IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	332.jpg
Views:	1
Size:	66.0 КБ
ID:	3612424

Коментар

• - Миме, как така забременя, бе мамо? - недоумява майката.

- Как се случи, ли? Ами, не исках да си размажа червилото - ииии....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Борисов от Варна:

"Ма кво ме питате тук за Божков, Златев, Каракачанов и т.н. Питайте за това което направихме във Варна. То е много. Естакади, кръгови движения, Аспаруховия мост поне пет пъти го ремонтирахме и още ще го ремонтираме. Даже инвестирахме 50 млн. в дупка, а вие ме занимавате с глупости."
        Click image for larger version

Name:	3344.JPG
Views:	1
Size:	49.4 КБ
ID:	3612261

Коментар

• Мечка - гризли пуска обява в голям американски вестник: "Лекувам запек само с поглед!"

Коментар

• Борисов от Варна:

"Ма кво ме питате тук за Божков, Златев, Каракачанов и т.н. Питайте за това което направихме във Варна. То е много. Естакади, кръгови движения, Аспаруховия мост поне пет пъти го ремонтирахме и още ще го ремонтираме. Даже инвестирахме 50 млн. в дупка, а вие ме занимавате с глупости."

Коментар

• Коментар

• НАЙ!

Коментар

• Срамежлив мъж харесал аптекарка. Проблемът: не знаел как да я заговори..

Негов приятел го посъветвал да отиде в аптеката, да купи нещо от там, след което да я заговори и да я покани, да пият по нещо и така...

По съвета на приятеля си, мъжът отишъл в аптеката и се наредил на опашката. Дошъл редът му. Той събрал всичката си смелост, погледнал дамата в красивите очи, краката му омекнали, но все пак събрал смелост и смутолевил:

- Аз ще пия аспирин! Ти какво ще пиеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Как ли ще изглежда подобна статистика с броя на ромите в България?
                    Много ми е любопитно с колко ще поевтинее тока, ако вече няма кой да го краде.
                    Думам ти дъще, сещай си снахо!

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
                      Статистика: Ако изведнъж чернокожите, независимо от възрастта и пола,напуснат САЩ:
                      - Населението на САЩ ще намалее с 11.3 %%;
                      - броят на работещите, обаче ще намалее само с 1.4 %;
                      - Броят на затворниците в затворите ще намалее с 48 %;
                      - броят на бандите и другите престъпни групировки ще е по-малък от 53 %;
                      - средният коефициент на интелигентност ще се увеличи с 7,4 поставяйки САЩ на трето място в света, на същото като Япония;
                      -Средния резултат на SAT (2016) ще нарасне до 1100 точки (сега е равен на 1000)%;
                      - броят на болните от СПИН ще намалее с 65 %;
                      -Броят на пациентите с хламидиоза ще намалее с 59 %;
                      - Броят на пациентите с гонорея ще намалее с 69 %; - броят на пациентите със сифилис ще намалее с 57 %;
                      - средният годишен доход в цялата страна ще нарасне с над 20,000 долара;
                      - Броят на хората, живеещи в бедност, ще намалее с 54 %; -Броят на бездомните хора ще спадне с 65%;
                      - броят на получателите на социални помощи ще намалее с 52 %;
                      - Демократическата партия на САЩ ще загуби 26 % от избирателите си.
                      Как ли ще изглежда подобна статистика с броя на ромите в България?
                      Много ми е любопитно с колко ще поевтинее тока, ако вече няма кой да го краде.

Коментар

• Статистика: Ако изведнъж чернокожите, независимо от възрастта и пола,напуснат САЩ:
                        - Населението на САЩ ще намалее с 11.3 %%;
                        - броят на работещите, обаче ще намалее само с 1.4 %;
                        - Броят на затворниците в затворите ще намалее с 48 %;
                        - броят на бандите и другите престъпни групировки ще е по-малък от 53 %;
                        - средният коефициент на интелигентност ще се увеличи с 7,4 поставяйки САЩ на трето място в света, на същото като Япония;
                        -Средния резултат на SAT (2016) ще нарасне до 1100 точки (сега е равен на 1000)%;
                        - броят на болните от СПИН ще намалее с 65 %;
                        -Броят на пациентите с хламидиоза ще намалее с 59 %;
                        - Броят на пациентите с гонорея ще намалее с 69 %; - броят на пациентите със сифилис ще намалее с 57 %;
                        - средният годишен доход в цялата страна ще нарасне с над 20,000 долара;
                        - Броят на хората, живеещи в бедност, ще намалее с 54 %; -Броят на бездомните хора ще спадне с 65%;
                        - броят на получателите на социални помощи ще намалее с 52 %;
                        - Демократическата партия на САЩ ще загуби 26 % от избирателите си.

Коментар

• https://www.facebook.com/sabin.hariz...1MDM3NzQyNzA4/--Публична е....... на полицайка от нигер

Протестите срещу расизма в Лондон!

Коментар

• Сега съм скопен, докато си премиер, не можеш да говориш, но ще дойде и моето време да правя комикси и карикатури

НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• - Скъпи, ако скоча във водата - ще ме спасиш ли?

- А, ако кажа, че ще те спася - ще скочиш ли?

Коментар

• - Скъпи, много ме е страх да скоча с парашут!
                                - Ми, скочи без него бе, слънце!

Коментар

Working...
                                X