IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 7. Ирландия - не лош опит за етник парче, но лошо структурирано и някои пасажи звучаха зле.
    8. Русия - нищо особено, но те традиционно са музикални инвалиди - освен, че не му стигаше въздух на места на киндра, заби за капак няколко тона извън тоналност ( фалшиво ) в ниския регистър.
    9. Македония - трагично начало ( вероятно от притеснение ) - после малко се пооправиха - малко по-добре от Грузия, които все още са най-зле.
    10. Беларус - като песен по-добре от руската, като изпълнение прекалено сложна за възможностите на момчето.
    11. Армения - прилична песен с ужасен аранжимент ( какафония )
    12. Украйна - втора песен, която се опитва да имитира нещо между Риана и Адел и става нещо ужасно. Вокално не е толкова, но не с този аранжимент. Става шльокавица.

Втората шестица определено беше по-зле от първата като цяло.

П.П. БГ песен, ако е това, което си мисля ( понеже не съм сигурен, че съм я чувал ) е много зле на досегашния фон - около 8 място като качество.

Ъъ ... за Империята!

Коментар

• Брей, много силен конкурс засега на Юровизия.

1. Сърбелите - готов хит, в техния характерен стил, изпълнен перфе от малката кифличка.
      2. Грузия са най-зле за момента и парчето им наистина е слабо, също както и изпълнението.
      3. Словения - страхотна песен, в която не се разбираше кога пее на словенски и английски - детето има невероятна бленда и диапазон.
      4. Италия - очаквах повече от тях, но не измениха на т.нар. италианска естрада, просто липсва хитовия елемент, всичко друго е ок.
      5. Холандия - песен за възрастни пак с преливане между холандски и английски - прилично, доста прилично.
      6. Австралия - слабичко, но все пак са дебютанти. Песньовката не е лоша, но изпълнителката не е подходяща за нея.

Сега ще къркаме и после пак.

Чиърс за Империята!

Коментар

• Тема, напред, ходом марш!

Коментар

• таман взех да си мисля,че вече няма 30+ годишни
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            Добро утро ТНМ
            аз се набутах в темата,като див селяк и добър ден не казах
            те сомалийците като му видят беге цървулите ще го пуснат да си плува към....кое село беше
            Онова древното, дето още по времето на халколита у него са щъкали "мечки"

Добре дошъл, всъщност!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Не се кахъри..
              Ти само се маркирай, а ние ще те поздравяваме...
              Добро утро, Анди !

Коментар

• Добро утро ТНМ
                аз се набутах в темата,като див селяк и добър ден не казах
                те сомалийците като му видят беге цървулите ще го пуснат да си плува към....кое село беше
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

на лов за мечки бях
                  къде е оная проскубаната мечка.не го прочетох.философа де
                  Струва ми се, че от септември не се е появявал. Което ме навежда на мисълта, че в момента го раздава "морска мечка"
                  Дано не са го докопали сомалийските пирати, че ще трябва да му откриваме телефонен номер за събиране на откуп.

П.П. Добро утро, тайфата!
                  Мечо

Коментар

на лов за мечки бях
                    Е той, когато стане напечено си взема шапката и заминава на рейс

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Е, теб те няма от коледния махмурлук
                      Кде се губиш?
                      на лов за мечки бях
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

стига пуши тоя антифриз ново 20
                        .
                        Заеби... Поне не замръзвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Манииииий, от 2 седмици съм на гейска цигара
                          стига пуши тоя антифриз ново 20
                          .

Коментар

тц тц тц тц
                            заспала работа.затрили сте се на 3 страница не мога да ви намеря
                            Е, теб те няма от коледния махмурлук
                            Кде се губиш?

Коментар

• тц тц тц тц
                              заспала работа.затрили сте се на 3 страница не мога да ви намеря

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Мен пък най-много биха ме развълнували изпълненията...

П.П. Наздраве, Тнм!
                                Нормално. Здрав мъж в подходящата възраст, от какво друго да се интересува!?

Наздраве, Kev!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X