откажеш... ( ако искаш, разбира се..)

пп Поне не смърди около тебе на цигари ( много я мразя тази смрад...)
                    Откакто ги отказах( преди много време ) стана ми отвратна ...
                    Скоро време ще се разправям до кръв с един съсед, дето любимото му действие е като се качи в асансьора да запали цигара ....Да ева и простаците....

пп Извинявам се за изразите.....

Коментар

Какво е това - електронна ли ..?

пп Не се кахъри - от един път проба не се става гей ......( така казват хората, де...аз не знам......)
                      Ъхъ

Коментар

Манииииий, от 2 седмици съм на гейска цигара
                        Какво е това - електронна ли ..?

пп Не се кахъри - от един път проба не се става гей ......( така казват хората, де...аз не знам......)

Коментар

Разходи се малко....Изпуши една кутия цигари на чист въздух...
                          Направо започнах да се прозявам, като чета какви мързели има...
                          Манииииий, от 2 седмици съм на гейска цигара

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Мързелът е дар Божи, ама как да го разбере това един работохолик
                            По магистралите има рекламни надписи - " Мързелът води до съвършенство.."

пп Не можем всички да сме съвършени, все пак.....Трябва и масовка...

Коментар

Мързелът е дар Божи, ама как да го разбере това един работохолик
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

Добрутро!
                                Кви са тези приказки бре????

Заеби, и аз станах в 5, пих кафе до 7 опитах да се пострижа в 8, но ми се наложи да пия кафе до 9. Сега се прибрах, слънце пече гледам планината и се чудя мързи ли ме или ми се спи

Коментар

Working...
                                X