IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За един ден Путин излекува целия свят от КОВИД !!!

Коментар

• - Здравейте, аз съм Минчо и правих с*кс с пандата в зоопарка!
      - Това е клуб на анонимните алкохолици...
      - Е, според Вас, трезвен ли бях?
      - Здравей, Минчо.

Коментар

• Рокер влиза в крайпътно заведение и вика сервитьорката:
        - Мацка, дай три спукани гуми и два фара!
        Ошашавена, сервитьорката тича при главния готвач и обяснява ситуацията.
        - Аз тоя го знам, иска три мекици и две яйца на очи!
        След малко сервитьорката носи на рокера купа с боб.
        - Но аз друго поръчах!
        - Спокойно, готвачът каза, че поръчката Ви ще е готова до няколко минути, а дотогава да давате газ!

Коментар

• Коментар

• Испански виц:
            Мъж и жена спят в отделни стаи.
            Приятел пита:
            - А като искате да правите секс?
            - Ами свирвам и тя идва.
            - А тя като иска?
            - Идва при мен и пита:"Да не си свирнал?"..

Коментар

• Актрисата Басет си падала по ума на Илън Мъск, а не по парите му.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                  Три ракии се равнявали на три парчета торта!Но,не съм чул след три парчета торта,някой да пее "Градил Илия килиия ..."!?
                  Click image for larger version

Name:	274361589_1331891207308602_7212276682532017615_n.jpg
Views:	1
Size:	40.3 КБ
ID:	3876383

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                    След като "ергенът" се запозна с участничките той се върна при майка си
                    Тръгна си с водещия

Коментар

• Три ракии се равнявали на три парчета торта!Но,не съм чул след три парчета торта,някой да пее "Градил Илия килиия ..."!?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                        След като "ергенът" се запозна с участничките той се върна при майка си
                        По-добре, отколкото да влезе в LGBT редиците ...

Коментар

• След като "ергенът" се запозна с участничките той се върна при майка си
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Телефонно обаждане в пожарната:
                            - Ало, пожарната ли е?
                            - Да, кажете!
                            - Да ви обясня сега за какво става дума... Значи, преди три години у нас имаше купон. Един приятел донесе трева. Свихме цигарки, повечето я изпушихме. Обаче оставихме малко и посяхме в една саксия.
                            - И какво?
                            - Порасна голяма, даде реколта и на следващата година пушихме от нея. После я преместихме в една голяма саксия от фикус и я сложихме на терасата.
                            - Е, и?
                            - А миналата година пак правихме купон. И един идиот да вземе, че да ритне саксията от терасата...
                            - Ама, господине...
                            - И то всичко се разпръсна из двора, обаче взе, че се хвана долу в пръстта и сега целият ни двор е обрасъл с тая трева.
                            - А бе, наркоман, тук е пожарната, какво ми ги разправяш тия?
                            - Именно, де! Искам да ви кажа, като идвате да гасите къщата, да не изпотъпчете тревата в двора!

Коментар

• За вчерашния световен ден на пощальоните и куриерите! Старо, но златно!

След 35-годишна вярна служба за Пешо Пощальона настъпил последният работен ден... Отишъл Пешо до централата, взел си раницата с пратките и тръгнал по адресите, които си обикалял още от първата година най-рутинно.
                              При пристигане на първия адрес, на вратата го посрещнало цялото семейство, на което той носел пощата вече дълги години, поздравили го за пенсионирането и му подарили дребно подаръче, просто ей така - за спомен. Радостен, че са го запомнили с добро, Пешо продължил към втората къща, където собственикът, също много доволен и благодарен през годините, му подарил кутия кубински пури - да си ги пуши с пенсията. Още по-развеселен Пешо стигнал третата къща, позвънил и зачакал в нарастваща еуфория. И изненадата не закъсняла! Вратата се отворила, а на прага - една ослепителна мадама, облечена провокативно: с дълбоко деколте, супер къса пола... Напра'о - истинска сек' бомба! Още преди да каже нещо наш Пешо, мацката го грабнала за ръката, завела го на горния етаж в спалнята и го шашнала с няколко бурни часа див сек', какъвто Пешо не бил и сънувал! След като се облекли, горещата дама го завела в трапезарията на първия етаж, направила му закуска - яйца, бекон..., всичко, както си му е редът. Накрая му направила и кафе, поднесла му го в изящен порцелан... Пешо отпил от кафето, но видял, че в чинийката под чашата има банкнота от пет лева и попитал крайно озадачен:
                              - Всичко беше прекрасно, нали, ама какви са тези пет лева под чашката с кафето?!
                              Мацката се усмихнала и отговорила:
                              - Тази сутрин казах на съпруга си, че днес ти е последният работен ден и трябва да направим нещо специално за теб, а той ми каза: "Е*и го тоя, дай му пет лева!"... А иначе закуската беше изцяло моя идея, да знаеш!

Коментар

• В книжарницата:
                                - Искам да купя някаква книга.
                                - Каква?
                                - Абе, каквато и да е, един приятел е болен и ще му нося нещо за четене в болницата.
                                - Библията?
                                - Е, не е чак толкова болен...

Коментар

Working...
                                X