IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хелоуин.Звъни се на вратата,
    отваря Киро:
    -Мила,имаме вещица на
    вратата ...
    -Дай и бонбони и ще се махне...
    От тогава тъщата не му говори ...

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
      Цяла вечер една мисъл не ми позволи да заспя; От къде са се появили негрите след като Адам и Ева са бели???
      Кой ти каза, че са бели. Ако netflix направят филм за тях 100% ще са черни.
      Рекламна мрежа MVM Ads

Коментар

• Атлантите след потъването на континента са акостирали в Африка - наследниците им са негрите. Описани са в свещеното писание като великани.

Коментар

Цяла вечер една мисъл не ми позволи да заспя; От къде са се появили негрите след като Адам и Ева са бели???
          Явно един от двамата е кръшнал и се е върнал за "едно бързо" с някой братовчед, още висящ на клона....

Коментар

• Цяла вечер една мисъл не ми позволи да заспя; От къде са се появили негрите след като Адам и Ева са бели???

Коментар

• Мили дами, не умирайте девствени! Както всички знаем, "там" ви очакват ислямски терористи!!!

Коментар

• Веднъж, един решил да извърши комбинирано самоубийство. Идеята му била да се обеси, отрови и застреля едновременно. И така, той застанал на ръба на една скала. Надянал си примката на врата и завързал другия край за някакъв жилав храст. Погълнал отровата. Хвърлил се от скалата. И вече във въздуха - стрелял към главата си без да допира плътно пистолета към нея. И какво се получило на практика? Куршумът не ударил главата му, а въжето над нея и го скъсал. Оня паднал в морето. И от съприкосновението със студената вода - неволно повърнал отровата. Така, че въпреки тройното подсигуряване останал жив. Доплувал до брега, изтръскал се като куче и промърморил: - Ебаси и бесенето, замалко да се удавя .....

Коментар

• - Мило, ти що ми викаш поничка? Щото съм сладка ли?
                  - Да, и щото имаш дупка

Коментар

• Лукс - да ти е все тая кой ден от седмицата е.

Коментар

• На пейка в парка бабка държи в ръце, перука, чене, очила и си мърмори:
                      - Баси и кихането, разглобих се .....

Коментар

• Толко бил зле, че и Ивелин Михайлов му дал пари назаем.

Коментар

• – Два теста за бременност, моля! - иска мъж в аптека.
                          в това време получава sms...
                          – басси шибаният ден... дай още един...

Коментар

• - Мамо, обичам един мъж.
                            - А той?
                            - А той - друг.

Коментар

• При еднополовите бракове след спор, който излезе прав, той е жената!

Коментар

Аз : Човек който си чеше гъза, не трябва да си яде ноктите!
                                Научно доказано е, че ако те сърби дупето, после показалецът ти мирише на лайна!

Коментар

Working...
                                X