Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБорисов от Варна:
"Ма кво ме питате тук за Божков, Златев, Каракачанов и т.н. Питайте за това което направихме във Варна. То е много. Естакади, кръгови движения, Аспаруховия мост поне пет пъти го ремонтирахме и още ще го ремонтираме. Даже инвестирахме 50 млн. в дупка, а вие ме занимавате с глупости."
Коментар
-
Борисов от Варна:
"Ма кво ме питате тук за Божков, Златев, Каракачанов и т.н. Питайте за това което направихме във Варна. То е много. Естакади, кръгови движения, Аспаруховия мост поне пет пъти го ремонтирахме и още ще го ремонтираме. Даже инвестирахме 50 млн. в дупка, а вие ме занимавате с глупости."
- 2 Харесвания
Коментар
-
Срамежлив мъж харесал аптекарка. Проблемът: не знаел как да я заговори..
Негов приятел го посъветвал да отиде в аптеката, да купи нещо от там, след което да я заговори и да я покани, да пият по нещо и така...
По съвета на приятеля си, мъжът отишъл в аптеката и се наредил на опашката. Дошъл редът му. Той събрал всичката си смелост, погледнал дамата в красивите очи, краката му омекнали, но все пак събрал смелост и смутолевил:
- Аз ще пия аспирин! Ти какво ще пиеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Как ли ще изглежда подобна статистика с броя на ромите в България?
Много ми е любопитно с колко ще поевтинее тока, ако вече няма кой да го краде.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнениеСтатистика: Ако изведнъж чернокожите, независимо от възрастта и пола,напуснат САЩ:
- Населението на САЩ ще намалее с 11.3 %%;
- броят на работещите, обаче ще намалее само с 1.4 %;
- Броят на затворниците в затворите ще намалее с 48 %;
- броят на бандите и другите престъпни групировки ще е по-малък от 53 %;
- средният коефициент на интелигентност ще се увеличи с 7,4 поставяйки САЩ на трето място в света, на същото като Япония;
-Средния резултат на SAT (2016) ще нарасне до 1100 точки (сега е равен на 1000)%;
- броят на болните от СПИН ще намалее с 65 %;
-Броят на пациентите с хламидиоза ще намалее с 59 %;
- Броят на пациентите с гонорея ще намалее с 69 %; - броят на пациентите със сифилис ще намалее с 57 %;
- средният годишен доход в цялата страна ще нарасне с над 20,000 долара;
- Броят на хората, живеещи в бедност, ще намалее с 54 %; -Броят на бездомните хора ще спадне с 65%;
- броят на получателите на социални помощи ще намалее с 52 %;
- Демократическата партия на САЩ ще загуби 26 % от избирателите си.
Много ми е любопитно с колко ще поевтинее тока, ако вече няма кой да го краде.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Статистика: Ако изведнъж чернокожите, независимо от възрастта и пола,напуснат САЩ:
- Населението на САЩ ще намалее с 11.3 %%;
- броят на работещите, обаче ще намалее само с 1.4 %;
- Броят на затворниците в затворите ще намалее с 48 %;
- броят на бандите и другите престъпни групировки ще е по-малък от 53 %;
- средният коефициент на интелигентност ще се увеличи с 7,4 поставяйки САЩ на трето място в света, на същото като Япония;
-Средния резултат на SAT (2016) ще нарасне до 1100 точки (сега е равен на 1000)%;
- броят на болните от СПИН ще намалее с 65 %;
-Броят на пациентите с хламидиоза ще намалее с 59 %;
- Броят на пациентите с гонорея ще намалее с 69 %; - броят на пациентите със сифилис ще намалее с 57 %;
- средният годишен доход в цялата страна ще нарасне с над 20,000 долара;
- Броят на хората, живеещи в бедност, ще намалее с 54 %; -Броят на бездомните хора ще спадне с 65%;
- броят на получателите на социални помощи ще намалее с 52 %;
- Демократическата партия на САЩ ще загуби 26 % от избирателите си.
- 5 Харесвания
Коментар
-
https://www.facebook.com/sabin.hariz...1MDM3NzQyNzA4/--Публична е....... на полицайка от нигер
Протестите срещу расизма в Лондон!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар