Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Строителен работник се връща от Африка, където е работил три години. На летището го посрещат приятелите му. Слиза той от самолета, почернял, с корков шлем на главата, а на раменете му маймунка.
- Здрасти, Пешо! Как беше в Африка?
- Уф, много бачкане, направо се скапах.
- Пешо, а мадамите в Африка как са?
- Много е кофти с продуктите, пичове. Всичко трябва да купуваш от пазара, дефицит и т.н.
- Пешо, кажи за мадамите, бе.
- Голяма жега, ей. А нощем пък студ. Страхотия.
- Абе, кажи за мацките, бе. Кво ни интересува жегата.
Маймунката дърпа Пешо за едното ухо:
- Тате, тате, кажи им за мадамите, бе...И това ще мине ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеВсичките са страхотни. Млади, здрави жени във фертилна възраст.
К'во толкова ги избирате?
Един хикс вземе ли да избира, пиши го умрял.
Пък то там всичко е екстра качество. Кво да избираш?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kostag5 Разгледай мнениеАз не съм манджия..има какво да се харесаайде няма нужда.
Коментар
� -
Аз не съм манджия..има какво да се хареса
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеБразилски задник 2014, изборът е ваш!
Коментар
� -
ЕПОХАЛНО ПОСТИЖЕНИЕ!
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениеРуски учени приземяват сонда върху комета за първи път в световната история
Автор: ПИК Дата05:23 | 12.11.2014
__________________________________________________ _________________________
Епохално постижение на човечеството!
Епохално постижение и на Европейската космическа агенция!
http://www.vesti.bg/tehnologii/nauka...kometa-6027401
ПП. И нов епохален рекорд на българската злоба и безхаберие.Last edited by Дон Карлос; 13.11.2014, 17:10.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеСедмата отляво надясно или по арабски? Че нещо ме затруднява преценката.
Коментар
�
Коментар