If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иванчо бил овчарче. Стоял си по цели месеци сам в планината. Един ден минал попа и гледа - Иванчо си го топи в мляко и го ръга на една овца. Попитал попа: - Какво правиш, Иванчо? - Лекувам я, дядо попе, че нещо болнава. - Абе тя попадията нещо болнава, що не дойдеш да я полекуваш? Естествено Иванчо грабнал едно менче с мляко и тръгнал с попа. Отишли у тях и Иванчо почнал "лечението". Гледа попа и си вика: - Ако не беше това мляко, то си е живо еб..е...
Събрали се българските политици и си говорят:
- След 50 години България ще е богата страна!
- Ех, жалко, че нас няма да ни има тогава...
- Не "жалко", а "защото"...
пишем дисертация:
Стои заекът на пънче и пише. Минава покрай него лисицата и го пита:
- Какво пишеш, зайо?
- Дисертация.
- За какво?
- За това, как зайците ядат лисици.
- Че къде си виждал такова нещо?
- Ела с мен и ще ти покажа...
След известно време заекът пак седи и пише нещо. Минава вълкът.
- Какво пишеш, дългоухи?
- Дисертация за това, как зайците изяждат вълците.
- Ти да не си откачил?
Следваща картина: заекът пише, идва мечката.
- Какво пишеш?
- Дисертация за това, как зайците изяждат мечките.
- Къде си видял такова нещо?
Последна картина: пещера, планина от лисичи, вълчи, мечи кости. В средата, огризвайки кокалче, лежи огромен лъв.
ПОУКА: важна е не темата на дисертацията, а това, кой е твоят научен ръководите,,
Гражданин-спестовник всеки работен ден,пет минути преди да затвори банковият клон,внасял по сметка 2-3 шепи дребни монети!И така година.Веднъж пак 5 мин.преди края на р.в.той поискал да му изплатят сумата по сметката в брой,касиерите които очаквали с нетърпение този момент му докарали една количка с два сандъка монети и ехидно попитали дали уважаемия ще ги преброи?Човека ги погледнал,бръкнал в двата сандъка,взел по шепа монети и казал остатъка да го върнат пак по сметката,после кротко и внимателно напуснал салона!!!
Коментар