IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Архитектурното бюро “А и А Архитекти” на арх. Ангел Захариев, съпруг на външния министър Екатерина Захариева, е главен проектант на скандалния строеж в Алепу, за който властите упорито твърдят, че е подпорна стена за свлачище, а всъщност има всички характеристики на хотел.

Архитектурното бюро “А и А Архитекти” на арх. Ангел Захариев, съпруг на външния министър Екатерина Захариева, е главен проектант на скандалния строеж в Алепу, за к....

frognews.bg
    Съпругът на Екатерина Захариева е проектант на подпорния хотел на “Алепу”

Коментар

• Коментар

• Лъвът издал закон. Заповядал да се изкопае голяма дупка в гората. Който падне в нея, на следващия ден всички животни могат да го опънат. Заекът се прибирал късно от купон. Леко пийнал. Не видял дупката и паднал в нея. Опитал се да се измъкне, но дупката голяма и нищо не станало. Седнал заекът в ъгъла на дупката и си мисли: „Аз съм толкова дребен. Ако утре всички ми се изредят от мене нищо нямам да остане.” В този момент покрай дупката минал вълкът. Гледа заекът вътре:
        - Ей рошав, какво правиш вътре?
        На заекът му хрумнала блестяща идея. Решил да излъже вълка и така да го изклати.
        - Абе лъвът издаде закон. Да се изкопае тая дупка. Който пръв влезе в нея, утре може да опъне, което си иска животно в гората. Аз съм загорял за лисицата и реших да се възползвам.
        Вълкът се замислил:
        - Ей, заек. Хрумна ми нещо. Има едно животно в гората, което много ме дразни и му имам зъб. Хайде да се разменим.
        - Окей – казал заекът. - Съгласен съм.
        Вълкът помогнал на заека да се измъкне и сам влязъл в дупката. На сутринта много животни се насъбрали около дупката. А вълкът стои в средата, с ръце на хълбоците и застрашително вика:
        - Слона-а-а!!! Доведете ми слона-а-а!

Коментар

• Подпорна стена на плаж в Япония!
          Много са глупави- Трябваше да си разрушат дюните и да си направят апартаменти..

Коментар

• ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА НА БЪЛГАРИНА:

1. Децата да са добре.
            2. Да си има собствен имот.
            3. Да яде до пръсване.
            4. Да пие до припадък.
            5. Да има винаги подръка жена за секс, ако случайно му се прииска .
            6. Да я ошамари, ако почне да му се отваря.
            7. Да не работи повече от един час дневно, щото от работа се гърбавее.
            8. Да е тарикат.
            9. Да е шеф на нещо. Каквото и да е.
            10. Да може да си купи нещо, което съседът му не може.
            11. Децата да не му се мотаят наоколо, щото е изнервен.
            12. Да напсува някой известен човек във Фейсбук.
            13. Да не му викат селянин. Кво като е от село?
            14. Винаги да минава тънко и на промоция.
            15. Да търка билети от лотарията. Някой ден със сигурност ще удари джакпота.
            16. Да има минимум 200 почивни дни в годината.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	viber_.jpg
Views:	1
Size:	16.1 КБ
ID:	3610683

Коментар

• Коментар

• Оперативка в Спешна помощ. Седят, чакат шефа. Влиза той, буреносен облак.
                  - Кой беше дежурен снощи?
                  - Аз - отговаря Кольо
                  - Имаше ли повикване за смъртен случай?
                  - Да - неразбиращо отговаря Кольо
                  - Разкажи на колегите!
                  - Докарахме мъртва бабичка за моргата. Както обикновено, пазачът вътре беше пиян и аз я сложих на един стол, оставих в ръцете ѝ документите и направлението за аутопсия.
                  - И знаеш ли какво става след това? - набира шефът - Не стига, че пазачът, като се е поосвестил, цяла нощ ѝ разказвал мръсни вицове. не! На сутринта идва чистачката, също бабичка, казва на починалата да си мръдне краката, за да измие пода, но тя не реагира. Чистачката я бутнала, разбрала, че жената е мъртва и припада. При падането повлякла и документите на починалата. Дошлите санитари се огледали кого да вдигнат и вдигнали чистачката, защото направлението за аутопсия лежало върху нея. Занесли я в залата, сложили я на масата. Идва патологът, заедно с цял курс бъдещи медицински сестри от университета. Тъкмо ще прави първи разрез и чистачката се освестила и надигнала глава. Всички момичета, заедно с патолога, припаднали. Та какво ще кажете за свое оправдание, колега?!

Коментар

• Въпрос към радио Ереван:
                    -Какво е банкер?
                    Радиото отговаря:
                    -Тип,който ти дава назаем чадър,когато грее слънце и иска да му го върнеш,когато вали дъжд...
                    Състраданието не е добродетел

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                      Тцъ, тцъ, тцъ и най-скъпата спалня в света си купила.

Коментар

• Кире, поп Аврам ли отиде към звездите?......
                        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Израелски вестник провел проучване сред читателите си каква е разликата между политиците и крадците.
                          Вниманието на редакцията било привлечено от отговора на един читател:
                          "Уважаема редакция,
                          Аз много мислих върху Вашия въпрос и стигнах до извода, че разликата между политиците и крадците е в това, че ние избираме политиците, а крадците избират нас.
                          С уважение,
                          Дов Берман"
                          Редакцията отговорила
                          "Скъпи господин Берман,
                          Решихме да Ви наградим с годишен абонамент за нашия вестник за Вашия гениален отговор! Защото Вие сте единственият читател, който намери разлика между политиците и крадците"..
                          Нощем гледаш ли звездите Кире .... толкова много звезди и толкова голям Космос ......
                          Каквото се сетиш, то си остава за теб ....

THE MATRIX

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

БОМБА ГРЪМНА В ГРЪЦКИТЕ МЕДИИ С ГОЛЯМА АФЕРА С ДЕПУТАТКАТА ОТ ГЕРБ МЕНДА СТОЯНОВА. РАЗСЛЕДВАТ Я, ЧЕ Е ЗАКУПИЛА НА ДЕЦАТА СИ КРУПЕН ИМОТ НА ОСТРОВ КАСАНДРА ЗА 5 МИЛИОНА ЕВРА, КАКТО И ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ! ЗА ТУЗАРСКИЯТ ХОТЕЛ....
                            Фейк,
                            https://dariknews.bg/novini/liubopit...8GGM7LVPiBoAvk

Коментар

• БОМБА ГРЪМНА В ГРЪЦКИТЕ МЕДИИ С ГОЛЯМА АФЕРА С ДЕПУТАТКАТА ОТ ГЕРБ МЕНДА СТОЯНОВА. РАЗСЛЕДВАТ Я, ЧЕ Е ЗАКУПИЛА НА ДЕЦАТА СИ КРУПЕН ИМОТ НА ОСТРОВ КАСАНДРА ЗА 5 МИЛИОНА ЕВРА, КАКТО И ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ! ЗА ТУЗАРСКИЯТ ХОТЕЛ....

Коментар

• Израелски вестник провел проучване сред читателите си каква е разликата между политиците и крадците.
                                Вниманието на редакцията било привлечено от отговора на един читател:
                                "Уважаема редакция,
                                Аз много мислих върху Вашия въпрос и стигнах до извода, че разликата между политиците и крадците е в това, че ние избираме политиците, а крадците избират нас.
                                С уважение,
                                Дов Берман"
                                Редакцията отговорила
                                "Скъпи господин Берман,
                                Решихме да Ви наградим с годишен абонамент за нашия вестник за Вашия гениален отговор! Защото Вие сте единственият читател, който намери разлика между политиците и крадците"..

Коментар

Working...
                                X