Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеОбърни внимание, че ни били посещавали и за секс!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеА сексът водел до любов...
А бе, няма прошка.
Превземат ни !!!
Ако са красиви и носят на пиене и бой- добре са дошли!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеОбърни внимание, че ни били посещавали и за секс!
А бе, няма прошка.
Превземат ни !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеВитоша е база на извънземна цивилизация, разкриха родни уфолози. От години посетителите обитавали планината, където прокопали тунели и извършвали изследователски дейности. Подземията са с дължина над 15 километра.
http://www.novini.bg/news/284020-%D0...%88%D0%B0.html
А да Ви вида ся ....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Витоша е база на извънземна цивилизация, разкриха родни уфолози. От години посетителите обитавали планината, където прокопали тунели и извършвали изследователски дейности. Подземията са с дължина над 15 километра.
http://www.novini.bg/news/284020-%D0...%88%D0%B0.html
А да Ви вида ся ....Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВесели момчета, ама си представям как се разминавам всеки ден с подобни идиотчета по улиците, а гумата без крик се сменя от 2-ма, трябва само малко повече акъл...
Коментар
-
Две омъжени жени излезли на дамско парти. Напили се като маймуни и сутринта тръгнали да се прибират към вкъщи. В движение им се приходило по малка нужда. Минали покрай едни гробища и за да не ги видят хората, решили да се облекчат в гробищата. Речено - сторено, но нямало с какво да се избършат. Първата си свалила гащите, избърсала се с тях и ги хвърлила. Да, ама на втората й се досвидяло да си хвърля гащите, пресегнала се към гроб и се избърсала с венец от него. Прибрали се вкъщи, а на другият ден мъжете им се срещат. На първата мъжа казал:
- Бате, тая моята се прибра снощи пияна и без гащи.
Мъжът на втората потъркал чело и отговорил:
- Това не е нищо. Моята се прибра пияна с гащи, но от задника й стърчеше една лента на която пишеше: "Никога, няма да те забравим."
Коментар
-
Съвременна жилищна кооперация в "Младост" ІV в София (съседките от срещуположни блокове могат да си говорят от терасите). Рано сутринта:
-Марийка, да не си болна? Снощи докторът си тръгна от вас към 3:00 часа.
-Хайде сега! Полковникът като си тръгна от теб преди малко, да не е започнала война?
Коментар
-
- Иванчо, отиди до съседа да вземеш теслата, че ми трябва.
Връща се след малко Иванчо :
– Тате, съседът каза, че няма да я даде.
– Остави го, скръндза. Ходи, донеси нашата.
Всички вицове от днес: http://daniivanov.blogspot.com/2015/05/2015_22.html
Коментар
-
Панайот Ангарев: Единствената разлика между прессъобщенията от първото и второто посещение на българското правителство в Катар е подписаното споразумение за съвместна борба с престъпността. То обаче може да се приеме като жест на добронамереност от страна на домакините, тъй като подобно споразумение е напълно безсмислено. В Катар няма престъпност заради прилаганото смъртно наказание. Досега няма и данни някой гражданин на Катар да е извършил престъпление в България.
Коментар
Коментар