Два пъти не си плащаш данъците – изключват те от списъците с данъкоплатци.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Гозбите в различните страни:
Грузинска:
- Сгответе нещо, поръсете с кориандър, залейте с киндзмараули, добавете сулугуни.
Френска:
- Опечете горе-долу месото, полейте го със соса, който варихте 3 часа, украсете с шалот.
Италианска:
- Съберете остатъците от хладилника, стоплете ги, поръсете обилно с моцарела. Поднесете с някакви макарони.
Китайска:
- Съберете измрелите мухи и хлебарки, наберете трева от двора, запържете всичко това в силно загрят тиган и сипете 1 литър соев сос.
Японска:
- Уловете нещо живо в морето, веднага го нарежете на парченца и докато още мърда, го поднесете с уасаби.
Мексиканска:
- Добавете лют пипер. Друго може да не слагате.
Ливанска:
- Намажете нещото със сусамово олио, залейте с лимонов сок. Поднесете го на гостите след 20 минути, за да са забравили вече какво е имало на масата в началото.
Индийска:
- Смесете къри с лют пипер, пипер и пипер. Добавете към кърито. Украсете с грах.
Гръцка:
- Поднесете евтини продукти, които просто сте нарязали на парчета и даже не сте разбъркали. Повтаряйте гордо: ”Натур продукт!”.Life's a journey, not a destination.
And I just can't tell just what tomorrow brings...
Коментар
-
В кабинета на лекаря са мъж и жена. Тя:
– Докторе, трябва да увеличите пениса на мъжа ми!
– А той е малък, така ли?
– Не, 22 см.
– Та това е доста добър размер, какво повече искате?!
– Как да ви обясня, на мъжа ми корема му стърчи 10 см. и моят корем стърчи с 10 см... Е, хайде да ми обясните с тия 2 см., аз какво да правя?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеЗависи кои са бащите
Явно не са мъжете им
Коментар
Коментар