If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тя :
- Ще дойдеш ли в къщи довечера да ми преинсталираш windows-a ?
Той:
- Ама ти току що си купи лаптопа. Не ти трябва преинсталация.
Тя :
- Ти тъп ли си или не разбираш от намеци?
Той:
- Ти не можеш да си преинсталираш windows-a, пък аз съм бил тъпия.
Аптекарката е млада и красива девойка, която смята нещо на калкулатора. Вратата се отваря с трясък и вътре нахълтва едра жена. Разбутва опашката, застава пред аптекарката, поглежда я страшно и пита:
– Как се казваш?
– Петя.
– Петя?! Ваня къде е?!
– Ами... вече седмица, откакто напусна.
– Ако я намеря, кучката, ще я убия!
С тези думи едрата жена се врътва и си тръгва. В аптеката настава мъртвешка тишина. След минутка врата се отваря и онази подава главата си:
– И тебе ще те убия, ако започнеш да сваляш мъжа ми!
Вратата пак се затваря. Отново дълбока тишина. След малко аптекарката, с разтреперан глас, промълвява:
– И няма име, няма фамилия... А сега какво да правя? Хич ли пък да не се чукам?..
Егати, щом и вицовете взеха да трият, значи комунизмът се е завърнал с пълна сила, а уж тогава се борехме да няма цензура - жалко за Инвестора!!! Ами няма да ви пиша в тъпата тема тогава - кръстете си я модераторски произвол и си @@@@@@@@@
Последен виц, специално за модито:
Модератор пазарува в магазина:
- 2 банана, 1 яйце и стафиди.
- Ауу, момче, май си необвързан.
- Ами да, госпожo, как разбрахте?
- Много си грозен.
Груев , вицовете според евродирективата трябва да са безполови , стерилни и безсолни ! Я виж немците вече се смеят ...
Егати, щом и вицовете взеха да трият, значи комунизмът се е завърнал с пълна сила, а уж тогава се борехме да няма цензура - жалко за Инвестора!!! Ами няма да ви пиша в тъпата тема тогава - кръстете си я модераторски произвол и си @@@@@@@@@
- Много си грозен.
- Много си грозен.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
При първите три държави Естония, Литва и Литва??? харчовете за пиене от общото потребление са достигнали съответно 5.6, 4.8% и 4.2 процента
Не му разбирам... Или доходите са ни големи, или алкохолът ни е много евтин, ама българите си пият повече от всички естонци заедно с латвийците. Ама ний на домошарката не и броим парите. Важното е да е яка!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар