IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Марийка при гледачка:
    -Помните ли, че преди три години ми предсказахте, че ще имам три деца и съпруг?
    -Помня, разбира се.
    -Дойдох да попитам - кога ще имам съпруг!..

Коментар

• След осмомартенски банкет, Боку се прибира посреднощ гушнал подмишка едрогърдата Цецка - секретарката.
      - Що е тва бре, хайванино! – пени се на вратата Кина.
      - Ша прайм тройка ма!Едва я навих!Ти, ако нечеш – мое и да не участваш!
      Минало месец.Петък вечер.Боку се прибира капнал от умора и що да види: - у хола, на неговия фотьол се разположил един абисински арапин, дибидюс гол, с едната ръка държи чаша и пие от 12-годишното уиски, дето Боку си го пази само за специални нужди, а у другата – забележително мъжко достойнство.
      - Кино, ко туй ма?
      - Малий Боки, ша прайм тройка.Едва го навих човека. Ама, я па нема да участвам!

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          На жените не може да се вярва - хем мъжете им идиоти и простаци, хем децата им - талантливи и надарени....
          Зависи кои са бащите
          Явно не са мъжете им
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Вчера тати беше на родителска среща, а вечерта приспал при физичката. А днес тя ми писа двойка. Защо казват че синът не отговарял за бащата ?!
            Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• На жените не може да се вярва - хем мъжете им идиоти и простаци, хем децата им - талантливи и надарени....

Коментар

• Петокласник:
                - За Коледа искам тампон!
                - A знаеш ли какво е това "тампон"?
                - Амии, не знам точно, но по телевизията казват, че ако имаш този тампон, може да ходиш на плаж всеки ден, да караш колело, да тичаш, да правиш всичко, каквото ти харесва и никой нищо да не забележи!...

Коментар

• Шефове споделят опит:
                  – Как така твоите служители никога не закъсняват?
                  – Много просто – при мен работят 60 души, а местата за паркиране са само 20.

Коментар

• Блондинка ражда тризнаци. Носят й ги да ги кърми:
                    - Боже, на този носът му е като Пешовия, а на този като на Кольо....
                    В това време третото бебе започва пронизително да реве:
                    -Този разбира се е от инструктора от автомобилната школа...

Коментар

• Lafka ще се мести ли в Дубай...

Коментар

• Съдия пита обвиняемия. - Защо ударихте господин Петров? - Защото след това той ме ритна

Коментар

• Tchavdar Nikolov
                          преди 12 мин. ·

Бойко Борисов в "Стани богат". Въпрос за пет хиляди: Колко струват ботушите на рокер, участващ в протест срещу правителството? Борисов отговаря: 2000 лева. Въпрос за десет хиляди: Колко плащат на карикатурист да рисува премиера дебел и без коса? Отговорът на Борисов: 4700 лева. Въпрос за петдесет хиляди: Колко струва мотор на рокер, участващ в протест срещу правителството на Герб? Отговор: 100 000 лева. Последен въпрос за сто хиляди: Колко струва България на Пеевски? Борисов мисли. Помощ от публиката...не. Обади се на приятел? "Да се обадим на Цветан Цветанов!": Ало Цецоо, колко я дадохме,бе?..

Коментар

• Лекция на канадския премиер за квантовите компютри стана хит в интернет

http://www.dnevnik.bg/video/2016/04/...za_kvantovite/

Всички прилики с нашенски подобни лица и събития е случайна!

Коментар

• Лордът вика готвача си:
                              -Любезни, утре тъщата идва на гости Ето списък с любимите й ястия!
                              -Разбрах сър!
                              -Нищо не сте разбрал, любезни! Ако й сготвите само едно от тях и те уволнявам!..

Коментар

• "Светът се напълни с фалшиви цици и истински задници... "
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X