IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Georgi Georgiev

11 ч ·

Пожелавам от Сърце на Рублата да Иляди,Така да Бъде!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
      Чудя се, просташките предавания и реклами ли ни правят простаци или ги дават, защото сме простаци???
      омагьосан кръг

Коментар

• Любовта е сляпа, но брака възстановява зрението!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
          Чудя се, просташките предавания и реклами ли ни правят простаци или ги дават, защото сме простаци???
          Второто разбира се

Коментар

• Реших да се пошегувам с личната ми докторка, сексапилна дама!
            - Може ли един масаж по здравна каса?
            Тя ме поглежда с интерес, пощипва ме по бузата и казва с меден глас:
            - Можее,..хайде готов си, догодина пак!!!

Коментар

• Чудя се, просташките предавания и реклами ли ни правят простаци или ги дават, защото сме простаци???

Коментар

• Жените настройват микровълновата на 3 минути и през това време пускат прахосмукачката, пералнята или мият чинии.

Мъжете също настройват микровълновата на 3 минути и после гледат как чинията се върти

Коментар

• Дали азбуката ни е случайно подредена така...някак определящо...
                  "м,н,о,п,р,с,т"

Коментар

• Южен парк. Жена разхожда дакел, който е облечен с плетен пуловер (!). Към тях се затичва огромна овчарка и започва да души дакелчето. Жената подвиква към стопанина:
                    -Мъжка ли е овчарката ? Че моят си пада голям интригант!
                    Стопанинът:
                    -Нищо чудно! С тоя ге*ски пуловер...

Коментар

• – Ало, Мария ли е?
                      – Да.
                      – Хайде да се позабавляваме довечера.
                      – Грешната Мария сте избрали.
                      – Идеа-а-а-лно.

Коментар

• - Брат, да ти се похваля! Жена ми е бременна!
                        - Виж ти! От кого?
                        - Е,как така - ОТ КОГО? Замисляш ли се само - какъв въпрос ми задаваш?
                        - Добре,де! Извинявай! Мислех,че знаеш!

Коментар

• Спалня, секс, як секс!
                          - Ти, си най добрия!
                          ..... и в този момент, той се усети, ...някога, ...някъде се е провеждало съревнование!?

Коментар

• - Прадядо Ви е бил гинеколог, после дядо Ви, баща Ви, а сега и Вие. Това династия ли е?
                            - А не, бе! Не можем да се на гледаме ....
                            Last edited by sinbad; 13.11.2024, 11:20.

Коментар

• Пускат по кината филм за Стоичков с билети по 18 лв. С Kaufland card – 8лв.!

Коментар

• Лилия Михайлова · 3h ·
                                Учителски бисери:
                                Георги, моето момче, гледай ме внимателно, ако искаш да разбереш поне нещичко за маймуните!
                                Сега се смеете вие, смея се и аз, но на края на срока ще си разменим ролите.
                                Ти, ти и топката - и тримата при директора!
                                Ще изгоня всички и ще работя с останалите.
                                Изплюй дъвката в кошчето, да не я изплюя аз!
                                Тук е написано черно на бяло със зелено.
                                Имам да казвам нещо на някои от вас, но първо ще го кажа на всички.
                                Това съчинение е написано с левия крак и то с мазола.
                                Отдавна съм установила, че ви липсват първите седем години, а на някои от вас и повече, така че няма нужда да ме убеждавате в това.
                                Счупеното имущество се удвоява в троен размер.
                                Внимавай, че си вързал три пъти и цъфнал четири пъти по френски език!
                                Нито едно природно явление не може да ме спре да ви напиша отсъствията.
                                Конят, освен всичко друго, е и средство за удоволствие.
                                Да направим квадратен чертеж с известна правоъгълност!
                                Ученици, начертайте окръжност с формата на кръг!
                                През 1742 година, както си спомняте...
                                Цял час чукам ли чукам, а вие - нито "Ах!", нито "Ох!".
                                Когато часовникът удари 13 пъти, не само че последният е грешен, но и поражда съмнение в останалите дванадесет.
                                Не ме гледайте какво говоря! Следете мисълта ми там, където я има!
                                Има отсъстващи - виждам ги.
                                Ученикът с дъвката - в коша!
                                Говорете си наум, че притеснявате изпитваните!
                                Браво, бе! Вие много учите. Вчера влизам в едната стая - двама четат, двама спят, влизам после в другата - точно обратното.
                                Казала съм: като се прозяваш, да си затваряш устата.
                                В българската възрожденска къща е имало три вида стаи - големи, малки и двор.
                                Ако Йовков беше жив, щеше да се обърне в гроба.
                                Подчертайте с кръгче!

Коментар

Working...
                                X