Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Трябва да дадеш безвъзмездно мажоритарния дял от лотарийният си бизнес на посочен от НАС субект. И ще запитам още ли някой се съмнява, че страната е попаднала в ръцете, на най-закоравели криминални престъпници. Че повече не става дума за политически различия и тем подобни. Най-обикновенни криминални престъпници без скрупули.
Last edited by Kiro; 05.06.2020, 11:48.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение[U]ТАБЕЛИ И ОБЯВИ[/U
11. Моля, както ние не пикаем във вашите пепелници, така и Вие да не си хвърляте фасовете в нашата тоалетна. (надпис в тоалетната на заведение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Братччед не разбра ли че ПК са 2 вида- едната с която си бил ти другата я знам и аз с патрони на манлихера или не знам какво си но значително по дълги от тези на калашника. Няма такива пълнители има кутии- за 100 и 200 патрона. Картечара има помощник който оправя лентата. Бях картечар- 182 съм висок приклада ме биеше по прасеца, дулото стърчеше над главата ми- ремъка максимално затегнат. Войник 82-84 - нос Емине, Братово- ВВС
това, за което говориш и викаха 'баба дона", с касетките. само сме я виждали на лекциите по мое време. тежеше около 9кила, ако не бъркам.
а сега, ако загледаш снимката, свинчо 'стреля" с лека картечница калибър 5.45 с ПЪЛНИТЕЛ от 45 патрона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
няма разлика в боеприпаса.
5.45 е калибъра.
патрони и пълнители напълно еднакви с тази разлика, че на картечницата е за 45 патрона. на автомата 30.
видях какво пише в педията, не се отнася за оръжието с което прекарах 18 месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Аз говоря за разликата в боеприпаса на 7,62мм автомат Калашников и 7,62мм картечница Калашников. Калибърът 5,45 не го познавам изобщо. Само каквото мога да прочета.
мислех, че коментирате картечницата на дебелото момче от снимките. тя е 5.45.
7.62 са по-старото въоръжение в армията ни. не съм пипал такива.
Коментар
-
ТАБЕЛИ И ОБЯВИ
1. Всеки истински комунист е под земята. (надпис на мина)
2. Ще бъда отворена след 10 минути. (бележка оставена от продавачка)
3. Без грам излишен килограм! (надпис върху кутия с маргарин)
4. Давам стая за момиче с голям балкон. (обява)
5. Търся работници за скара. (обява)
6. Търсим млада пенсионерка за работа.
7. Продавам шестмесечен ваксиниран немски овчар.
8. Продава се антично бюро за жени с дебели крака и големи чекмеджета.
9. Не пускайте чешмата, защото тече! (надпис на чешма)
10. ПАРКИНГ - НЕ ПАРКИРАЙ!!!!
11. Моля, както ние не пикаем във вашите пепелници, така и Вие да не си хвърляте фасовете в нашата тоалетна. (надпис в тоалетната на заведение)
12. Продавам куче. Ново. Нито веднъж не е лаело. (обява)
13. Граждани, времето за къпане, събличане и обличане е един час. (табела)
14. Търсим две секретарки, едната с два езика, другата без език. (обява)
15. Яйца собствено производство. (табела в магазин)
16. Правим обувки с кожа на клиента.
17. По-добре тук, отколкото отсреща! (надпис на кафене срещу централни гробища)
18. Българско бельо директно от вносителя. (надпис на Женския пазар)
19. Давам таван. Тоалетната е в мазето. (обява за наем)
20. Поради ремонт бръснеме отзад. (надпис на бръснарница)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
няма разлика в боеприпаса.
5.45 е калибъра.
патрони и пълнители напълно еднакви с тази разлика, че на картечницата е за 45 патрона. на автомата 30.
видях какво пише в педията, не се отнася за оръжието с което прекарах 18 месеца.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Три блондинки си говорят. Първата казва:
– Снощи хванах мъжа си за топките, а те студени.
Втората:
– Ама и на моя са му студени.
Третата:
– А аз, да си призная честно, въобще не обръщам внимание на тези неща.
На другия ден третата пристига на работа с огромна синина под дясното око.
Другите две питат:
– Какво ти има?
– Ами, влезе ми в главата вчерашния ни разговор. Лягам си снощи с мъжа ми в леглото, реших да проверя. А той ми вика: „Кво правиш?“ Аз отговарям: „Топките ти са горещи“. Той вика: „И кво от това?“ А аз му отвръщам: ''Странно, а на другите са студени'..
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Точно така. Патронът е същия калибър като на автомата, но е по-дълъг, 54 мм, а не 39.
5.45 е калибъра.
видях какво пише в педията, не се отнася за оръжието с което прекарах 18 месеца.
Last edited by ddb; 04.06.2020, 09:16.
Коментар
Коментар