Първоначално изпратено от Alee
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Внукът на лорд Джон пита дядо си какво е това склероза.
- Склерозата, Чарли, е болест, която минава на три етапа. - обяснява дядото.
На първия етап болният влиза в тоалетната, свършва си работата, но забравя да пусне водата.
На втория етап болният влиза в тоалетната, пуска водата и забравя защо е влязъл.
На третият етап той влиза в тоалетната, свършва си работата, пуска водата и усеща, че е забравил да си свали панталоните.
Коментар
-
http://themainline.bg/45931/%D0%B7%D...8%D0%BE%D0%BD/
Винаги съм знаел че на японка вяра не може да се има
Коментар
-
Депутат си загуби фиша за заплатата! Няма да повярвате какво лъсна от него...
Сметките за парно и топла вода в жилищата на народните представители са като през комунизма
Това е фиш за заплата на депутат от „БСП – Лява България“ и откъм сумите, които получава няма никаква изненада. Депутатските заплати – заслужени или не, – са публични, тяхната стойност се гласува в пленарна зала и представлява точно три пъти средната работна заплата за страната.
Върху тази сума се трупат проценти за клас прослужено време и пари за работа в комисиите. Ако е председател или зам. председател на парламента или на някоя от комисиите – още!
Но! Както винаги, има едно голямо „но“, а в случая и няколко малки. В този фиш няколко неща веднага се набиват на очи, пише сайтът No Comment.
Депутатът Димитър Горов се осигурява срещу евентуална трудова злополука, за което е платил сумата от 18, 20 лв. Трудно е да си представим при каква злополука може да се нарани един народен представител, но явно всички го правят.
Парламентът плаща с нашите данъци сметките за комунални услуги в служебните жилища, които депутатите обитават по време на престоя си в София.
Забележете т. 399 във фиша, в която е записано „ТЕЦ м. 3 – 33.04 лв.“, а март си беше студен месец. Още 2 лв. за дялово разпределение и още 2 лв. за топла вода. Дай Боже, всекиму такива сметки!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Аз съм шофьор от „Чистота“-та, карам цистерна за фекалиите. Та вчера излязох рано, изсмуках тоалетната на гарата и тръгнах да се празня, когато налетях на катаджиите.
Хубаво, всичко ми е наред — само книжката си съм забравил. Отбих се до в къщи да я взема. По-добре да бях платил глобата… Аз съм на третия етаж.
Нахълтвам в спалнята — боже! Комшията от първия етаж на калъп с моята! И тъй се унесли, че не ме усещат… Е, к’во? Да го коля? Аз може да съм лайнаджия, ама не съм луд!…
Взех си книжката от нощното шкафче, слязох долу. Гледам — прозорецът на хола му открехнат. Дръпнах колата, вкарах шланга на цистерната вътре и пуснах фекалиите у тях… Що ми е да го коля?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениесамата истина говори жената
инвестора да си гизаложат тия съвети във вътрешните правила и няма да има ни един баннат у форумо...."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
инвестора да си гизаложат тия съвети във вътрешните правила и няма да има ни един баннат у форумо....препоръка е
Коментар
-
Собственик на фирма повикал в кабинета си млад работник, назначен преди месец.
– Как е? – попитал го. – Свикна ли вече?
– Свикнах, господине.
– А работата ти върви ли?
– За мене работата е истинско удоволствие, господине.
– М-да – почесал се по тила собственикът. – Ето какво, млади човече, от утре ти намалявам заплатата.
– Но защо, господине? – учудил се работникът.
– Защо ли? Аз съм те извикал тука да работиш, а не да си правиш удоволствието.
Коментар
Коментар