IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Журналистка от голяма медия прави репортаж за инфлацията и поскъпването на горивата от голяма бензиностанция и пита клиент:
    - Господине, виждам, че зареждате. Как ви се отразява поскъпването на горивата?
    - Ааа, за мен няма проблеми, аз винаги зареждам за 20 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      Изводът от историята е че българина е готов на всичко, за да го дадат по телевизора!
      Вместо да приеме случката като подарък от съдбата гледа да се обажда на телевизията!
      Все пак е получил 10 литра домашна ракийка грубо по 7/8 лв. литъра ~ 70 лв., а той платил за 10 литра вода за 3 лв.? И ПАК Е НЕДОВОЛЕН!!!

Коментар

• Click image for larger version

Name:	vic-1.jpg
Views:	1
Size:	60.7 КБ
ID:	3872169
        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Като доиде вируса си купих маска.
          Само след няколко месеца се скъса ластика - заших го.
          Лани се счупи телчето - сложих кламер и си викам , много калпави тия маски...
          Ама не съм бил прав - от тогава не се е повреждала и вече пета вълна карам с нея.
          И сега се чудя дали да я изпера. Ми ако се повреди и спре да пази от вируса ?

Коментар

аз не разбрах човека какво е виновен, че са го уволнили
            не стига тежкото морално поражение, което е понесъл
            а върнали ли са ракията на човека?
            ако не са, то поражението е по-скоро материално - 60 кила ракия
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Дистрибутора поел Вината, за Ракията. И всичко това, без мезе.
              Съсипаха я, тая държава.
              аз не разбрах човека какво е виновен, че са го уволнили
              не стига тежкото морално поражение, което е понесъл
              препоръка е

Коментар

Дистрибутора поел Вината, за Ракията. И всичко това, без мезе.
                Съсипаха я, тая държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Слушам по телевизорА, че някакъв купил туба с 10 литра вода от супера, а се оказала ракия. Хубава ракия, 43 градуса и пивка.
                  И оня отишъл да прави рекламация. Искал си човеко вода, върнал ракията.

Аз си мисла, че тоя не е българин. Няма начин.
                  https://www.vesti.bg/bulgaria/razkri...lovdiv-6137966
                  препоръка е

Коментар

Слушам по телевизорА, че някакъв купил туба с 10 литра вода от супера, а се оказала ракия. Хубава ракия, 43 градуса и пивка.

Човекът очаквал шампанско, недоволен

Коментар

Има върнал се да вземе с жената още 2 бъчонки с вОда, 40градусова за 0,2лв/л
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Глухоням се съветва с колега как да каже на аптекаря, че му трябва презерватив.
                        " Трясваш го на касата на аптекаря и слагаш до него пари "
                        Той издебва да няма хора в аптеката, бързо влиза, трясва го на плота и слага 10 лева до него.
                        Аптекаря също го вади, трясва го и той:
                        "Моя е по-голям !" и прибира парите.

Коментар

• Слушам по телевизорА, че някакъв купил туба с 10 литра вода от супера, а се оказала ракия. Хубава ракия, 43 градуса и пивка.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• На границата между Сърбия и България, ми правят проверка на документите, имаше малък проблем.На тир карнета сгрешили номера на камиона,и сръбският митничар трябва да поправи грешката.Като се разбуча, взе да псува, питам го какъв е проблема? А той:

-Друг е йебал мома у гората, сега я че чистим тръни от пичка.

Боже колко мъка в едно изречение.

Коментар

• Затварят Щирлиц и Джеймс Бонд в една килия. Теб с Интерпол ли те намериха, пита Бонд. Не, с Гугъл, отговаря Щирлиц

Коментар

• Компютрите промениха тотално живота ни!Израстна цяло едно поколение,което се самозадоволява с лявата ръка!

Коментар

Working...
                                X