If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Премиерът на България Бойко Борисов също коментира кризата в Гърция. Пред елита на ГЕРБ Борисов заявил:
- Абе, тоя Ципрас е голяма балама. Как веднъж поне не се сети да каже: "Папандреу е виновен"?!
Просяк влиза в книжарница и си купува черно-бял плакат на Бойко Борисов за 0,10 лв. След около една седмица влиза и купува 10 плаката. След един месец спира москвич, излиза просякът и купува 100 плаката на Бойко Борисов. След известно време спира Дачия, излиза просякът и купува 1000 плаката. След два месеца спира черен мерцедес, излиза просякътв черен костюм с 5 бодигарда. Влиза в книжарницата:
- Искам да купя всички плакати на Бойко Борисов!
- Добре де казъл продавачът преди около половин година бяхте просяк. От тогава идвате и ми купувате плакати на Бойко Борисов и забогатяхте. Как стана това?
- Открих стрелбище!
Просяк влиза в книжарница и си купува черно-бял плакат на Бойко Борисов за 0,10 лв. След около една седмица влиза и купува 10 плаката. След един месец спира москвич, излиза просякът и купува 100 плаката на Бойко Борисов. След известно време спира Дачия, излиза просякът и купува 1000 плаката. След два месеца спира черен мерцедес, излиза просякътв черен костюм с 5 бодигарда. Влиза в книжарницата:
- Искам да купя всички плакати на Бойко Борисов!
- Добре де казъл продавачът преди около половин година бяхте просяк. От тогава идвате и ми купувате плакати на Бойко Борисов и забогатяхте. Как стана това?
- Открих стрелбище!
- Красавице, дай си телефона!
- Младежо, пишете - +79991234567.
- Хм...така изведнъж...
- Пишете, пишете, не се срамувайте. Звъннете ми тази вечер точно в шест. В седем сме на вечеря. Не обичам да се храня по-късно. Днес няма да има секс. Рано е. Вземете пари. Обичам раци. Няма нужда от цветя - спестете ги.
Утре вече може секс. Обичам да съм отгоре. Половин година стига ли ви? Не мога да отлагам прекалено децата, пък и вие също. Момченце. А след това и дъщеричка. Ще напълнея. А вие ще оплешивеете. Ще се хванете със съседката, а аз ще ви взема апартамента.
- Леле колко си тъпа!
- По-добре да изгубиш две минути, отколкото 20 г.
Коментар