IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
    [...
    Депутатът Димитър Горов се осигурява срещу евентуална трудова злополука, за което е платил сумата от 18, 20 лв. Трудно е да си представим при каква злополука може да се нарани един народен представител, но явно всички го правят.

...
    По закон ако е в отпуска или командировка ако (не дай Боже) му се случи нещо се води трудова злополука. Не само при тях, а за всички е така...
    Only God Can Judge me...

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=PQo8Csj0k_c
      Life won't wait for you.

Коментар

• Внукът на лорд Джон пита дядо си какво е това склероза.
        - Склерозата, Чарли, е болест, която минава на три етапа. - обяснява дядото.
        На първия етап болният влиза в тоалетната, свършва си работата, но забравя да пусне водата.
        На втория етап болният влиза в тоалетната, пуска водата и забравя защо е влязъл.
        На третият етап той влиза в тоалетната, свършва си работата, пуска водата и усеща, че е забравил да си свали панталоните.

Коментар

• http://themainline.bg/45931/%D0%B7%D...8%D0%BE%D0%BD/
          Винаги съм знаел че на японка вяра не може да се има

Коментар

• Старея, приятелю! - оплаква се лорд Пърси.
            - И какви са симптомите?
            - Вчера бях на модно ревю. Пред очите ми минаха, най- красивите, най-елегантните,най-високите манекенки, а аз през цялото време си мислех какъв прекрасен баскетболен отбор може да стане от тях...

Коментар

• Депутат си загуби фиша за заплатата! Няма да повярвате какво лъсна от него...

Сметките за парно и топла вода в жилищата на народните представители са като през комунизма

Това е фиш за заплата на депутат от „БСП – Лява България“ и откъм сумите, които получава няма никаква изненада. Депутатските заплати – заслужени или не, – са публични, тяхната стойност се гласува в пленарна зала и представлява точно три пъти средната работна заплата за страната.
              Върху тази сума се трупат проценти за клас прослужено време и пари за работа в комисиите. Ако е председател или зам. председател на парламента или на някоя от комисиите – още!

Но! Както винаги, има едно голямо „но“, а в случая и няколко малки. В този фиш няколко неща веднага се набиват на очи, пише сайтът No Comment.

Депутатът Димитър Горов се осигурява срещу евентуална трудова злополука, за което е платил сумата от 18, 20 лв. Трудно е да си представим при каква злополука може да се нарани един народен представител, но явно всички го правят.

Парламентът плаща с нашите данъци сметките за комунални услуги в служебните жилища, които депутатите обитават по време на престоя си в София.

Забележете т. 399 във фиша, в която е записано „ТЕЦ м. 3 – 33.04 лв.“, а март си беше студен месец. Още 2 лв. за дялово разпределение и още 2 лв. за топла вода. Дай Боже, всекиму такива сметки!
              Attached Files
              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Критично болната лейди Сони казва на мъжа си:
                - Поръчах роклята, в която желая да бъда погребана, на шивача Джон Тейлър.
                - На Джон Тейлър ли? - пита лордът с ужасена физиономия. - Та този човек е в състояние да провлачи работата с месеци.

Коментар

• Аз съм шофьор от „Чистота“-та, карам цистерна за фекалиите. Та вчера излязох рано, изсмуках тоалетната на гарата и тръгнах да се празня, когато налетях на катаджиите.
                  Хубаво, всичко ми е наред — само книжката си съм забравил. Отбих се до в къщи да я взема. По-добре да бях платил глобата… Аз съм на третия етаж.
                  Нахълтвам в спалнята — боже! Комшията от първия етаж на калъп с моята! И тъй се унесли, че не ме усещат… Е, к’во? Да го коля? Аз може да съм лайнаджия, ама не съм луд!…
                  Взех си книжката от нощното шкафче, слязох долу. Гледам — прозорецът на хола му открехнат. Дръпнах колата, вкарах шланга на цистерната вътре и пуснах фекалиите у тях… Що ми е да го коля?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                    самата истина говори жената
                    инвестора да си гизаложат тия съвети във вътрешните правила и няма да има ни един баннат у форумо....
                    Дано и Бибит да прочете....
                    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      самата истина говори жената
                      инвестора да си гизаложат тия съвети във вътрешните правила и няма да има ни един баннат у форумо....
                      препоръка е

Коментар

• http://bgnews168.com/%D0%BD%D0%B0%D1...1%D0%B5%D0%BA/

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                          .

Е, нееее

Коментар

• .

Don't work hard, work smart!

Коментар

• Собственик на фирма повикал в кабинета си млад работник, назначен преди месец.
                              – Как е? – попитал го. – Свикна ли вече?
                              – Свикнах, господине.
                              – А работата ти върви ли?
                              – За мене работата е истинско удоволствие, господине.
                              – М-да – почесал се по тила собственикът. – Ето какво, млади човече, от утре ти намалявам заплатата.
                              – Но защо, господине? – учудил се работникът.
                              – Защо ли? Аз съм те извикал тука да работиш, а не да си правиш удоволствието.

Коментар

• https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net...cc&oe=57BC8211

Коментар

Working...
                                X