IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бонжур!
    Кретен-защо обиждаш дамите бре?
    ако имаш малък размер на болта,и искаш да избиеш комплекса с чергите-тук не е мястото!!!
    и не знаеш срещу кого си седнал,че да извеждаш фундаментални теории-коя черга какво може и какво не,какво е видяла и какво не!
    факта,че въобще поставяш въпроса за чергата говори много за теб.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin
      Едва ли някоя от твоята черга е имала допир с мен че да си споделяте
      Пък и картотеката ви с клиенти не ме вълнува. Нито желанията, още по-малко изпълненията - само се зачудих леко на самонадеяните изцепки
      Мен пък най-много биха ме развълнували изпълненията...

П.П. Наздраве, Тнм!

Коментар

Едва ли някоя от твоята черга е имала допир с мен че да си споделяте
        Пък и картотеката ви с клиенти не ме вълнува. Нито желанията, още по-малко изпълненията - само се зачудих леко на самонадеяните изцепки
        Щом си още с черги - прав си. Едва ли ще имаме допирни точки с теб.
        И ... струва ми се, че бъркаш самонадеяна със самоуверена

П.П. Не знам за теб, но аз влизам в този форум, за да се забавлявам. Кой какъв е, от каква класа и с какъв статус - въобще не ме интересува.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

А, ма ти от тез дами ли си била ?
          И на какво отношение не си свикнала, казваш?
          Усещам притеснение във въпроса ти. Обещавам, че ако някоя дружка ми сподели информация за теб, да я запазя в пълна тайна
          Не съм свикнала да не ми изпълняват желанията - без значение дали от хора или машини.
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от drago33 Разгледай мнение
            Все пак би трябвало поне мъъъъъъъъъничко да сте благодарни, че ние не си падаме по импровизации от другата темичка "ТЯСНО"...
            Хммм, при сглобка размерът на отвора винаги е точен. Болтът се напасва на него, а не обратното.

П.П. Добро утро, тайфата!
            Мечо

Коментар

• Все пак би трябвало поне мъъъъъъъъъничко да сте благодарни, че ние не си падаме по импровизации от другата темичка "ТЯСНО"...

Коментар

Налага се изводът, че ДАМИТЕ и мъжете имат голям разнобой при тълкуване на степените за сравнение на прилагателните имена - най-вече с превъзходната им степен (голям, по-голям, най-голям!!!)....файл...
                Вероятно, щото дамите разполагат с богата база от информация ..., която им служи за сравнение
                Мечо

Коментар

• Налага се изводът, че ДАМИТЕ и мъжете имат голям разнобой при тълкуване на степените за сравнение на прилагателните имена - най-вече с превъзходната им степен (голям, по-голям, най-голям!!!)....файл...

Коментар

Ми той - какво друго да ти каже, горкият компютър???? Той си ти казва истината, ама ти му не вярваш!!!

Какво да направи при това компа? ти се благодари, че културно ти обяснява причината - голям файл /какво да ти каже ли: "Кьортабел - снимка - ОГРОМЕН, Ного пиксел, ШЕ изпуша!"/ и накрая да те прасне с мишката по главата......, ама той - културно ти съобщава, че файлът ти е - не само БИЛ, но и ВСЕ ОЩЕ си е голям..., ама ти - като всяка жена - не му вярваш ..., файл като файл, щом като се Фаща в една най-обикновена камерКА, нЪл...
                    Ми ..., не съм свикнала на такова отношение. Какво като е компютър - може да се напъне и да ми обясни, както ти си направил

П.П. Благодаря!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      ..................

П.П. Кажи ми сега, що не мога да си кача снимките в Прикачи.цом? Мине не мине и току компа ми рече, че файлът, който искам да прикача бил много голям.

Ми той - какво друго да ти каже, горкият компютър???? Той си ти казва истината, ама ти му не вярваш!!!

Какво да направи при това компа? ти се благодари, че културно ти обяснява причината - голям файл /какво да ти каже ли: "Кьортабел - снимка - ОГРОМЕН, Ного пиксел, ШЕ изпуша!"/ и накрая да те прасне с мишката по главата......, ама той - културно ти съобщава, че файлът ти е - не само БИЛ, но и ВСЕ ОЩЕ си е голям..., ама ти - като всяка жена - не му вярваш ..., файл като файл, щом като се Фаща в една най-обикновена камерКА, нЪл...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Да, бе ... Как па няма да се дигна и да завлека чак на Витоша:eek:!?
                        ......

П.П. Кажи ми сега, що не мога да си кача снимките в Прикачи.цом? Мине не мине и току компа ми рече, че файлът, който искам да прикача бил много голям.
                        Да де, ама на всяко дърво на Витоша - има указание, как да си форматираш снимки..., сФана ли сЯ, че мързелът е нещо хубаво, ама от време на време....

АДИ, от мен да мине, откачих едно упътване от едно дърво - ето какво се казва на него:

1. Снимките, които правиш с камерата са огромни /примерно 3500х4500 или 2000х2500 пиксела, което проверяваш с десен бутон на мишката върху непреобразуваната ти снимка – пропъртис – детайли/, т.е. – няколко хилядите пиксела трябва да преобразуваш, за да е възможно да я качиш на прикачи.ЦОМ.
                        2. Варианти за преобразуване – много, например: отиваш на Xnview:
                        - Влизаш и с падащото меню, вляво – има навигатор, с който си заставаш в папката, където ти е снимката, която предстои да преобразуваш
                        - Щракаш с десен бутон върху нея /или си избираш няколко от папката – маркираш ги/
                        - Отиваш в падащото меню на инструменти – преобразуване – трансформации – мащабиране /при това ти се отваря прозорец вдясно, където си поставяш „мащабирането”, което си избрала с ляв бутон, а после – с отново ляв – върху „добавяне” – поставяш мащабирането в прозореца/.
                        - След избиране на операция „мащабиране” си готова – под тоя прозорец задаваш с колко искаш да намалиш снимката си. Ако, примерно – поставиш цифрата 800 /пиксела/ за ширина на снимката – височината се добавя автоматично, за да се запази пропорцият
                        - Щракаш последно върху бутона долу, вляво – стартиране – и преобразуването поЦва: за няколко секунди си готова да качваш безпроблемно снимките си, които от ОГРОМНИ си намалила в някакъв мащаб.

ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ: снимките не трябва да се форматират в оригинал, защото са уникални и неповторими. За целта – В ОТДЕЛНА ПАПКА – си поставяш тия, които ще преобразуваш – и с тях експериментираш..., за да не го отнеса накрая аз, заради нечие невнимание!!!

Като гледам, ако те домързи и да форматираш снимки - тук сигурно ще си намериш някой, дето срещу чаша ВИСКИ - да ти ги преобразува, че и нещо друго може да ти предложи като бонус... Наздраве!

/добре, че не ме домързя да напиша всичко това/

Коментар

Бравос, де, а мен едно гадже се опитваше, като студент - да ме учи да пуша..., после се разкарахме и ми мина мерака да "пия тутун"......

АВе, тук голяма депресия ви гони..., че разходете се по таА Витоша, де - за кВо Господ ви я е харизал? Да си я гледате от балкона ли, само?

Я вижте - какво ще ви покажа, ама тва е едно нищо - тръгвайте..., кретайте... или каквото - там..., това ще ви даде възможност за релакс и презареждане... Вие си знаете, де - аз почти не давам съвети, но тук не мога да се стърпя, колкото и темата да се отнася за ЧАРЪТ...

/и гледайте снимките, докато не ме е ядосала някоя модераторка - и не съм ги изтрил/..., копи-пейст не разрешавам по законите на Вселената - авторското право!

Есен..., здравец и багри...
                          http://snimki.be/store/1/661446969240.jpg

Боянският водопад на е така пълноводен, както с трите си ръкава напролет:
                          http://snimki.be/store/1/221446969406.jpg

част от плантациите с малини горе..., до 15 август са страхотно сочни и за 10-на дни изчезват:
                          http://snimki.be/store/1/881446969503.jpg

вр.Ушите и Камен дел /от над Платото/
                          http://snimki.be/store/1/121446969587.jpg

Черни връх
                          http://snimki.be/store/1/961446969762.jpg
                          http://snimki.be/store/1/571446969983.jpg

Рило-Родопският масив /от Черни връх/
                          http://snimki.be/store/1/471446969865.jpg

Движете, бе хора, не се заседявайте - е, ако щете - въпрос на личен избор..., както и философии на тема, дали ще ми се разсърдят "приятелите", ако днес не стъпя в кръчмата!
                          Да, бе ... Как па няма да се дигна и да завлека чак на Витоша!?
                          Мразя да се движа. Моят личен избор ми казва да си седя в къщи или у кръчмата, да си пия пиенето и да гледам снимките, направени от друг. Високо образователни са, така като се вгледаш в тях

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Аз ходих бре
                            Малко с колата, малко пеш и малко в кръчмата
                            Може на "Кумата" или на "Момина скала" да си бил - няма льошо......., горе си е въздух и простор..., сигурно си видял смогът над София..., въздухът, традиционно е най-прозрачен януари и февруари....

Коментар

Бравос, де, а мен едно гадже се опитваше, като студент - да ме учи да пуша..., после се разкарахме и ми мина мерака да "пия тутун"......

АВе, тук голяма депресия ви гони..., че разходете се по таА Витоша, де - за кВо Господ ви я е харизал? Да си я гледате от балкона ли, само?
                              Аз ходих бре
                              Малко с колата, малко пеш и малко в кръчмата

Коментар

..... /и гледайте снимките, докато не ме е ядосала някоя модераторка - и не съм ги изтрил/..., копи-пейст не разрешавам по законите на Вселената - авторското право!
                                Зарколино,

няколко пъти ти казах, че не можеш да правиш снимки. Няма лошо, щом те влече да се пробваш, ама по-кротко го натрапвай на околните, бре

Ето, да видиш как се правят снимки и 'орицата не се дуят по форумите колко са "фелики":

https://www.facebook.com/ziezibook/p...03745009860280

П.П. Аре, бай, щот' пак ще помислиш, че е лично, а не е

Коментар

Working...
                                X