Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСлушам по телевизорА, че някакъв купил туба с 10 литра вода от супера, а се оказала ракия. Хубава ракия, 43 градуса и пивка.
И оня отишъл да прави рекламация. Искал си човеко вода, върнал ракията.
Аз си мисла, че тоя не е българин. Няма начин.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Глухоням се съветва с колега как да каже на аптекаря, че му трябва презерватив.
" Трясваш го на касата на аптекаря и слагаш до него пари "
Той издебва да няма хора в аптеката, бързо влиза, трясва го на плота и слага 10 лева до него.
Аптекаря също го вади, трясва го и той:
"Моя е по-голям !" и прибира парите.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Слушам по телевизорА, че някакъв купил туба с 10 литра вода от супера, а се оказала ракия. Хубава ракия, 43 градуса и пивка.
И оня отишъл да прави рекламация. Искал си човеко вода, върнал ракията.
Аз си мисла, че тоя не е българин. Няма начин.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 9 Харесвания
Коментар
-
На границата между Сърбия и България, ми правят проверка на документите, имаше малък проблем.На тир карнета сгрешили номера на камиона,и сръбският митничар трябва да поправи грешката.Като се разбуча, взе да псува, питам го какъв е проблема? А той:
-Друг е йебал мома у гората, сега я че чистим тръни от пичка.
Боже колко мъка в едно изречение.
- 10 Харесвания
Коментар
-
Тези обяви не ги разбирам и това е !
ОБЯВИ ЗА ЗАПОЗНАНСТВО
От телевизия "Тянков"
Мъж на 52г от Бургас търси приятелка от Русия. (Гаранция в Русия гледат Тянков тв. )
Момиче на 18г си търси приятел. (Тая е от някое село, щом има Тянков, а няма месинджър.)
Мъж на 28г от Хасково търси зряла жена до 68г (Сигурно за да му плете терлици и да му прави мекици. )
Вдовица на 60г без деца умна интелигентна скромна търси мъж без деца и внуци работещ в чужбина. ( И старите станали хитри.)
Вдовица очаква запознанство с младолик мъж 58-62 от Бургас за сериозна връзка. ( Колко да е младолик, като на 18 ли?)
Младеж на 40 от София търси авантюристична дама до 45 да обикалят ИЗ света. ( Не се ли пише по света, ама той младеж още се учи да пише. )
Свободна жена търси мъж до 75 от Бургас с пенсия. ( Ми на тая възраст с детски ли да е?)
Свободна жена на 55г търси добър и самостоятелен мъж. ( Т.е. да не живее с мама все още.)
Красива дама от София желае запознанство с мъж от 70 до 75 жизнен и добър. ( Жизнен жизнен колко да е жизнен на 75, да ходи сам до WC може би.)
Мъж на 40г търси жена. ( Нима! Много изчерпателно.)
Разведена на 37 с кола търси мъж с джип. ( Гаранция е дебела.)
Мъж на 35 от Пловдив пуши много, пие с кола търси жена до 75кг за връзка. ( Това пие с кола не го разбрах. Кока кола ли пие, като е с колата ли пие...)
Неомъжена от Варна без деца търси мъж по възможност неженен от района. ( Ако нвма възможност може и женен.)
Мъж на средна възраст търси скромна жена с очила и бретон. ( Ще се подстригвам какво да правя, предложението е неустоимо.)
Млада банкерка на 43 търси мъж. ( Да му направи банков превод за един милион.)
Жена на 30г образована с големи очи търси богат мъж. ( Ще намериш не се притеснявай.)
- 7 Харесвания
Коментар
-
Беседа на тема "Изневерите в семейството и връзката им с различните професии!"
Лектора:
- На първо място в това отношение са моряците, поради тяхното продължително отсъствие от дома! На второ място са тираджиите, по същата причина!
Глас от залата:
- Извинете, но аз съм тираджия и жена ми не ми изневерява!
Друг глас от залата:
- Ето заради такива смотаняци сме на второ място!
- 5 Харесвания
Коментар
-
От "някъде": Rumen Jordanov
6 февруари 2016 г. · Varna, Област Варна ·
Подслушан разговор:
Васа гордо носи новата си рисунка на Ая.
- Виж -това съм аз. Имам дълга коса.
- Да. Лилава.
- Даааа. И дълга рокля!
- И четири ръце?
- И дълга рокля!
- И четири ръце!!! За какво са ти четири ръце?
- Ами да ям...да пия...да пиша...и да играя на компютъра!
- И всичко това само с един мозък?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Шанцата за ски скокове в Пекин - дето сега тече зимна олимпиада
https://twitter.com/ApostolDyankov/s...30407216664578
- 2 Харесвания
Коментар
-
Прибира се един човек у дома и гледа в двора на съседа огромен тенис корт, а той играе срещу Джокович, и то пред публика.
- Ей, комшу, откъде се взе тая чудесия? - шашнал се човекът.
- Ами, хванах златна жаба в тукашния язовир. Можеш и ти да я намериш - само внимавай, че е малко глуха...
Отишъл човекът, намерил жабата и ѝ казал:
- Направи цялата ми къща да е в злато!
Връща се, гледа - цялата къща в блато.
- Комшу, виж какво направи тая жаба?! Аз ѝ казах злато, тя блато направила...
- А ти какво мислиш, че съм си поискал – голям тенис, ли?!
- 10 Харесвания
Коментар
Коментар